Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

iphone-6 findes også i disse kategorier

iPhone 6

Apple iPhone 6 16GB

Apple iPhone 6 16GB byder på lækkert design, fremragende og nyskabende iSight kamera på 8 megapixel og en stor og krystalklar 4,7 tommer Retina-skærm. Du kan også betale med iPhone i butikkerne med Apple Pay, der en ny og smart mobil betalingsløsning fra Apple. Skærmen på iPhone 6 er ekstra hårdfør og fremstillet i et ion-forstærket og brudsikket glasmateriale. Supplerer du op med iPhone 6 cover, så har du en rigtig hårdfør mobil med den nye iPhone 6, der så kan tåle lidt af hvert.

Apple iPhone 6 64 GB

Går du op i lækkert design og materialer, når du skal købe en ny smartphone? Så har den nye iPhone 6 64GB fra Apple alt hvad du skal bruge fra det lækre og store 4,7 tommer display til det lækre design med afrundede hjørner. Sætter du pris på flotte billeder, så er iPhone 6 udstyret med et af de bedste mobile kamaer på markedet lige nu med den nye iSight kamerateknologi tilsat autofokus og dobbelt blitz, der garanterer superskarpe billeder selv i svag belysning. Er du rigtig glad for at tage selfies til Facebook og Instagram, så kommer det nye iSight 8 kamera i iPhone 6 fra Apple med ny og forbedret ansigtsgenkendelse, der giver dig utrolige flotte selfies.

Apple iPhone 6 128GB

iPhone 6 128 GB er topmodel fra Apple i 6-serien. Sætter du pris på en hurtig smartphone, så skulle du købe dette fartmonster iPhone 6, der er kommer med den lynhurtige A8 processor. iPhone 6 128 GB er hele 25% hurtigere sammenlignet med iPhone 5S. Er du sports- og træningsfanatiker, så byder iPhone 6 fra Apple på et væld af helbreds- og fitnessfunktioner, hvor du kan tage temperaturen på dit helbred og dine sportspræstationer.

Apple iPhone 6 Plus 16GB

Er du vild med mobil gaming? Så skulle du købe iPhone 6 Plus 16GB, der med sin store og flotte skærm på 5,5 tommer byder på en skærmoplevelse, der er på niveau med næste generation spilkonsoller. iPhone 6 Plus afvikler spilgrafikken hele 84 gange hurtigere end den oprindelige iPhone 3. Ydelsen er hele 25% hurtigere sammenlignet med iPhone 5S. Apple iPhone 6 Plus 16GB kommer med 6 unikke spil, der er specielt udviklet til den nye topmobil fra Apple.

Apple iPhone 6 Plus 64GB

Apple beviser med den sin iPhone 6 Plus 64 GB, at en stor smartphone ikke er ensbetydende med en tung klods og et kluntet design. iPhone 6 Plus er godt nok en stor mobil, hvis vi kigger på den store skærm på hele 5,5 tommer. Vægten på iPhone 6 Plus 64GB er alligevel holdt nede på imponerende 172 gram. Med Apple iPhone 6 Plus får du en stilfuld og smidig smartphone i lette materialer med en tykkelse på kun 7,1mm, så den passer lige ned i bukselommen.

Apple iPhone 6 Plus 128GB

Elsker du at se film, TV og Netflix på din smartphone? Så er iPhone 6 Plus 128GB udstyret med en krystalklar HD Retina-skærm på hele 5,5 tommer med over 2 millioner pixels. iPhone 6 Plus tager streaming af video og gaming til et helt nyt niveau med den store og fremragende skærm. Kniber det med at få plads til din film- og musiksamling på din gamle iPhone? Så har Apple udstyret iPhone 6 Plus 128GB med en stor intern hukommelse på hele 128 GB, som en af de meget få mobiler i verden. Med Plus topmobil fra Apple kommer du aldrig mere til at mangle plads til hverken spil, billeder, video eller apps.

Filter1

Vis