texas-fejemaskine findes også i disse kategorier

texas fejemaskine(54)

Texas fejemaskiner

Med en Texas fejemaskine er du godt rustet, når der skal ryddes og renses udendørs. Sortimentet af fejemaskiner fra Texas er bredt og tilgodeser behovene både for private og for professionelle. Det brede sortiment giver samtidig mulighed for at vælge maskinen, der bedst passer til de konkrete arbejdsopgaver. Med en Texas fejemaskine er du garanteret et redskab af høj kvalitet, en god og stabil hjælp i mange sammenhænge.

Privat eller professionel?

For det første er det naturligvis nødvendigt at skelne mellem private husholdninger på den ene side og professionelle – som anlægsgartnere, landmænd, m.fl. – på den anden side. Til erhvervsmæssig brug vil det oftest være nødvendigt med kraftige maskiner, som samtidig kan anvendes bredt, både sommer og vinter og til mange slags opgaver. For private derimod kan der være tilstrækkeligt med en fejemaskine, der kan klare snerydningen af fortovet en del af året, og feje grus og snavs sammen resten af året.

Hvad skal fejemaskinen kunne?

Fejemaskinens styrke er selvfølgelig af interesse, men det er samtidig nødvendigt at overveje, hvor stor en fejemaskine, du har brug for. Desuden er det vigtigt at tænke over, hvad fejemaskinen skal bruges til. Taler vi udelukkende om snerydning, eller har du brug for en alsidig maskine, som klarer rydning og fejning året rundt i al slags vejr? Samtidig er der forskel på at rydde et større, åbent areal for sne – for eksempel en parkeringsplads, og så de små, snoede havegange omkring parcelhuset.

Ekstraudstyr?

Foruden overvejelserne angående maskinens styrke, fleksibilitet og størrelse er det vigtigt at vide hvilke typer af ekstraudstyr, du kan få brug for. En opsamler er særdeles praktisk, så du får samlet affaldet straks, og desuden giver opsamleren en vis ekstra sikkerhed, fordi man undgår springende småsten og lignende. Udover fejemaskinen som sådan findes i Texas sortimentet tillige centrifugalspredere, sneslynger, m.v. Vælg såvel fejemaskine som ekstraudstyr efter dine behov.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem