Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

kantklipper findes også i disse kategorier

Giv haven det perfekte touch med en kantklipper

Er intet for godt til din have, og er ingen busk eller plæne at betragte som velplejet, før den står snorlige, så er en kanttrimmer et uundværligt redskab. Bogstaveligt talt ved hånden, er den lettere at opnå den ønskede præcision med og er også lettere lige at tage frem end f.eks. en græstrimmer, der til dels er rettet mod samme opgaver.

Kantklipperen er lille, handy og batteridrevet, så du er uafhængig af ledning og afstanden fra en stikkontakt. Find det bedste tilbud på din nye kantklipper her på PriceRunner og giv din have det absolut sidste touch.

De små detaljer adskiller modellerne

De forskellige udbudte modeller, f.eks. Makitas og Worxs bud på en kantklipper, er fælles om mange af de fordelagtige egenskaber. Først og fremmest får du ikke blot en kantklipper, men i samme ombæring også en lille hækkeklipper, da begge modeller kommer med et længere blad til hækken, der monteres let og uden værktøj. Hvor Worx præsterer en klinge på 12 cm. til hækkeklipningen, byder Makita på 16 cm., hvilket også afspejles i prisen.

Samtidig får du, for Makitas merpris, også et ergonomisk soft-grip-håndtag og beskyttelsesskærm, der sparer dig for bekymringen om at få blade og grene i hovedet. Endelig leverer de, hvilket har stor indflydelse på prisen, maskinen med ekstra batteri, hvilket kan blive en rigtigt kærkommen detalje, når batteriet løber tør, før arbejdet er gjort færdig.

Kantklipper, græstrimmer eller multiklipper?

Græstrimmeren er, som sagt, et værdigt alternativ til en kantklipper, da den også er rettet mod plejningen af de kroge og kanter af græsplænen, som græsslåmaskinen ikke tager. Den er dog, med sin størrelse og sin større ydeevne beregnet til grovere opgaver end kantklipperen, som er det endelige finpudsningsredskab til den nydelige have.

Multiklipperen er et andet alternativ, der, qua sit navn, lyder til at tilbyde samme og flere funktioner. Men kantklipperen, der med sine to klinger også er en slags multiklipper, rammer faktisk de to funktioner, kant- og hækkeklip, som multiklipperen til dels sælges på at kunne håndtere.

Filter1

Vis