Når du klikker 'Accepter', giver du samtykke til brugen af cookies. Nogle cookies bruges til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på sitet, mens andre cookies sættes af tredjepartstjenester til f.eks. målrettet annoncering.

Cookiepolitik

Vej din mad Bøger

(19)

Den letteste vej til stenalderkost

Den letteste vej til stenalderkost

Stenalderkost (eller palæo) er inden for ganske få år blevet en ekstremt populær måde at spise på. Konceptet er enkelt: Spis som vores forfædre i stenalderen, og bliv både slankere, stærkere, sundere og mere energisk. Med ”Den letteste vej til stenalderkost” bliver det nemt og bekvemt at følge palæo-principperne. Bogen indeholder 200 helt enkle opskrifter til alle dagens måltider. De består primært af frugt, nødder, bær, æg, fisk, kød og grøntsager og indeholder ikke stivelse. Der er tale om sund og naturlig mad, som din krop vil elske, fordi den gennem mange tusind år er blevet biologisk programmeret til at optage netop denne slags føde. Det har kort sagt aldrig været nemmere at gøre stenalderkost til en del af din hverdag – og finde din indre hulemand eller -kvinde frem igen. ”Den letteste vej til stenalderkost” er en del af Gyldendals populære ”Den letteste vej til”-serie, som også inkluderer bestsellerne ”Den letteste vej til 5:2 kuren” og ”Den letteste vej til LCHF kuren”. Læs mere

Fragt ukendt

49 kr.

Borgens Forlag

Den letteste vej til proteinkuren

Den letteste vej til proteinkuren

Kickstart dit vægttab med ekstra proteiner – og tab op til 5 kilo på bare 4 uger. Vil du gerne af med de ekstra kilo, spiller protein en vigtig rolle. Ikke kun fordi protein mætter særdeles godt – det sætter også gang i forbrændingen, og det er helt afgørende, hvis du gerne vil tabe dig. I Den letteste vej til proteinkuren får du 200 velsmagende opskrifter med ekstra protein, og du behøver hverken at tælle kalorier eller tænke over portionsstørrelser – det har vi allerede gjort for dig. Følger du opskrifterne nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og et mellemmåltid efter bogen, får du cirka 1.200 kalorier om dagen. Det giver et vægttab på op til 5 kilo på bare 4 uger. I BOGEN FÅR DU: * 200 lækre opskrifter med ekstra protein. * Opskrifter til alle måltider. Glæd dig til dampende varme supper, spicy wokretter og morgenmad, der får tænderne til at løbe i vand. * Kalorie- og proteintabeller, der gør det let at holde styr på din kost. Kort sagt en simpel, men effektiv kur til dig, der gerne vil ned i vægt og samtidig spise dig mæt i lækker mad med kød, fisk og fjerkræ. Den letteste vej til proteinkuren er skrevet af ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Heidi Rasmussen, der har skrevet en lang række kogebøger. Hun er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad. Læs mere

Fragt ukendt

49 kr.

Borgens Forlag

Den letteste vej til Low Carb

Den letteste vej til Low Carb

Vil du gerne tabe dig? En effektiv metode til at komme af med de ekstra kilo er at skære ned på mængden af kulhydrater i din kost – eller med et engelsk udtryk at spise low carb. Ud over at give et hurtigt vægttab tiltaler metoden mange, fordi du kan spise dig mæt i velsmagende mad – samtidig med at du går ned i vægt. I denne bog får du 200 opskrifter, der gør det let og lækkert at leve low carb. Grundreglen er enkel: Skær ned på kulhydraterne. Det vil sige undgå sukker, frugt, brød, ris, pasta, bælgfrugter, kartofler og rodfrugter. I stedet skal du spise dig mæt i kød, fisk, fjerkræ, nødder, ost, lækre dressinger og masser grønt. Følger du bogen nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og måske et enkelt mellemmåltid efter opskrifterne, får du cirka 1.200 kalorier pr. dag. Det giver dig et vægttab på 4-6 kilo på 4 uger. Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad. Læs mere

Fragt ukendt

49 kr.

Borgens Forlag

Plantebaseret familiemad – nem vej til et sundt og grønnere madliv

Plantebaseret familiemad – nem vej til et sundt og grønnere madliv

At spise mere grønt giver rigtig god mening – for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer. I Plantebaseret familiemad får du opskrifter og masser af gode råd til, hvordan du uge for uge kan gøre din hverdag mere grøn og lave mad uden kød til hele familien. Her er ingen løftede pegefingre, kun gode råd, enkle opskrifter og en opfordring til, at du tager et skridt ad gangen og selv mærker efter, om også du får det bedre af at spise sundt, vælge fuldkorn, grønt og frugt og spise mindre kød og færre æg og mælkeprodukter.

Fragt ukendt

250 kr.

Lindhardt og Ringhof

Medmennesker på menuen - af Lene Grønbæk Andersen & Gitte Knudsen

Medmennesker på menuen - af Lene Grønbæk Andersen & Gitte Knudsen

Medmennesker på menuen Livshistorier og opskrifter fra hele verden. Mødet med Danmark I »Medmennesker på menuen« møder du 20 medmennesker, som fortæller deres livshistorier; om opvæksten i hjemlandet, om hvordan og hvorfor de har fundet vej til Danmark og om de udfordringer og glæder, de oplever her. Opskrifter fra fjerne himmelstrøg De interviewede deler gavmildt ud af vidunderlige opskrifter fra fjerne himmelstrøg. Mange af opskrifterne er lette at gå til og kan inspirere til menuen i en travl hverdag. Mad åbner døren for fællesskab Vi behøver ikke tale samme sprog for at lave mad sammen eller grine sammen. Så bank frimodigt på din nabos dør og byd på frokost eller en kop kaffe. Måske får du lov til at høre deres livshistorie. God fornøjelse og god appetit!

Fragt ukendt

200 kr.

Hosianna

Suzy Wengel Sense - slank med fornuft

Suzy Wengel Sense - slank med fornuft

Bogen er pakket i folie og indeholder følgende: Bog og kostprogram, kostdagbog (16 sider), indkøbsguide, måltidseksempler, måleskema samt links til hjælpevideoer på hjemmeside. Slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed. Slut med at undgå fedt og spise kedelig mad. Ikke flere kure, der alligevel ikke fører til varigt vægttab. Sense viser en anden vej. En vej, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. En vej, der gør, at du kan holde dit vægttab. For altid. Sense er enkel og velsmagende mad, egnet til både singler og familier. Du lærer at prioritere de enkelte elementer i kosten på en ny måde: Masser af protein fra bl.a. fisk, kød og æg, masser af grøntsager og et par spiseskefulde fedtstof ved hvert måltid. Mindre sukker, brød, ris, pasta m.m. Du kan sagtens tilpasse dine yndlingsretter til Sense. Sense er tre hovedmåltider om dagen og fornuftige mængder. Tre-fire håndfulde mad per måltid gør dig mæt – og ja, dine hænder er din vægt. Med bogen bliver du guidet gennem alle faser af dit vægttabsforløb. Du lærer at sammensætte kosten, så den passer ind i din hverdag, og at holde dit vægttab. Du får masser af måltidseksempler og indblik i andres erfaringer med Sensekonceptet. Læs bogen fra A til Z, eller brug den som et opslagsværk i den første tid. Suzy Wengel (Født 1978) har en baggrund som forskningslaborant indenfor organisk kemi. Hun er medforfatter på flere videnskabelige artikler og har siden 2006 været direktør i biotekfirmaet RiboTask. Suzy er også kostvejleder, foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Ikke mindst er hun kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen ”Sense – slank med fornuft". Forlag: Forlaget Wengel Udgave: 2 Oplag: 5 Oplagsdato: 03-04-2017 Udg. dato: 20-07-2015 Sprog: dan Originalsprog: dan EAN: 9788799775811 Indbinding: Indbundet ISBN: 9788799775811 Sidetal: 192 Størrelse i mm (BxHxD): 174x244x21mm Vægt: 697g
309 kr.inkl. fragt
250 kr.

Pen & Papir

Korean - udkommer slut maj

Korean - udkommer slut maj

Du har ikke brug for et sort bælte i taekkwondo at beherske det koreanske sprog med. Bare åben denne bog, undgå at sætte din fod i din mund og tale dig vej til de bedste bulgogi i byen. Denne phrasebook giver dig en omfattende blanding af praktiske og sociale ord og sætninger i mere end 120 sprog. Chat med de lokale og opdag deres kultur - en garanteret måde at berige din travle erfaring. Vejens måde at rejse på: - Værktøjer; udtalen, a-z phrasebuilder, sproglige vanskeligheder, tal & beløb, tid & datoer, penge osv. - Praktiske; transport, grænseovergangssteder, retninger, overnatningsmuligheder, shopping, kommunikation, bankvæsen, seværdigheder, erhvervslivet, ledende & handicappede rejsende, børn osv. - Social samvær; møde nye mennesker, interesser, følelser og meninger, gå i byen, romantik, overbevisninger & kulturelle forskelle, kunst, sport, udendørs osv. - Mad; restauranter, selvstændig catering, vegetar & særlige måltider, kulinariske læsere osv. - Sikker rejse; væsentligheder, sundhed osv. - Ordbog; engelsk-koreansk, koreansk-engelsk mv.

Fragt ukendt

89 kr.

Scanmaps

Suzy Wengel og Laila Celikkol Festlige retter med Sense

Suzy Wengel og Laila Celikkol Festlige retter med Sense

”Mad er fællesskab, nydelse og glæde …” Festlige retter med Sense spænder fra det eksotiske, kraftige og saftige til det raffinerede, elegante og enkle. Der er små retter, store retter og hele menuer – noget for enhver smag og til enhver festlig lejlighed. Du kan gribe et af de mange forslag til menuer eller sammensætte dine egne. Opskrifterne er bygget sådan op, at det er nemt at pille enkelte retter ud og kombinere på kryds og tværs. Festlige retter med Sense er til alle, der elsker lækker festmad. Den er til dig, der ikke behøver tænke på kiloene, og til dig, der kæmper med vægten. Ikke fordi denne bog består af ’slankeretter’– det gør den ikke – men fordi du ikke må snyde dig selv for et festmåltid i ny og næ med familie og venner. Det er simpelthen med til at gøre livet dejligere, ikke? Og du kan nyde din mad med god samvittighed! Hvordan kan du læse om i bogens forord, der er skrevet af psykolog og Sense-konsulent Lotte Quist Michaelsen, samt i den korte introduktion til Sense, bogen også rummer. Om Sense: Med bogen Sense – slank med fornuft, udgivet ved Forlaget Wengel i 2014, blev Sense kendt som en anderledes vej til sund livsstil og varigt vægttab – en vej, hvor fanatiske kostråd er erstattet af sund fornuft og enkle, men effektive redskaber. Budskabet er, at man kan leve sundt uden at give køb på lækker mad, hygge og fest. Forlag: Politikens Forlag Udgave: 1 Oplag: 1 Oplagsdato: 06-10-2016 Udg. dato: 06-10-2016 Sprog: dan Originalsprog: dan EAN: 9788799775866 Indbinding: Hardback ISBN: 9788799775866 Sidetal: 272 Størrelse i mm (BxHxD): 198x267x26mm Vægt: 1234g
359 kr.inkl. fragt
300 kr.

Pen & Papir

Bonde Mogensen, Martin og Zennie: Ayurveda - opskriften til et langt liv i balance

Bonde Mogensen, Martin og Zennie: Ayurveda - opskriften til et langt liv i balance

Søger du opskriften på et sundt og stærkt liv i balance, uden konstant at skulle skifte fra den ene kur til den anden? Leder du efter fornyet energi, mere ro, forbedret søvn og en vej til naturlig ynde i alle aldre? Ayurveda er en indisk holistisk praksis, som har været brugt i over 5000 år. Ligesom yoga skaber balance i kroppen igennem bevægelse og åndedræt, skaber ayurveda balance i kroppen igennem mad, drikke, urtetilskud og meditation. Ayurveda er fuld af lækre opskrifter og din guide til dette univers, som hjælper dig med at finde din præcise kropstype og dermed nære kroppen bedst muligt fysisk, psykisk og åndeligt, så du kan opnå et liv med balance. Zennie og Martin gør ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Du behøver ikke et leksikon eller være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige ”hemmeligheder” i ayurvedisk ernæring og livsstil. Sidetal: 288

Fragt ukendt

300 kr.

New Age Shop

Martin og Zennie Bonde Mogensen Ayurveda - Opskriften til et langt liv i balance

Martin og Zennie Bonde Mogensen Ayurveda - Opskriften til et langt liv i balance

Martin og Zennie Bonde Mogensen Ayurveda - Opskriften til et langt liv i balance Søger du opskriften på et sundt og stærkt liv i balance, uden konstant at skulle skifte fra den ene kur til den anden? Leder du efter fornyet energi, mere ro, forbedret søvn og en vej til naturlig ynde i alle aldre? Ayurveda er en indisk holistisk praksis, som har været brugt i over 5000 år. Ligesom yoga skaber balance i kroppen igennem bevægelse og åndedræt, skaber ayurveda balance i kroppen igennem mad, drikke, urtetilskud og meditation. Ayurveda er fuld af lækre opskrifter og din guide til dette univers, som hjælper dig med at finde din præcise kropstype og dermed nære kroppen bedst muligt fysisk, psykisk og åndeligt, så du kan opnå et liv med balance. Zennie og Martin gør ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Du behøver ikke et leksikon eller være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige ”hemmeligheder” i ayurvedisk ernæring og livsstil. Bogen er spækket med super sunde veganske opskrifter til morgen, middag, aften, og den giver tips og tricks til at snige ayurvedaen ind i din hverdag uden at skulle vende dit liv helt på hovedet. Forlag: People'sPress Udgave: 1 Oplag: 2 Oplagsdato: 07-01-2020 Udg. dato: 23-08-2019 Sprog: dan Originalsprog: dan EAN: 9788772009445 Indbinding: Indbundet ISBN: 9788772009445 Sidetal: 288 Størrelse i mm (BxHxD): 204x264x28mm Vægt: 1077g
359 kr.inkl. fragt
300 kr.

Pen & Papir

Den glutenfri kogebog bog - Forfatter: Anette Harbech Olesen, Lone Bang

Den glutenfri kogebog bog - Forfatter: Anette Harbech Olesen, Lone Bang

Den glutenfri kogebog er skrevet af Anette Harbech Olesen og Lone Bang. Den sætter fokus på glutenproblematikken og leverer viden, revolutionerende og enkle bageteknikker og indbydende opskrifter, så det glutenfri liv kan leves let, velsmagende og sundt. Vidste du, at hver tredje amerikaner helst undgår gluten i maden? Samme tendens er på vej herhjemme. Antallet af danskere, der mærker, at mindre gluten i hverdagen bedrer fordøjelse, præstationsevne og velbefindende, er stigende. Uforklarlige symptomer forsvinder, dårlig fordøjelse genoprettes og ledsmerter bedres. Nyere forskning viser, at langt flere lidelser end hidtil antaget, kan kædes sammen med gluten. Den glutenfri kogebog er godt nyt for alle, der allerede lever glutenfrit eller som påtænker mindre gluten i hverdagen. Der er nemlig masser af inspiration at hente i bogens mange sunde opskrifter og praktiske redskaber til reducering af gluten i maden. Du kan stadig nyde en burger, en sprød pizza, madpandekager, grovboller, rugbrød eller kager, selvom du lever glutenfrit. Du finder opskrifter på alt dette og meget mere i Den glutenfri kogebog. Du får også vejledning i, hvilke melsorter der erstatter de glutenholdige som hvede, rug og byg, og hvordan du anvender dem. Den glutenfri kogebog forener teori med praktisk madlavning og byder på et utal af velsmagende og indbydende opskrifter på bagværk og andre retter. Forfatter: Anette Harbech Olesen/Lone Bang Fakta om forfatteren: Anette Harbech Olesen er uddannet indenfor ernæring i såvel Danmark som i USA. Hun blogger om sundhed på madforlivet.com og har tidligere udgivet bøgerne ”Det er ikke lige Fedt”, ”Mad for Livet”, ”Din Optimale Vægt”, ”Sund mad” , ”Fedt for Life” samt bestselleren ”Syv sunde skridt”. Fakta om forfatteren: Lone Bang er uddannet socialpædagog, og arbejder i et bofællesskab i Hjortshøj. Hun har i mange år arbejdet med glutenfri bagning og er i dag leder af et økologisk værkstedbageri. Lone Bang afholder jævnligt glutenfri bagekurser www.glu...
201 kr.inkl. fragt
163 kr.

Helsekost-Ekspres

Plantebaseret gourmet, Neel Egholm

Plantebaseret gourmet, Neel Egholm

Planter har vi altid været omgivet af, de er et afgørende grundlag for vores eksistens og fortjener al vores opmærksomhed. Vi skal ære dem som vores livgivende kraft, og vi skal ære os selv og vore sanser med alt, hvad de giver os. Med respekt og ynde præsenterer en af Danmarks bedste veganske kokke denne ekstra flotte og velsmagende kogebog. I denne bog stifter vi bekendtskab med plantebaserede retter, der spiller på den visuelle oplevelse. Med fantastiske billeder til de mange opskrifter vil du nyde at bladre og kigge og finde menuen til din næste middag. Med velovervejede retter, der er kombineret af blødt og sprødt samt masser af umami, får du en god introduktion til og oplevelse af det veganske køkken, når det skal være lidt mere end bare. Hertil kommer tanker om naturen, om respekten for de gode råvarer, vi høster fra jorden, og et ønske om at videregive opskrifter, som er bæredygtige og skubber vores miljø i en bedre retning. Om forfatteren: Neel Engholm har selv levet vegansk siden 2003 og arbejdet som kok i de sidste 15 år. Hun har gået på Mathew Kenny Kokkeskolen i Los Angeles og Maine, USA. Arbejder som Creative Menu Developer hos SOULS, som var nomineret til Byens Bedste Cafe i 2017. Derudover har hun også udviklet menuer for blandt andre Simpleraw, Kaffestuen, Hafnia, Cafe N, Zabellos mad, Juicy Jones (Barcelona) og Catbar (Barcelona). Ved siden af alt dette kører hun også sit eget cateringfirma og er på vej til at åbne sin egen restaurant i København. Hard cover, indbundet. Muusmann Forlag Udgivet:Maj 2018 Sideantal : 130 Mål: (21 x 28 cm), rigt illustreret Nettovægt: 800 gram

Fragt ukendt

230 kr.

Danske Hjemmeproduktion

Mig og min hjerne

Mig og min hjerne

Hvorfor kan jeg altid spise dessert, selvom jeg er propmæt? Hvorfor synes jeg, det er så kedeligt at kede mig? Hvorfor får jeg en sang på hjernen? Hvorfor leger de voksne ikke? Hvorfor er jeg bange for vampyrer, selvom jeg godt ved, at de ikke findes? Ville jeg være super klog, hvis jeg lærte at bruge hele min hjerne på én gang? Hvorfor føles det så godt, når jeg bander? Hvorfor har jeg så svært ved at lægge min telefon fra mig? Og hvorfor kan jeg ikke huske alt? Mig og min hjerne er en fagbog for børn og giver tankevækkende og letforståelige svar på, hvorfor vi handler, føler og reagerer, som vi gør. Den er også fyldt med sjove hjernefitness- og drillehjerneopgaver og gør dig klogere på, hvordan din hjerne får dig til at gøre både dumme og smarte ting. Pressen skriver: » Mig og min hjerne forklarer i populært sprog, hvad hjernen laver, og hvorfor den fungerer som den gør. Kapitlerne omhandler blandt andet opmærksomhed, indlæring, følelser, hukommelse, mad og leg, og hvert afsnit tager udgangspunkt i et spørgsmål, de fleste af dem ganske intrigerende, så man nødvendigvis må læse svaret. Et overskueligt layout og Niels Rolands opklarende og underholdende illustrationer hjælper godt på vej.« - Birte Strandby, Bogvægten »Charlotte Koldbyes formuleringer, og sprog i det hele taget, rammer perfekt til nutidens tweens. Min søn manglede ingen uddybninger, men supplerede da gerne med et par ekstra spørgsmål, hvis jeg ikke læste hurtigt nok videre. Heldigvis for mig svarede bogen på det hele. [… ]Så er din tween lidt af en Spørge Jørgen, er “Mig og min hjerne“ et rigtig godt valg, enten som læs selv eller fælles læsning.« - Bogboblen , Instagram » Det er klogt og rigtig godt det her. Charlotte Koldbye har lavet en spændende og medrivende bog om hjernen, og folk, der arbejder i pædagogikkens verden, ved, at tidens trend er at stille de rigtige spørgsmål. Det gør Charlotte Koldbye igen og igen og igen. Hermed anbefalet til alle børn og ældre, der vil blive lidt klogere på s...

Fragt ukendt

200 kr.

Borgens Forlag

Alejandro Junger: Ren krop Sund krop'

Alejandro Junger: Ren krop Sund krop'

Har du lyst til at give din krop en vitaminindsprøjtning og rense den for gamle ophobede affaldstoffer, der blokerer for livskraften? Så kan Clean-kuren gøre underværker for både helbred og humør. Kuren er enkel og yderst effektiv. Døjer du ind imellem med forkølelse, influenza, urolig nattesøvn, dårlig fordøjelse, allergi eller måske bare et par ekstra kilo, der har sat sat sig fast på sidebenene, så er du ikke den eneste! Almindelige lidelser som disse betragtes af de fleste som normale og uundgåelige omkostninger ved at leve et moderne liv. Men behøver det at være sådan? Alejandro Junger er amerikansk læge og har også studeret østlig medicin. Ifølge ham skyldes størstedelen af de almindelige lidelser, der plager os i vores hverdag, at vi har giftophobninger i vores system. Den mad, vi spiser, og det kemikaliefyldte miljø, vi er omgivet af, gør, at vores krop år for år bliver stadigt mere belastet af ophobede affaldsstoffer. Når vi så går til lægen, får vi ofte ordineret piller eller sprøjter, der måske nok fjerner symptomerne for en stund, men ikke går til problemets rod - og som kun gør koncentrationen af affaldsstoffer endnu større. I Ren krop - sund krop peger Junger på en vej ud af den onde cirkel. Tidligere døjede han selv med mange fysiske skavanker og humørsvingninger, men et ophold i Indien fik ham til at forstå, at det var hans livsstil, der gjorde ham syg. På den baggrund udviklede han Clean-kuren. En enestående 3-ugers kur, der udrenser kroppen for gammelt affald, reaktiverer dens selvhelbredende evne og opbygger den på ny. Der er tale om en lægevidenskabeligt velafprøvet kur, som har vundet stor udbredelse i USA, hvor flere kendte Hollywoodstjerner også åbent har fortalt, at de sværger til kuren. Det, der gør Clean-kuren så unik, er, at den er enkel og praktisk og kan indpasses i en travl hverdag. Man kan skræddersy kuren til sin egen livsstil, blot ved at følge nogle få retningslinjer. Fx skal man hver dag indtage ét fast og to flydende måltider (...

Fragt ukendt

300 kr.

New Age Shop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aktuelle tilbud og spændende indhold hver uge. Læs om produktnyheder, trends, guides og produkttest, som hjælper dig med at gøre bedre køb!

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.