1. Start
  2. Bedst i test

Opdateret  

Babyalarm Test: Forældre har testet, så du kan finde den bedste

PriceRunner

Vil du have besked med det samme, når baby er vågnet? Med en babyalarm kan du have ro i sindet - selv på afstand. Og ærlig talt - der er jo intet så herligt som at se smilet fra dit friskt udhvilede barn, når du henter din baby fra barnevognen eller børneværelset. Vi har testet babyalarmer fra Philips, Neonate, Beurer med flere, og vi udpeger en model med en god rækkevidde samt mange smarte funktioner til testens bedste babyalarm. Læs testen og find din favorit.

Babyalarm Test: Forældre har testet, så du kan finde den bedste

Sådan udførte vi testen

Vores tests er udført af uafhængige eksperter samt afspejler testredaktørens ærlige og objektive holdning. Udvælgelsen af testede produkter og selve testresultatet udføres uden påvirkning af producenter, butikker eller andre interne/eksterne parter.

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. I testen af babyalarmer har vi ladet almindelige børnefamilier bruge babyalarmerne i hverdagen med småbørn. Vi har kigget ekstra grundigt på følgende parametre:

  • Funktioner: Har babyalarmen talk back-funktion, er der indbygget natlampe, og kan den vise temperatur eller andre oplysninger?

  • Batteri: Hvor længe kan de fungere på en opladning, hvor lang tid tager det at lade alarmen op, og advarer forældreenheden dig, når babyenheden er ved at blive afladet?

  • Ydeevne: Hvor god er opkoblingen, hvor lang rækkevidde har babyalarmen, og hvordan er billed-/lydkvaliteten?

Billede fra test af babyalarm - babyalarm på bord med et kortspil

Ovenstående er derefter blevet sammenholdt med babyalarmens pris, hvorefter der er fastsat en samlet karakter.

Sammenlign priser og find en god babyalarm på PriceRunner.

1. CAPiDi Babyalarm - BEDST I TEST BABYALARM

Brugervenlig babyalarm med god batteritid og lydfølsomhed

Type: Lydbabyalarm Batteri: Begge enheder Tovejskommunikation: Nej Vibratoralarm: Ja Bælteklemme: Ja Vægt forældreenhed: 78 gram Vægt babyenhed: 68 gram Rækkeviddevarsel: Ja Lysalarm: Ja Beroligende lys eller musik: Nej

Capidi Babyalarm

CAPiDi Babyalarm er en brugervenlig og ukompliceret babyalarm med en forældreenhed - som selv teknikforskrækkede bedsteforældre kan håndtere.

Bælteklemme og to opladere (uden docking)

Begge enhederne kan stå selv og har en bælteklemme, så de nemt kan fastgøres i bukserne eller på barnets seng. Der medfølger to opladere med kabel, og det synes vi er perfekt. For når kablet sluttes direkte til enhederne, så slipper du for at skulle have både alarmerne og deres docking-stationer med på tur.

Stor fleksibilitet med USB

Vi giver også et stort plus, for at de oplades med USB-kabel og dermed kan tilsluttes i bilen eller i computeren - eller måske en powerbank.

Batteritiden har været god, og enhederne har kunnet bruges hver aften i mindst en uge uden behov for opladning.
Ligeledes har rækkevidden ikke givet problemer - selv gennem tykke murstensvægge og over længere afstande.

  • CAPiDis babyenhed kan slås til og fra, og lydfølsomheden kan justeres.
  • På forældreenheden kan du vælge at bruge vibrationsfunktionen samt øge eller sænke lyden.

På forældreenheden sidder der også en lysindikator. Indikatoren lyser grønt, så længe forældreenheden har kontakt med babyenheden. Hvis alarmerne mister kontakten, lyser indikatoren rødt og forældreenheden afgiver et lydsignal.

Konklusion på test af babyalarm CAPiDi

Babyalarmen har fungeret pålideligt og været nem at anvende. CAPiDi har fokuseret på de mest nødvendige funktioner, og der er ikke noget at klage over. P.S.: Som en sjov detalje kan du desuden indsætte billeder i enhederne og på den måde individualisere designet.

God ydeevneenkel at brugegod rækkeviddeUSB-kabel til opladning
Relativ høj pris

Prissammenligning

Sammenlign priser

CAPiDi Babyalarm - black

756 kr.

