ipad findes også i disse kategorier

iPad

(59)

Tablets, tavle-pc’er og pads. Der knytter sig mange navne til teknologiens verden, og sidstnævnte er Apples værk, nemlig iPads. Den første iPad blev annonceret i foråret 2010 og blev beskrevet som den manglende brik på markedet mellem smartphones og bærbare computere. Det syn havde Apples grundlægger Steve Jobs, og selvom andre producenter tidligere havde forsøgt sig med en tavlecomputer, blev iPad’en hurtigt en kæmpe kommerciel succes. Apples iPad blev på mange punkter en regulær konkurrent til computeren med sit lette og slanke udtryk og en batterilevetid på 10 timer. Nu kunne man, hurtigere og lettere, gøre det, man kender fra sin fra computer, og meget mere end på sin telefon. Den første iPad, iPad 1, blev lanceret som en regulær Wi-Fi-model, og senere fulgte iPad 1 med Wi-Fi og 3G, så man via et sim-kort kunne tilgå internettet overalt. Siden har endnu flere iPads fulgt trop – hver gang med en højere ydeevne.

...

iPad

En iPad er den moderne verdens ultimative værktøj og legetøj. I dagligdagen gør dens størrelse, at den er let at have ved hånden, når der for eksempel skal læses e-mails, og det store pop-up tastatur gør det let at skrive svar.

Det er også muligt at surfe på internettet, opdatere sin kalender og tage notater eller lave huskelister. Naturligvis synkroniserer iPad’en med iPhone og computer, så alt er tilgængeligt på alle platforme.

Tag bogreol, musik og film med på rejsen

I Apple Store ligger der tusindvis af apps og programmer tilgængeligt, mange gratis og nogle mod betaling. De fungerer som små hjælpemidler i dagligdagen, på arbejdet og i undervisningen eller som spil til underholdning af børnene på bagsædet og til pausen i toget.

Det er også muligt at downloade E-bøger til at tage med på farten, og her kan man tage alle favoritbøgerne og rejsebøgerne med på sommerferie uden at skulle betale overvægt for en tung kuffert. Også musikken er let at tage med sig. Ved køb af musik i iTunes ligger yndlingsnumrene altid parat. Den store skærm er også behagelig at se film på. Så kan downloadede film ses hvor som helst og når som helst.

Integreret kamera lige ved hånden

En iPad er udstyret med et godt kamera, som udover at tage billeder kan bruges til at videofilme eller til FaceTime og Skype. Billeder og film ligger i biblioteket og kan let vises frem til venner og familie eller uploades til for eksempel Facebook. Med iMovie er det desuden muligt selv at optage spillefilm.

En iPad er svær at undvære når den først er kommet inden for dørene. Den rummer et næsten ufatteligt antal muligheder for arbejdsværktøjer og underholdning, og der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis