Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

vinreol findes også i disse kategorier

vinreol Brugskunst

(367)

Saml vinene ét sted: I en vinreol

Vinreoler fås i mange forskellige udformninger og designs. Nogle kan stå på gulvet med plads mange flasker vin, mens andre kan ligge ovenpå et skab eller en reol. Der findes også udgaver af vinreoler, som kan hænge på væggen. Fælles for dem alle, er, at de giver et godt samlet overblik over vinen.

For vinsamleren kan vinen med fordel samles i for eksempel en kælder. Der kan sorteres efter kvalitet, alder eller distrikt. Det giver et godt overblik samtidig med, at de vinflasker, som skal bruges først, kan ligge øverst. Man kan vælge en høj vinreol med mange hylder, så der kan ligge vin i række fra gulv til loft.

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en vinreol. Man slipper for at vinflaskerne ligger og roder rundt alle steder, og man kan samle dem på et sted. Vinreolen kan stå i køkkenet eller sættes ind i stuen, alt efter hvor den har sin bedste funktion. Du kan selv vælge designet fra det store udvalg i vinreoler, så det passer netop ind i dit hjem og dit øvrige møblement.

I den travle hverdag, som mange mennesker har i dag, er det en stor fordel at have vin på lager. Man har således altid en flaske klar, hvis der kommer gæster eller der opstår en særlig lejlighed. Det er også rart ikke at skulle ud at handle, hver gang man får lyst til et godt glas vin - enten til en god middag eller bare i hyggeligt selskab. Man slipper også for at købe vin hele tiden, idet man kan købe større mængder af gangen..

Vinreoler fås i mange forskellige materialer og i forskellige priser og kvalitet. De gør det meget nemmere at få styr på sin vin og samtidig med udgør vinreoler en stor praktisk funktion. De være derudover være et supplement til ens indretning i hjemmet.

Filter1

Vis