1. Sport & Fritid
  2. Cykling
  3. Cykeltilbehør

Hjelm egg Cykeltilbehør

Cykeltilbehør

Hjelm egg

17 produkter

Sorter efter popularitet
Hjelm egg Cykeltilbehør Egg Multisport Helmet Jr

Egg Multisport Helmet Jr

BMX/Skatehjelm, Barn

599 kr.
EGG - Add-on til hjelm fra EGG - Fruitstalk
BabyGear.dk Logo

EGG - Add-on til hjelm fra EGG - Fruitstalk

EGG Helmets add-on Fruitstalk (frugtstang) er sødt tilbehør, som giver din cykel, skater- eller snowboardhjelm et sødt look, og får dig til at ligne et lille æble, jordbær eller kirsbær. NB! Kommer uden hjelm. EGG Helmets add-on fruitstalk kan fastgøre

66 kr.

Fragt ukendt

Egg Helmet White Small

Egg Helmet White Small

Hvid Egg Helmet i str. Small 48-52 cm. Alsigidig hjelm fra EGG Helmets, der er CE godkendt til astfald(ikke mortorsport), vand og skisport. Med en Egg helmet har du ekstra sikkerhed rundt om hovedet. Øre og kinder er bedre dækket end normalt. Udover at være en super sikker hjelm, som kan bruges til mere end bare på cyklen, får man et tidløst design med mulighed for at style den lige som man ønsker. Helt sikkert populært hos de børn der ikke er glade for normalt at bære en cykelhjelm. Egg helmets kommer som en "rå" hjelm, i farven hvid eller mørkegrå. Herefter kan der købes et hav af betræk/skins samt tilbehør/add-ons som kan sættes på og matches som man vil. Dette købes seperat og findes på webshoppen. Specifikationer: Testet og godkendt ifl. CE1385, CE1077 og CE1078 Udformningen er som en klassisk skatermodel. Lagdelt konstruktion med ABS yderskal, fleksibel EPP sikkerhedskerne og EVA komfort kerne. Hjelmen har lufthuller foran som transporterer luft op over hovedet og om i nakken og presser evt. varm luft ud, sådan at hjelmen er behagelig at have på, selv på varme dage. Hjelmen har flektibelt pudesystem, hvor materialet har en svedtransporterende egenskab. Der medfølger to sæt puder til hjelmen, som kan kombineres for optimal pasform. Hageremmen fastgøres i siderne, og kan åbnes ved tryk på en knap på begge sider af hjelmen.

599 kr.

Fragt ukendt

EGG Helmets - Tilbehør - Horns
Mikkla Logo

EGG Helmets - Tilbehør - Horns

Horns tilbehør Add-ons til multisporthjelmen er super sejt tilbehør fra EEG Helmets, der får dig til at ligne en lille djævel. Djævle hornene sættes nemt fast på hjelmen uden at overtrækket tager skade, de kan bruges både med og uden overtræk til din cykelhjelm, skater hjelm eller skihjelm. Hornene passer alle størrelser fre EGG Helmets. Pakken med horn indeholder 6 stk. horn, 2 hvide, 2 røde og 2 sorte, så kan der skiftes efter humør ;-) EGG Helmets, skins og andet tilbehør tilkøbes seperat. Hornene er fremstillet i 100% giftfri thermoplastik.

95 kr.
124 kr. inkl. fragt
EGG Helmets Skin Liberty - S - Luksusbaby.dk - S
Luksusbaby Logo

EGG Helmets Skin Liberty - S - Luksusbaby.dk - S

Fås i str. S og M Egg helmets hjelm og betræk købes seperat

150 kr.

Fragt ukendt

EGG Helmets Skin Liberty - M - Luksusbaby.dk - M
Luksusbaby Logo

EGG Helmets Skin Liberty - M - Luksusbaby.dk - M

Fås i str. S og M Egg helmets hjelm og betræk købes seperat

150 kr.

Fragt ukendt

Helmet add-on, Horns

Helmet add-on, Horns

Det sjoveste og sejeste tilbehør til at sætte ovenpå din EGG-helmet hjelm. Passer til alle størrelser EGG-helmet hjelme. Fås i pakning med 6 horn (2 røde, 2 hvide og 2 sorte).

90 kr.
139 kr. inkl. fragt
Helmet add-on, Fruitstalk

Helmet add-on, Fruitstalk

EGG Helmets add-on frugtstilk kan fastgøres uden på hjelmen, og kan anvendes med eller uden overtræk. Sej frugtstilk som tilbehør til din EGG Helmets, der kan forvandle din cykel, ski- eller skaterhjelm til et jordbær, æble, appelsin eller kirsebær. Passer til alle størrelser hjelme fra EGG. OBS! Der medfølger ikke hjelm eller skin.

75 kr.
124 kr. inkl. fragt
Annonce

Abonner på vores nyhedsbrev

Eksklusive tilbud og kampagner hver uge! Læs om produktnyheder og hold dig opdateret til Singles' Day og Black Friday. Du finder også trends, guides og produkttests, som hjælper dig med at gøre en god handel.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.