Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Kellermensch Musik CD

Kellermensch Musik CD

(6)

Kellermensch Musik CD Re:Sons Of Cain - Sons Of Cain

Re:Sons Of Cain - Sons Of Cain

"Re:Sons Of Cain" af Sons Of Cain - LP (LP VINYL). Udgivet 21/11-2018. Vejer 300 g. Det er ikke fordi, at Aalborg-bandet SONS OF CAIN nåede at udgive store mængder af materiale i sin korte levetid. Men med soundtracket til Niels Arden Oplevs film ‘Portland’ fra 1996 skabte de noget af det mest dystopiske rockmusik, der på det tidspunkt kunne støves op i Danmark. Bandets musik er siden blevet beskrevet som en togrejse gennem et mørkt og dystert univers, der stadig føles lige så intenst og relevant nu som dengang. SONS OF CAIN gik i opløsning kort efter ‘Portland’s premiere i foråret 1996, og opmærksomheden omkring filmen og bandets musik svandt hurtigt ind.\n \n Over årene har interessen for bandets musik dog levet videre, og numrene fra filmen har betydet noget for enkeltpersoner, ikke mindst forskellige musikere, hvilket SONS OF CAINs medlemmer har erfaret i årenes løb. SONS OF CAIN blev i oktober 2017 gendannet med det formål at spille én reunion-koncert som opvarmning for Kellermensch, der selv har været mangeårige fans af bandet. Flere af medlemmerne fra Kellermensch dannede i sin tid bands direkte inspireret af SONS OF CAIN, som de spillede covernumre af i deres tidlige dage som musikere. Og dermed var ringen sluttet.\n \n Indtil nu har det kun været muligt at finde sangene fra ‘Portland’ på de originale cd-formater, der udkom i et stærkt begrænset oplag, eller på YouTube i varierende kvalitet. Indisciplinarian genudgiver nu sangene som sit eget selvstændige EP-værk under titlen ‘Re:Sons of Cain’ på vinyl og digitale formater i håbet om, at SONS OF CAIN’s musik vil nå bredere ud, end den har gjort hidtil. I forbindelse med udgivelsen samles bandet til tre danske koncerter, som både fejrer udgivelsen og efter al sandsynlighed også afslutter bandets rejse...vær den første til at gå om bord på en togtur ind i mørket.
169 kr.inkl. fragt
130 kr.
iMusic
Kellermensch Musik CD Goliath - LP

Goliath - LP

Hurtigt overblik Endelig er der nyt fra Kellermensch. Et af Danmarks mest roste rockbands følger efter næsten otte år op på deres fantastiske debutalbum. Vinyl, LP, Album A1Bad Sign A2The Pain Of Salvation A3Atheist In A Foxhole A4Mediocre Man A5Carrying My Name B1Remainder B2All That I Can Say B3Lost At Sea B4Moth B5How To Get By

Fragt ukendt

160 kr.
Kellermensch Musik CD Det Lyder Radikalt - Remix EP - 12" Vinyl EP

Det Lyder Radikalt - Remix EP - 12" Viny...

Hurtigt overblik Vinyl, 12", EP, 33 ⅓ RPM A1Den Lige Vej (Carsten Heller Remix)3:52 A2Jeg Har Ikke Lyst Til At Dø (Kellermensch Remix)4:53 A3Hvem Springer Du For (Filur Remix)5:34 A4Aftenbøn (Asger Baden Remix)3:37 B1Morten (Simon Kvamm Remix) B2De Gode Gamle Dumme Unge (DJ Static & Temu Remix) B3Alle Har En Fortid (Arni Bergman Remix)

Fragt ukendt

100 kr.
Kellermensch Musik CD Re: Sons Of Cain (Portland Soundtrack) - LP

Re: Sons Of Cain (Portland Soundtrack) - LP

Hurtigt overblik Det er ikke fordi, at Aalborg-bandet SONS OF CAIN nåede at udgive store mængder af materiale i sin korte levetid. Men med soundtracket til Niels Arden Oplevs film Portland fra 1996 skabte de noget af det mest dystopiske rockmusik, der på det tidspunkt kunne støves op i Danmark. Bandets musik er siden blevet beskrevet som en togrejse gennem et mørkt og dystert univers, der stadig føles lige så intenst og relevant nu som dengang. SONS OF CAIN gik i opløsning kort efter Portlands premiere i foråret 1996, og opmærksomheden omkring filmen og bandets musik svandt hurtigt ind. Over årene har interessen for bandets musik dog levet videre, og numrene fra filmen har betydet noget for enkeltpersoner, ikke mindst forskellige musikere, hvilket SONS OF CAINs medlemmer har erfaret i årenes løb. SONS OF CAIN blev i oktober 2017 gendannet med det formål at spille én reunion-koncert som opvarmning for Kellermensch, der selv har været mangeårige fans af bandet. Flere af medlemmerne fra Kellermensch dannede i sin tid bands direkte inspireret af SONS OF CAIN, som de spillede covernumre af i deres tidlige dage som musikere. Og dermed var ringen sluttet. Indtil nu har det kun været muligt at finde sangene fra Portland på de originale cd-formater, der udkom i et stærkt begrænset oplag, eller på YouTube i varierende kvalitet. Indisciplinarian genudgiver nu sangene som sit eget selvstændige EP-værk under titlen Re:Sons of Cain på vinyl og digitale formater i håbet om, at SONS OF CAINs musik vil nå bredere ud, end den har gjort hidtil. I forbindelse med udgivelsen samles bandet til tre danske koncerter, som både fejrer udgivelsen og efter al sandsynlighed også afslutter bandets rejse...vær den første til at gå om bord på en togtur ind i mørket.

Fragt ukendt

120 kr.

Populære søgninger

Log ind

Bliv gratis medlem