Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

iGrill - Det smarte stegetermometer

Den moderne løsning, når du skal grille. iGrill tilbyder trådløse stegetermometre i en lang række varianter, hvor du får optimal frihed under madlavningen. Samtidig har du totalt tjek på temperaturen i kødet på grillen undervejs, mens du hygger dig med dine gæster og blander salaten. Det bliver ikke nemmere, det bliver ikke mere tjekket.

Lad din smartphone passe grillen

Via en app og en sikker Bluetooth forbindelse kan det store udvalg af stegetermometre fra iGrill give besked til en bred vifte af smartphones. Du får besked om temperaturen i dit kød, hvor lang tid kødet har fået, og rækkevidden af Bluetooth forbindelsen er betragtelig, så du ikke behøver være bundet til grillen undervejs.

Du bevæger dig omkring, rører dressing til salaten, trækker vinen op, konverserer dine gæster, mens der samtidig er helt styr på stegen.

Den personlige grill-løsning

Med et stegetermometer fra iGrill får du mulighed for at indstille en række funktioner via en app, sådan at du for eksempel modtager besked med forskellige intervaller, om hvordan temperaturen er i stegen på grillen. Du kan forhåndsindstille stegetiden for forskellige typer kød, og du kan gemme stegetider, sådan at du næste gang blot vælger den kendte tid for culottestegen, hvor du ved, den bliver perfekt.

Ligeledes kan du sætte en begrænsning på den omgivende temperatur i grillen, sådan at købet ikke bliver branket, og du modtager alarm, hvis temperaturen bliver for høj. Og så videre.

Smart, nemt og tjekket

De mange varianter af stegetermometre fra iGrill giver dig mulighed for at vælge den model, der passer til din modtager – alt efter om du vil benytte din iPhone, din tablet, osv. Desuden vælger du design og farve, sådan at du samtidig får en æstetisk tilfredsstillelse af dit stegetermometer fra iGrill. Samtlige termometre er af høj kvalitet og sikrer dig optimal overvågning af processen på grillen på den nemmeste og mest tjekkede måde.

Filter1

Vis