Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

philips-hue findes også i disse kategorier

philips hue

(218)

Smart belysning med Philips Hue

Philips Hue er et smart, moderne og revolutionerende lyssystem, som ændrer måden, hvorpå forbrugeren normalt bruger lys i hjemmet. Det er muligt at installere op til 50 lamper i hjemmet, som kan styres fra forbrugerens smartphone via en app, med Philips Hue. Via appen på smartphonen kan forbrugeren bestemme en række indstillinger, såsom om lyset skal være mere hvidt, om lyset skal dæmpes, slukkes eller tændes og meget andet.

Systemet fungerer ved, at man monterer en række Philips lyspærer, hvorefter man downloader en app, hvorpå man kan styre lysindstillingerne i hjemmet. På den måde kan forbrugeren styre lyset i sit hjem uden at være hjemme, og forbrugeren kan som en guddommelig skikkelse styrer lyset i samtlige af hjemmets rum med sin tommelfinger.

Lys er ikke bare lys

Mange er ikke klar over, hvor stor en forskel et lokales lysindstillinger kan have på de individer, der færdes i lokalet. Med Philips Hue har du mulighed for at indstille lysindstillingerne i hvilket som helst lokale i dit hjem, så disse indstillinger harmonerer perfekt med, hvad der skal foregå i lokalet.

Appen har en del prædefinerede lysindstillinger. Der er for eksempel en indstilling, der hedder ’koncentrer dig’. Denne bruges naturligvis, hvis man skal koncentrere sig om en opgave eller lignende. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men effekterne af de forskellige lysindstillinger er gennemtestet videnskabeligt, og disse tests viser, at lyset har enorm betydning, og at produktet virker.

En anden mulig indstilling hedder ’opload’, og denne vælges, hvis man ønsker at give sin sjæl og krop et energiboost. Denne indstilling kan med fordel bruges efter en lang arbejdsdag, hvor man kan mærke, at ens batterier kører på de sidste kræfter.

En tredje mulighed blandt de prædefinerede indstillinger er indstillingen ’læsning’, der, som navnet antyder, egner sig perfekt til læsning. Bogstaverne bliver tydeligere end nogensinde før, lyset er behageligt, og du kan forsvinde dybt ind i en god bog.

Dette er blot nogle af de ekstremt mange muligheder, man får med Philips Hue-lyssystem, og man må ikke undervurdere, hvor meget vi mennesker påvirkes af lyset. Lys er yderst stemningsgivende, og du kan derfor også bruge Philips Hue-systemet til at hjælpe med at sætte den helt rigtige stemning. Skal det være hyggeligt, festligt, afdæmpet, vildt eller noget helt femte? Philips Hue kan levere stemningslys til alle begivenheder.

Spar strøm med Philips Hue

Appen giver dig mulighed for at slukke for lyset, selvom du ikke er hjemme. På den måde kan du spare strøm, hvis du er den glemsomme type, der af og til glemmer at slukke for lyset, inden du forlader hjemmet. Det er naturligvis også muligt at tænde for lyset, hvis du ikke er hjemme. Dette kan være nyttigt, hvis man er på ferie og frygter indbrud. I så fald kan man via appens ’timer’ sørge for, at lyset er tændt mellem 19:00 og 21:00 eller andre tidspunkter, hvis man ønsker det.

Filter1

Vis