2. Philips Avent Connected videomonitor SCD921/26 / SCD923/26

Smart, eksklusiv og stilfuld babyalarm med mange funktioner og høj pålidelighed

Type: Videobabyalarm Signalteknologi: Digital Stemmeaktivering (VOX): Ja Batteri: Strømkabel til babyenhed, genopladeligt batteri til forældreenhed Driftstid: Ca. 12 timer Opladningstid: Ca. 3 timer Tovejskommunikation: Ja Bælteclips: Nej Vibratoralarm: Nej Lysalarm: Nej Beroligende lys eller musik: Ja, 15 forskellige melodier/lyde samt natlampe Vægt: Angives ikke Rækkeviddeadvarsel: Ja Tilbehør: Nej

Philips Avent SCD921/26

Philips Avent Conesso er en luksuriøs videobabyalarm, som brillerer på flere måder: de mange smarte funktioner som app-tilslutningen, bevægelsessensoren, og natlampens forskellige indstillinger - men også det stilrene design.

Vidvinkelkamera med imponerende bredde

Babyenheden i Philips Avent Conesso tilsluttes via en ledning til stikkontakten og placeres ved barnets seng på en plan overflade eller skrues op på væggen. Når kameraet er på plads, kan det ikke vinkles via forældreenheden, men det er heller ikke noget, der har medført nogen problemer, da vidvinkelfunktionen gør det nemt at zoome ind på den del af sengen, hvor barnet sover.

Både billed- og lydkvaliteten får testpanelets godkendelse, og kameraet roses især for, hvor tydeligt man kan se, om barnet har åbne øjne eller trækker vejret i selv meget mørke soveværelser.

Da natlampen har flere forskellige indstillinger, er det heller ikke noget problem at finde et behageligt lys i barnets sovemiljø. Derudover viser Philips Avent Conesso temperaturen i barnets værelse, har 15 forudindspillede melodier/naturlyde og tilbyder tovejskommunikation mellem forældre og barnet.

Automatisk aktivering af skærm ved lyd

Forældreenheden drives af et genopladeligt batteri, hvilket gør den bærbar og nem at flytte mellem forskellige rum. Batteritiden varierer afhængigt af, hvilken indstilling man bruger til babyalarmen, men hvis man har skærmen tændt hele tiden, holder batteriet til en eller to aftener.

Der er også en eco-tilstand, hvor skærmen hviler, samtidig med at lydoptagelsen er i gang. Hvis forbindelsen mellem enhederne forsvinder, advarer babyalarmen via skærmen på forældreenheden, og ved lyd fra børneværelset aktiveres kameraet automatisk.

Høj pris, men god investering

En anden populær egenskab ved Philips Avent Conesso er muligheden for at regulere, hvor følsom lydoptagelsen skal være. Det er især værdsat, hvis barnet sover i et miljø, hvor der er støj, for eksempel trafik uden for vinduet eller naturlyde ved åbne soveværelsesvinduer.

Til den forælder, der foretrækker at holde øje med sit sovende barn via telefonen, findes der en smart app, der ligesom forældreenheden viser både billede og lyd.

Det er langtfra den billigste videobabyalarm på markedet, men for den familie, der har råd til en babyalarm af meget høj kvalitet med mange smarte funktioner og høj pålidelighed, er Philips Avent Connected videomonitor SCD921/26 / SCD923/26 nærmest at betragte som et kup.

Fantastisk lyd- og billedkvalitetmange smarte funktionervidvinkelkamera
Manglende bevægelsessensorhøj pris

3. Padwico 850

Stilren og pålidelig babyalarm, som kan alt det, du kan forvente af en babyalarm

Type: Lydbabyalarm Batteri: Begge enheder Tovejskommunikation: Ja Vibratoralarm: Ja Bælteklemme: Nej Vægt: Forældreenhed 77 gram Vægt: Babyenhed 77 gram Rækkeviddevarsel: Ja Lysalarm: Ja Beroligende lys eller musik: Natlampe

Padwico 850

Padwico 850 er en flot og stilren babyalarm, hvis udseende flirter med designet på en smartphone. Babyalarmen består af en forældre- og en babyenhed, samt to dockingstationer til opladning.

Hold øje med opladeren

Det er muligt at komme til at sætte enhederne skævt i opladeren, når det er tid til at lade batterierne op. Men lysindikatoren lyser først grønt, når der er kontakt mellem dockingstation og oplader.
Opladningen sker i øvrigt effektivt og hurtigt, og vi oplever at batterierne i enhederne har holdt længere end forventet.

Smart krog og natlampe

Babyenheden til Padwico 850 har en lille krog på bagsiden, så den lettere kan hænges på tremmesengen. Den er også udstyret med en behageligt lysende natlampe, som du kan tænde eller slukke.
Det er også muligt at indstille babyenhedens lydfølsomhed, så den ikke aktiveres ved den mindste raslen med dynen.

Ingen unødvendige funktioner

Forældreenheden til Padwico 850 har mange funktioner, men det gør ikke noget, for ingen af funktionerne virker unødvendige. Udover at du kan justere lydniveauet, og at et kombineret lyd- og lyssignal viser, om kontakten til babyenheden bliver afbrudt, så kan forældreenheden også indstilles til at vibrere.

Når du ikke kan eller vil høre alarmen

Vibration er især smart, hvis babyalarmen anvendes i omgivelser med meget støj, så du mærker vibrationerne. Eller omvendt når alarmen netop ikke skal vække opmærksomhed - eksempelvis i kirken til din nevø Felix' konfirmation.
Vi kunne måske godt savne en bælteklemme - så du kan hænge alarmen på taskens skulderstrop ... eller naturligvis i bæltet

Talk back - tal med dit barn

Når dit barn vågner, så kan du tale tilbage via talk back-funktionen og fortælle, at du er på vej. Desuden viser forældreenheden temperaturen på det sted, hvor babyenheden er placeret. Temperaturføleren er virkelig praktisk, når barnet sover udendørs i barnevogn om sommeren, så du opdager at temperaturen er ved at blive for høj - eller for kold om vinteren.

Konklusion på test af babyalarm Padwico 850

Padwico 850 har været stabil og pålidelig i gennem hele testen. Signalet har klaret både afstand og tykke murstensvægge. Vi oplever, at babyalarmen er både enkel samt let at overskue.
Padwico 850 er ganske enkelt en babyalarm, der kan alt det, som en babyalarm skal kunne.

Gode funktionerenkel at brugegodt og pålideligt signal og rækkevidde
Separate ladestationeringen bælteklemme på forældreenheden

4. Neonate BC-5800D

Pålidelig og praktisk babyalarm med gennemtænkte funktioner og tydeligt display

Type: Lyd-babyalarm Signalteknik: Digital Stemmeaktivering (VOX): Ja Batteri: Batteri og netadapter fås til begge enheder Driftstid: 80 timer Opladningstid: Ikke oplyst Tovejskommunikation: Nej Bælteklemme: Nej Vibratoralarm: Ja Lyslarm: Ja Beroligende lys eller musik: Har beroligende lys, ingen musik Vægt forældreenhed: 73 gram **Vægt babyenhed: 65 gram Rækkeviddeadvarsel: Ja Tilbehør: Halsrem

Neonate BC-5800D

Neonate BC-5800D består af en forældreenhed og en babyenhed, der drives med batteri eller med netadapter.

Oplades i docking eller via USB

For at lade dem op anvendes dockingstationen eller USB-ministik. Producenten angiver ingen opladningstid for babyalarmen, men den opleves hurtig - omkring tre timer for at lade enheden helt op.

Det er en rigtig praktisk funktion, at forældreenheden viser både opladning af sine egne batterier og opladningen af babyenheden.

Babyalarmen er anvendt både indendørs mellem forskellige rum og etager i huset, men også med baby sovende i barnevognen udenfor og med forældrene inde.

Halsrem - men ingen bælteklemme

Begge enhederne har en praktisk størrelse, og det er ikke noget problem at lægge den ene i barnevognen og have den anden i lommen.
Med til forældreenheden følger en halsrem, men babyalarmen har ingen bælteklemme.

Opkoblingen har fungeret godt, og lydkvaliteten er god. En rækkeviddealarm advarer, hvis enhederne mister kontakten med hinanden. Man kan justere babyalarmens følsomhed, så den ikke udløses, hvis barnet kun afgiver små lyde i søvne.

Forældreenheden har et tydeligt display, der viser henholdsvis signalstyrke, temperaturen hos barnet, lydstyrke samt et symbol med et sovende eller et grædende barn.

Konklusion på test af babyalarm BC-5800D

Alarmen er ikke ligefrem nogen fryd for øjet, men en babyalarm behøver vel heller ikke at være en ny designklassiker for at være god.
Neonate BC-5800D en meget god babyalarm med alle de rigtige funktioner.

Gennemtænkte funktionerstabil opkoblingpraktisk størrelsepraktiske alarmer
Kedeligt designingen bælteholder

5. Beurer BY84

Analog babyalarm med høj pålidelighed og praktisk udformning

Type: Lyd-babyalarm Signalteknik: Analog Stemmeaktivering (VOX): Ja Batteri: Både batteri og netadapter til begge enheder Driftstid: Ikke oplyst Opladningstid: Ikke oplyst Tovejskommunikation: Nej Vibratoralarm: Nej Bælteklemme: Ja Rækkeviddevarsel: Ja Tilbehør: Intet Lysalarm: Ja Beroligende lys eller musik: Nej

Beurer BY 84

Beurer BY84 er en analog babyalarm i kompakt format.

Den gule og den hvide antenne

Med til babyalarmen følger to netadaptere og tre genopladelige batterier - hvilket er nok til en af enhederne. Vi foreslår at bruge dem i forældreenheden, da babyenheden alligevel (for det meste) er placeret stationært ved barnets seng.

Enhederne ligner hinanden til forveksling, men man kan se forskel ved at babyenheden har en gul antenne og forældreenheden en hvid.

Manuel indstilling af kanaler

For at sikre at babyalarmen kan fungere uden forstyrrelser, kan du i batterirummet vælge mellem flere forskellige kanaler, og begge enheder skal selvfølgelig være indstillet til den samme.

Rækkevidden er god, og efter to måneders daglig brug i tre forskellige hjem har babyalarmen ikke mistet forbindelsen en eneste gang.

En rendyrket babyalarm - intet andet

Beurer BY84 er ikke til brugere, der vil en masse have sjove funktioner. Babyenheden har ingen natlampe eller vuggeviser. Forældreenheden har ingen talk back-funktion, og den transmitterede lyd knitrer en del. Har du et barn, der taler, lyder ordene grødede.

Alarmen reagerer hurtigt på lyde.

Displayet lyser op og der vises et ikon med en grædende baby. Når alt er stille, vises et ikon med en sovende baby på en slukket skærm. Den eneste funktion, som vi kan stille spørgsmål ved, er, at babyenheden også lyser, når den registrerer lyde.
Hvis dit barn eksempelvis taler i søvne, så kan det pludselige, kraftige (dog kortvarigt) og blå lys fra babyalarmen måske vække dit barn.

Konklusion på test af babyalarm Beurer BY84

Vi oplever en babyalarm uden en masse dikkedarer, som pålideligt giver besked, lige så snart barnet vågner. Og det er vel i bund og grund det, en babyalarm skal kunne. Så du bliver afgjort tilfreds med den praktiske Beurer BY84 - især fordi babyalarmen er god til prisen.

Praktisk formatnem at have med på rejserpålidelig, let at gennemskue
Lidt grødet lydskærmen på babyenheden lyser kraftigt op ved alarm

6. Motorola Ease 34

Pålidelig babyalarm med fremragende nattesyn og stor skærm

Type: Videobabyalarm Signalteknologi: Digital Stemmeaktivering (VOX): Ja Batteri: Forældreenheden har et genopladeligt batteri, og babyenheden/kameraet får strøm via en ledning. Driftstid: Angives ikke Opladningstid: Angives ikke Tovejskommunikation: Ja Bælteclips: Nej Vibratoralarm: Nej Lysalarm: Nej Beroligende lys eller musik: Ja, 5 vuggeviser Rækkeviddeadvarsel: Ja Tilbehør: Udklappeligt stativ

Motorola Ease 34

Motorola Ease 34 er en babyalarm med fremragende lyd og billede, selv i meget mørke rum – forudsat at barnet ikke forsvinder ud af billedet. Denne babyalarm skal nemlig placeres på en plan overflade, for eksempel en kommode eller et højt bord ved barnets seng, og den kan ikke styres eller vinkles via forældreenheden. Den skal også være i nærheden af en stikkontakt, da babyenheden får strøm via en ledning.

Stor skærm og god skarphed

Babyenheden er tilsluttet en ledning, mens forældreenheden kører på et genopladeligt batteri. Forældreenhedens skærm er stor, hele 4,3 tommer, hvilket giver et skarpt og tydeligt billede både i mørke og lys.

Men den store skærm gør den samtidig svær at putte i lommen, når du bevæger dig rundt i huset eller lejligheden. Forbindelsen mellem enhederne er god, med op til 300 meters rækkevidde ifølge producenten.

Forældreenheden markerer tydeligt, når batteritiden er ved at løbe ud, og hvis forbindelsen afbrydes. Hvis man foretrækker at bruge babyalarmen på sin telefon, findes der desuden en app, som er nem at bruge, og som tilbyder både billedvisning og lyd.

Statisk kameravinkel

Både billede og lyd imponerer hos Motorola Ease 34. Hvis du vil nærstudere dit sovende barn, er der en zoomfunktion, og lydniveauet på forældreenheden kan hæves og sænkes til det ønskede niveau. Det er dog ikke muligt at vinkle eller dreje kameraet fra forældreenheden eller indstille babyenhedens lydfølsomhed.

Tovejsfunktionen mellem enhederne fungerer dog fint, og babyenheden har fem vuggeviser, som kan tændes fra forældreenheden.

Sammenfattende er Motorola Ease 34 en både prisvenlig og pålidelig babyalarm, som passer til dem, der har en høj kommode eller et bord i nærheden af barnets seng.

God lydgodt billedestor skærm på forældreenhed
Skal stå på en plan overfladekan ikke vinkle kamerainstruktionsbog mangler

7. Motorola MBP855 Connect

Fantastisk billedkvalitet og god stabil opkobling - men også nogle minusser

Type: Babyalarm med kamera Signalteknik: Digital Stemmeaktivering (VOX): Ja Vægt forældreenhed: 226 gram Vægt babyenhed: 286 gram Batteri: Både indbygget batteri og netadapter til begge enheder Driftstid babyenhed: Cirka 3 timer Drifttid forældreenhed: Cirka 5 timer Opladningstid: Cirka 2 timer (for begge enheder)
Tovejskommunikation: Ja Vibratoralarm: Nej Bælteklemme: Nej Tilbehør: StarGrip universalbeslag Lysalarm: Ja Beroligende lys eller musik: Vuggeviser

Motorola MBP 855 Babyalarm

Motorola MBP855 Connect er en babyalarm med kamera, hvis styrke er en fantastisk god billedkvalitet.

Babyalarmen består af baby- og forældreenhed, som begge har indbygget batteri, som Motorola anbefaler, at man ikke udskifter på egen hånd.
Batteritiderne opleves som relativt korte. Babyenheden holder cirka 3 timer og forældreenheden omkring 5 timer, hvilket næsten ikke er nok til en aften.

Bør være tilsluttet strøm

Det anbefales at have alarmen fast tilsluttet strømmen, i hvert fald hvad angår babyenheden.

Forældreenheden har en batterisparefunktion, da skærmen deaktiveres efter et valgfrit tidsrum. Når barnet vågner, høres lyden alligevel med det samme, og skærmen kan nemt aktiveres manuelt.
Babyalarmen viser også med en farveindikator (fra grønt til rødt lys), hvor høj lyd der er fra babyenheden.

Der opstår ret hurtigt et løst stik i testeksemplaret, så vi måtte vinkle kablet i en bestemt retning, for at enheden overhovedet lader.

Kan forbindes til telefonen

Du kan også forbinde sin smartphone til babyenheden. Billedkvaliteten er da markant dårligere, og der opstår en større forsinkelse i signalet. Men det fungerer fint som erstatning.
Har du brug for flere kameraer? Så er det praktisk at de kan serieforbindes til forældreenheden.

Super billede i mørke

Billedkvaliteten på Motorola MBP855 Connect kan bedst beskrives som overnaturligt god. Kameraet tilpasser sig med lethed lysmængden i rummet, selv i et bælgmørkt soveværelse er billedet så tydeligt, at vi kan se barnets brystkasse bevæge sig med vejrtrækningen.
Hvis du har tendens til at være urolig for, hvordan barnet har det, så giver billedets skarphed en stor tryghed.

Underholdende blå lampe

Kameraet kan styres både op og ned og til siderne, så det er nemt at følge et barn, der ligger meget uroligt. Takket være universalbeslaget er babyenheden nem at få til at sidde stabilt.
Desværre forringes indtrykket af babyenheden en del af, at Motorola har valgt at placere en blinkende, blå lampe forrest på kamerasoklen - for den er virkelig sjov for en baby at kigge på ved puttetid.

Konklusion på test af babyalarm MBP855 Connect

Trods en del minusser, er helhedsindtrykket positivt. En god opkobling mellem enhederne og et utrolig skarpt billede er nu en gang er det vigtigste ved en videobabyalarm.
Hvis de små problemer bliver rettet, vil Motorola MBP855 Connect uden tvivl være pengene værd.

Fantastisk billedkvalitetmeget god og stabil opkoblingbrugervenlige funktioner
Irriterende lampe på babyenhedenløs forbindelse i strømforsyningenlange ladetider

8. Parvel Go Babyalarm

Lille og praktisk babyalarm, der overvåger bevægelse og temperatur via en app

Type: Bevægelse/temperatur Signalteknik: Bluetooth Low Energy (BLE) Stemmeaktivering: Nej Batteri: CR 2477 3V (urbatteri) Driftstid: Op til 2 år Tovejskommunikation: Nej Bælteklemme: Nej Vibratoralarm: Nej Lysalarm: Nej Beroligende lys eller musik: Nej Vægt: 23 gram Rækkeviddeadvarsel: Ja Tilbehør: Nej

Parvel Baby Alarm

Parvel udfordrer tanken om, hvad en babyalarm er. Parvel overvåger ikke med lyd og billede, men i stedet registreres bevægelse og temperatur.

Mikro babyenhed

Babyalarmen består af en enkelt enhed. En lille hvid kube, der vejer blot 23 gram, og som placeres ved barnet. Herefter overvåger du alarmen via en app til iPhone eller Android, så du kan følge barnets søvn.

I appen kan du selv indstille, hvor meget bevægelse der skal få Parvel Go til at udløse en alarm, samt hvilket temperaturinterval der er i orden.

Appen er let at gennemskue og kører i baggrunden, så du trygt kan anvende din telefon til andre ting imens.

Ret så følsom

Det er enkelt at komme i gang med Parvel, selvom batteridækslet på bagsiden er lidt vanskeligt at åbne. Det tager os dog noget tid at finde ud af, hvordan Parvel Go bedst placeres hos barnet. Her havde udvidede anbefalinger fra producenten været et plus.

Bevægelsessensoren er mere følsom, end man tror til at begynde med. Det er nok at have Parvel Go til at ligge på samme madras i sengen eller i barnevognen, for at den kan registrere bevægelser.

Imponerende drifttid

Parvel Go fungerer kun, når barnet sover på en stillestående overflade. I en trillende barnevogn advarer den konstant om bevægelse, men disse meddelelser kan selvfølgelig slås fra, hvis man kun vil have styr på temperaturen.

Efter nogle måneders test er driftstiden imponerende. Det har ikke været nødvendigt at skifte batteriet ud endnu.

Kun en telefon ad gangen

Du bør dog bemærke, at der ikke kan være to telefoner koblet op til Parvel Go på samme tid. Så hvis flere skiftes til at holde øje med barnet, så bliver det nødvendigt at logge af og på med de forskellige smartphones, som der skal benyttes.

Konklusion på test af babealarm Parvel Go

Parvel Go er meget god som et supplement.
Alarmen kan være en stor tryghed vinter og sommer, når du vil sikre, at baby hverken bliver for kold eller for varm.
For små babyer, der sover mere stille, fungerer bevægelsesalarmen også fint.
Men med ældre børn, som kan vende og dreje sig i søvne på en anden måde, bliver det sværere at afgøre ud fra bevægelserne alene, om barnet er vågent eller bare ligger lidt uroligt. I de tilfælde er vi nødt til at gå hen og dobbelttjekke - og så går lidt af pointen af en babyalarm.
Vi ønsker os derfor en supplerende lydovervågning.

Så ... Parvel Go er på sporet af noget rigtigt her. Men der mangler en del produktudvikling, inden denne babyalarm rammer plet.

Betryggende at have så godt styr på temperaturenenkel at placere i liggedelen eller tremmesengengod driftstid
Fungerer bedst i barnets første halve årbevægelsessensoren fungerer ikke i en trillende vogn eller bil

9. Motorola MBP24

Babyalarm med lang rækkevidde – Velegnet til dem, der ikke ønsker at betale for ekstra funktioner

Type: Lyd-babyalarm Signalteknik: Digital Stemmeaktivering (VOX): Ja Batteri: Genopladeligt batteri på forældreenheden, babyenheden har AC-adapter Drifttid: Ikke oplyst Opladningstid: Ikke oplyst Tovejskommunikation: Ja Bælteklemme: Nej Vibratorlarm: Nej Lysalarm: Blinkende lys på displayet Beroligende lys eller musik: Nej Rækkeviddevarsel: Ja Tilbehør: Intet tilbehør, men en ekstra forældreenhed kan tilkøbes

Motorola MBP24

Motorola MBP24 er en ukompliceret babyalarm, hvor alle ekstra funktioner er fjernet, og hvor fokus i stedet ligger på at give god lydovervågning af barnet til de tidspunkter, hvor man ikke befinder sig i samme rum. Babyalarmen består af to dele; en babyenhed og en forældreenhed. En ekstra forældreenhed kan tilkøbes, såfremt dette ønskes.

Babyalarm med talkback, som endda viser rumtemperaturen

Babyenheden bruges med AC-adapter og har ingen beslag, men skal placeres så tæt på det sovende barn som muligt. Forældreenheden leveres med tre genopladelige batterier, så man kan tage den med, hvis man ønsker at gå ud i haven eller gå ned ad trappen efter at have puttet barnet. Desværre er der ingen bælteklemme eller rem på forældreenheden, så man er nødt til at putte den i lommen eller holde den i hånden.

Babyenheden har et pragmatisk design, hvor funktion helt klart kommer før design – men det er der ikke noget galt i. Forældreenheden har et display med belysning, hvilket er praktisk, hvis man bruger babyalarmen om natten og gerne vil kunne se, hvad man laver. Forældreenheden viser rumtemperaturen i det værelse, hvor babyenheden befinder sig, og man kan også aktivere tovejskommunikation. En funktion, der kan være mest nyttig til ældre børn, som måske har brug for at høre en forælders stemme for at falde til ro.

Lyd-babyalarm med en pålidelig forbindelse

Forbindelsen mellem de to enheder fungerer meget godt. Rækkevidden er angivet til 300 meter i åbne rum og 50 meter, hvis man er indendørs i forskellige rum. Hvis forbindelsen afbrydes, advarer babyalarmen dig med både et lys og et blinkende ikon. Ved normal brug er der dog aldrig problemer på dette punkt. Forældreenheden advarer dig naturligvis også ved lavt batteriniveau.

Motorola MBP24 er nem at komme i gang med. Selv dem, der ikke er bekendt med babyalarmer, vil forstå sig på enhederne uden at skulle læse manualen. Begge enheder er små i størrelsen, hvilket også gør dem lettere at bruge. Funktionerne fungerer som lovet, og som lyd-babyalarm er Motorola MBP24 uden tvivl en af de mere prisvenlige modeller.

Prisvenligpålidelig forbindelselang rækkeviddenem at bruge
Forældreenheden har ingen klemmer eller remingen fastgørelse til babyenheden

10. Motorola Ease 35

Videobabyalarm med krystalklar lyd til dit barns faste soveplads

Type: Videobabyalarm Signalteknologi: Digital Stemmeaktivering (VOX): Ja Batteri: Strømadapter til babyenhed, batteri/strøm til forældreenhed Driftstid: Ca. 5 timer Opladningstid: Angives ikke Tovejskommunikation: Ja Bælteclips: Nej Vibratoralarm: Nej Lysalarm: Ja Beroligende lys eller musik: Ja, naturlyd, white noise, vuggeviser Vægt: Forældreenhed: 215 g, Babyenhed: Angives ikke Rækkeviddeadvarsel: Ja, på skærmen, ikke med lyd Tilbehør: intet tilbehør

Motorola Ease 35

Motorola Ease 35 er babyalarmen til familien, som sætter pris på krystalklar lyd og en rigtig stor skærm. Med sin lidt ufleksible babyenhed, som både skal stå på en plan overflade ved siden af barnets seng og være tilsluttet en stikkontakt, passer den dårligere til spontane lure på for eksempel rejser eller i barnevognen.

Nem installation og imponerende lyd

Når det er lykkedes at placere Motorola Ease 35 på en plan overflade ved barnets seng, er både billed- og lydkvalitet tilfredsstillende, selv ved længere afstand mellem forældre og børn. Babyalarmen tilbyder tovejskommunikation, viser temperaturen i barnets rum og er rigtig nem at bruge. Lyden kan hæves og sænkes, og rækkevidden er god. Ifølge producenten 300 meter ved frit udsyn, hvilket testpanelet kan skrive under på.

Hvis forbindelsen afbrydes, advarer babyalarmen på forældreenhedens skærm, dog uden lydnotifikation, hvilket indebærer en risiko, da du ikke kigger på forældreenheden konstant, når den er i brug. Dette var ikke et problem under testen, da forbindelsen aldrig blev afbrudt. De fem forudindspillede vuggeviser og naturlyde kan styres via forældreenheden, og Motorola tilbyder også en app, som gør, at babyalarmen kan kobles til en mobiltelefon.

Blåt lys kan forstyrre barnet

Batteritiden hos Motorola Ease 35 er godkendt, men ikke imponerende – den anslåede brugstid, inden forældreenheden skal oplades, er 1-2 aftener. Enheden kan dog også anvendes under opladning. Bemærk, at babyenheden lyser blåt, når den er i brug, hvilket kan virke forstyrrende, og lyset kan ikke slukkes uden at slukke for enheden eller vinkle den væk, hvilket koster point på en video-babyalarm.

