Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Et sjovt spil man kan være sammen om

Kongespillet er et socialt spil, som man kan hygge sig sammen om, og det er lige meget, om der er få eller mange mennesker samlet. Det kræver nemlig mellem 2 til 12 deltagere. Deltagerne deles op i to lige store hold. Derefter stilles de forskellige klodser, også kaldet kubber, fra spillet op, og så går det ud på at vælte det andet holds klodser.

Den rette opstilling kan findes i instruktionerne, der følger med spillet eller på internettet. Det er kun tilladt at bruge underhåndskast. Den sidste klods, der må og skal væltes, er kongen. Det hold, som vælter den vigtige konge, vinder.

Kongespillet kan spilles mange steder

Kongespillet er et udendørsspil, som kan spilles både på græs, sand og grus. Kongespillet bruges nogle steder til tuneringer, men benyttes oftest bare til konkurrence og sjov mellem venner. Det fylder ikke meget, så det er nemt at tage med hen til vennerne, eller når man skal på ferie.

Kongespillet er et spændende og underholdende spil, der kan spilles til firmafrokosten, af familien på stranden eller af børnene, når de holder fødselsdag. Det har en dynamik over sig, som gør det sjovt at være med.

Filter1

Vis