Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

ipad-4 findes også i disse kategorier

iPad 4

(11)

Da Apple sendte fjerde generation i sin populære tablet-serie på markedet i efteråret 2012, brød amerikanerne med sin tradition om lancering af nye iPads i foråret. Det var derfor lidt af en overraskelse for mange, da iPad 4 blev præsenteret sammen med iPad Mini, og nogle forbrugere følte sig taget ved næsen af Apple. Lanceringen af iPad 4 kom nemlig kun et halvt år efter, at iPad 3 var sendt på markedet, og den nye iPad 4 var markant hurtigere og havde en kraftigere processor end iPad 3, ligesom den nye Apple-tablet har fingeraftryksscanner og flere megapixels i kameraet. iPad 4 forhandles dog ikke længere af Apple, da deres fokus siden er rettet mod iPad Air og iPad Mini-modellerne, men det kan stadig lade sig gøre at finde iPad 4 hos nogle forhandlere på internettet.

...

iPad 4 med Retina-skærm

Få den ultimative skærmoplevelse på iPad 4 med Retina-skærm. Apples Retina-skærme har så høj opløsning, at de er blandt verdens bedste, og skærmbillederne fremstår helt klare og knivskarpe. Det giver optimale forhold, hvad enten skærmen bruges til at arbejde på, til undervisning eller til fremvisning af billeder eller video.

Skærmen måler 241,2mm X 185,7mm og har en tykkelse på 9,4mm. Den vejer 652g, og størrelse og vægt betyder, at det er let at tage iPad’en med i tasken. Så er alle funktioner lige ved hånden. Surf på internettet når som helst og hvor som helst med 3G, tag notater eller lav huskelister i Noter, check e-mails, og brug nogle af de tusindvis af apps og programmer fra Apple Store til hjælp i hverdagen, på arbejdet og i skolen. Med iPad’ens kortfunktion er der med Google-tjenester mulighed for gadekort, satellitfotos og navigation fra ét sted til et andet, og med skærmens størrelse og gode opløsning er det en fornøjelse at bruge den til at læse bøger på.

Med iSight kameraet er det muligt, at tage billeder med en opløsning på hele 5 megapixel og kameraet har også autofokus, ansigtsgenkendelse, optik med 5 linser og infrarødt hybridfilter. Med FaceTime HD-kameraet i iPad’en får brugeren 1,2 megapixel billeder, 720p HD-video, ansigtsgenkendelse og mulighed for FaceTime videoopkald via for eksempel Wi-Fi. Det er også muligt at optage videofilm i god kvalitet. Den har hele 1080p HD-videooptagelse samt videostabilisering og ansigtsgenkendelse.

iPad 4 er et multifunktionelt værktøj, og bag det hele ligger en stærk Dual-core A6X processor med quad-core-grafik. Den har Bluetooth 4.0-teknologi og fås med 16 GB, 32 GB eller 64 GB Wi-Fi eller 16 GB, 32 GB eller 64 GB Wi-Fi + Cellular. Batteritiden er helt op til 10 timers internetbrug via Wi-Fi og op til 9 timers internetbrug via mobilnetværk.

Filter1

Vis