En længe ventet funktion, som Motorola Ease 35 desværre ikke tilbyder, er, at skærmen automatisk tænder, når der optages lyd fra barnets værelse. I det nuværende design skal skærmen tændes manuelt, hvilket medfører en forsinkelse på et par sekunder, inden det kan afgøres, om barnet virkelig er vågent eller kun har lavet lyde i søvne. Bortset fra det er Motorola Ease 35 en pålidelig babyalarm, som får en høj karakter for sin klare lyd.

God lydoptagelsetilfredsstillende billedkvalitetnem at bruge
Ufleksibel babyenhedkort batteritidblåt lys i soveværelset

11. Dobi babyalarm

Praktisk babyalarm med lang batteritid og de mest basale funktioner

Type: Lydbabyalarm Signalteknologi: Digital Stemmeaktivering (VOX): Nej Batteri: Genopladeligt batteri Driftstid: Ca. 120 timer Opladningstid: Ca. 1 time Tovejskommunikation: Nej Bælteclips: Ja Vibratoralarm: Nej Lysalarm: Ja Beroligende lys eller musik: Natlampe Vægt: Forældreenhed: 125 g, Babyenhed: 95 g Rækkeviddeadvarsel: Ja Tilbehør: Nej

Dobi Babyalarm er en smidig og diskret lydbabyalarm med en batteritid, der ikke er til at kimse af. Enhederne, som hurtigt oplades med USB-C-kabel og dermed kan oplades i både eludtag, computer eller på tog, har en driftstid på imponerende 120 timer.

Hurtig opladning og lang batteritid

Det tager ca. en time at oplade batterierne til Dobi Babyalarm, så dette er en babyalarm med lang anvendelsestid og kort opladningstid.

Den hvide babyenhed med afrundede hjørner placeres i sengen eller barnevognen sammen med det sovende barn, mens forældreenheden bæres rundt af den voksne.

Rækkevidden fungerer fint, og lyden i forældreenheden kan hæves og sænkes. Når der er lyde inde hos barnet, lyser forældreenheden rødt, men denne funktion blev oplevet som noget upålidelig, da den nogle gange ikke lyste, selvom barnet gav lyd fra sig.

Lydoptagelsen fungerede derimod problemfrit under hele testen.

Enkel babyalarm med basale funktioner

Dobi-babyalarmen er en betjeningsvenlig babyalarm med de mest basale funktioner. Antallet af knapper på enhederne er få, og babyalarmen måler hverken temperatur eller kan ændre følsomheden i sin lydoptagelse, men er på den anden side meget nem at bruge.

Desuden er batteritiden svær at slå. Lydkvaliteten kunne have været bedre, men som en fleksibel babyalarm til at tage med sig på for eksempel en rejse eller på tur med barnevognen gør Dobi Babyvakt sit arbejde med et klart godkendt resultat.

Letflot designnem at bruge
Dyr i forhold til antallet af funktioneringen tovejskommunikationingen vibration

Mere om babyalarmer

For mange småbørnsforældre er en babyalarm et uundværligt hjælpemiddel. Babyalarmen giver forældrene både tryghed og frihed ved at give dem mulighed for at opholde sig i et andet rum end barnet, men stadig have det under opsyn. Et andet meget udbredt navn for en babyalarm er babymonitor, hvilket sandsynligvis stammer fra det engelske 'baby monitor'. Babyalarmen består af to enheder: babyenheden og forældreenheden.

Babyenheden er udstyret med en lydfølsom mikrofon, som registrerer lyde. Når barnet klynker, bevæger sig eller på anden måde frembringer lyde, aktiveres babyenheden og sender lyden videre til forældreenheden. Den er udstyret med højttalere, som gengiver lydene fra babyen. På denne måde kan forældrene følge med i, hvad det sker i babyens rum uden selv at være til stede.

I dag findes der også babyalarmer med video, det vil sige babyalarmer med en babyenhed, som ud over en mikrofon også er udstyret med et videokamera. Kameraet har normalt en bevægelsessensor, som registrerer bevægelser fra babyen og gengiver dem på en skærm på forældreenheden. Det er ofte ganske praktisk, eftersom videosignalet gør overvågningen endnu bedre og gør det lettere for forældrene at afgøre, om de skal gå ind til barnet.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os