Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Stangtennis er et underholdende havespil

Tennis er en ret populær sport i Danmark. Dygtige professionelle spillere og de store spændende tennisturneringer har været medvirkende til, at mange danskere, både unge og gamle, kender til sporten. Caroline Wozniacki og Grand Slam er navne, som de fleste kender. Stangtennis er en afart af tennis.

Stangtennis er et sjovt og underholdende spil, hvor der er mulighed for at konkurrere med vennerne og familien. Det kan dog også benyttes, selvom man spiller alene. Det er en god måde for nybegyndere at lære at ramme bolden på. At spille stangtennis kan hjælpe med at få øvet slagene til rigtig tennis. Det smarte er, at bolden jo altid bliver hængende på snoren, så man behøver ikke bruge tid til at lede efter den i buske eller andet.

Oftest følger der en taske med til opbevaring, når man køber et nyt spil, så de forskellige dele til stangtennis kan nemt gemmes væk. Stangen kan skilles ad og lægges så sammen med ketcherne ned i tasken, så det er nemt at tage med hen til vennerne eller med på ferie. Ligeledes er det let at gemme væk, når det ikke bruges.

Filter1

Vis