Illustration - Intern serverfejl

Vi bruger cookies på PriceRunner

Når du klikker 'Accepter', giver du samtykke til brugen af cookies. Nogle cookies bruges til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på sitet, mens andre cookies sættes af tredjepartstjenester til f.eks. målrettet annoncering.

Cookiepolitik

Klinisk onkologi Bøger

(5)

Klinisk onkologi

Klinisk onkologi

Klinisk onkologi er en lærebog om kræftsygdomme og deres behandling – et område, der udvikler sig med rivende hast på basis af såvel molekylærbiologisk og klinisk forskning som teknologiske fremskridt. Behandlingen af patienter med kræftsygdomme bliver således hele tiden mere effektiv, men også mere kompleks. Bogen søger at dække behovet for en samlet og opdateret præsentation af den nyeste viden inden for området. Klinisk onkologi er inddelt i tre dele: En almen beskrivelse af tumorbiologi, epidemiologi, diagnostik, forebyggelse screening og stadieinddeling En indføring i de forskellige behandlingsformer med fokus på kirurgi, strålebehandling og medicinsk behandling samt behandlingen af akutte onkologiske tilstande og understøttende behandling En gennemgang af de enkelte kræftsygdomme i relation til specifikke organer og regioner. Målgruppen er primært medicinstuderende og yngre læger under uddannelse i klinisk onkologi, men også andre læger på hospitalsafdelinger og praktiserende læger kan have stor glæde af bogen til opslag i forbindelse med deres daglige kontakt med mange forskellige kræftpatienter.

Fragt ukendt

475 kr.

Munksgaard

Klinisk onkologi

Klinisk onkologi

Læs mere

Fragt ukendt

475 kr.

Borgens Forlag

Den Plantebaserede Kost ~ Af Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen

Den Plantebaserede Kost ~ Af Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen

Den Plantebaserede Kost Af Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen 312 sider, Muusmann Forlag 2016 Tanker om miljø, etik og sundhed har ført til en voksende interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk?? Forvirring om kost er udbredt, og ofte bunder vejledninger om kost mere i myter end i den nyeste videnskab. I bogen her er en læge og en klinisk diætist gået sammen for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. Målet er at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvordan mange af de livsstilsygdomme, som plager den almene dansker, udvikles. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost. Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxi­danter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre populære emner samt naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover gives en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have, om hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er. ”Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen sammenfatter i denne bog forskningen om sundhedsfordele ved en plantebaseret kost. Komplicerede data præsenteres på en letforståelig og underholdende måde. Lad gerne indholdet inspirere dig til grønnere måltider og erfar selv, hvordan det påvirker dit velbefindende.” – David Stenholtz, overlæge i onkologi, formand for Läkare för Framtiden
309 kr.inkl. fragt
270 kr.

GreenOS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aktuelle tilbud og spændende indhold hver uge. Læs om produktnyheder, trends, guides og produkttest, som hjælper dig med at gøre bedre køb!

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.