Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Digital kompaktkamera: 1 modeller i test

Af PriceRunner Opdateret 30.10.2016

Vi har testet digitale kompaktkameraer og udpeger SONY RX100 III til bedst i test. Den har meget god autofunktion, en lysstærk optik, et godt dynamisk område og en genial pop-up OLED-søger. Bedste lavprisvalg bliver Canon IXUS 125 HS, som er både pålidelig og brugervenlig.

Sony Cyber-shot DSC-RX100 III

Billedsensor: 20,1 megapixel, baggrundsbelyst CMOS, 1 tomme Optisk zoom: 2,9 x Brændvidde: 24 – 70 mm Blænde: F1,8-F2,8 ISO: 125-12800 Lukkertid: 30-1/2000 s Videoformat: MPEG-4, AVCHD, XAVS S Video: 1920 x 1080 (60p/60i/24p), 1280 x 720 (60p/30p/24p/120p), 1440 x 1080 (30 fps), 640 x 480 (30 fps) Skærm: 3 tommer LCD (1.228.800 pixel) kan drejes 180° opad og 45° nedad Elektronisk søger: Pop-up OLED (EVF), (1.440.000 pixel) Flash: Pop-up Starttid: Ca. 0,5 s Serieoptagelse: Op til 10 billeder pr. sekund Batterikapacitet: Ca. 320 billeder Wi-Fi: Ja Hukommelse: SDHC, SDXC, MS PRO Duo, MS Pro-HG Duo, MS Pro-HG HX Duo Tilslutninger: HDMI D micro, USB 2.0 Mål: 102 x 58 x 41 mm Vægt: 290 g OS-understøttelse: Windows, Mac Specialfunktioner: Indbygget ND-filter

For to år siden revolutionerede Sony kompaktkameraformatet med RX100. Et lille, robust kamera, der kan være i en lomme, med baggrundsbelyst billedsensor på 1 tomme. Det er to til fire gange større end sensoren på "almindelige" kompaktkameraer og giver fantastisk billedkvalitet og lysfølsomhed.

Salgssuccesen blandt entusiaster indfandt sig med det samme, og med tredje generation af RX100 overgår Sony nu virkelig dem selv. De største forandringer sammenlignet med den tidligere model er et bredere og skarpere objektiv, en smartere BIONZ X-processor og em suverænt lysstærk LCD-skærm, som kan vinkles 180 grader opad for at tage selfies.

Det er derudover lykkedes for Sonys ingeniører at presse em OLED-søger med høj opløsning ind, som popper op af kamerahuset med et tryk på en knap. Søgeren er ret lille, men løser sin opgave godt. Den har faktisk større opløsning end LCD-skærmen på bagsiden. I rigtig kraftigt dagslys er søgeren uvurderlig, og ved at fotografere med kameraet mod ansigtet opnår man den stabilitet, der er påkrævet i ringere lysforhold.

Det nye objektiv har mere vidvinkel og tillader en betydeligt bedre lysstyrke ved zoom. Kameraet kommer virkelig til sin ret i dårlige lysforhold, først ved ISO 6400 oplever vi billederne som grovkornede. Kontrolhjulet omkring kameraets optik føles professionelt og kan skræddersys efter ønske: blænde, eksponering, zoom og endda med ISO-værdi.

Flere andre knapper kan programmeres, men det er faktisk autofunktionen, der er mest imponerende. Kombinationen af en hurtig, effektiv Autofokus, Auto-ISO og Auto-ND-filter (gråfilter) giver billeder med godt dynamisk omfang, fin detaljeringsgrad og mindre brus, end vi tidligere har set på et kompaktkamera.

Videofunktionen imponerer også mere end noget andet kompaktkamera, og for den sags skyld mere end de fleste systemkameraer. Det nye XAVC S-format gør det muligt at lagre videofilm med op til 100 billeder pr. sekund. Kameraet har avancerede videoindstillinger med blandt andet fokus peaking til kontrol af skarphed og zebramønster til kontrol af eksponering. Det er også muligt at hente et ukomprimeret videosignal via HDMI. Det eneste, vi mangler, er mulighed for en ekstern mikrofon.

Det går nemt og hurtigt at overføre billeder til iPhone eller Android, og kameraet afbryder selv Wi-Fi-signalet, når overførslen er færdig, smart!

Sony RX100 III er uden tvivl det bedste kompaktkamera, vi har testet, og hvis du har råd, er beslutningen ligetil. Hvis tegnebogen er mindre, anbefaler vi en af de to forgængere (Sony RX100 eller Sony RX100 II), som fås til kraftigt nedsat pris, men stadigvæk er mere kompetente end de fleste andre kompaktkameraer på markedet.

Genial pop-up OLED-søgermeget god auto-funktionlysstærk optik, godt dynamisk omfang
Ingen pegeskærmknapperne er lidt små

Alt om digital kompaktkamera

Panasonic Lumix DMC- TZ30 tager fantastiske billeder og de bedste i vores test, og købe rådgivning i 2013. Det har en imponerende høj ydelse og er spækket med den nyeste foto -teknologi.

Canon PowerShot knivspids andenpladsen i testen og desuden generøst med manuelle indstillinger også en "nem mode" for virkelig ikke-tekniske brugere . Casio har den bedste batteri og Nikon har den bedste LCD-skærmen. Alle digitale kameraer i testen giver gode billeder og har mange smarte funktioner. Selv ultra- kompakt digital kamera Canon Digital IXUS er en overkommelig køb, hvis du er på udkig efter en billig, nem og enkel point & shoot lommekamera .

Vores eksperter kaldte Louise og Henry og jeg arbejder som fotografer. I deres arbejde, bruger de digitale spejlreflekskameraer , men altid have en digital kompakt kamera med dem på andre tidspunkter. 2012 er de store producenter lanceret mange spændende digitale kameraer. Eksperter som bl.a. den nye generation af vidvinkelobjektiver , image stabilisatorer, batterikapacitet og zoomobjektiver .

Sjov er også GPS -tagging og videooptagelse i fuld HD alvorligt gjort indhug blandt disse små digitale kameraer. Også nyt er en mere avanceret billedbehandling, hvor kameraet tager et hurtigt burst fotos og kombinerer dem til at skabe et billede. På denne måde eksempel kamerarystelser og billedstøj for en bedre klarhed billeder taget i svagt lys.

Rådgivning for digitalt kompaktkamera

Må ikke stirre blindt på antallet af megapixels , når at købe et digitalt kompaktkamera . Mange tror , at de flere megapixel et kamera har, jo bedre er det. Men det er langt fra altid sandt . I modsætning til flere megapixel og endda give en dårlig fotokvalitet . Det store antal pixels er lige til højre for det digitale kamera har en linse med gode nok optik og lysfølsomhed (ISO).

Det er også kvaliteten af ​​kameraets billede processor og software . Disse er vigtige for den pågældende digitale kamera responstid , støjreduktion, og batteri forbrug. Om menuer og kontroller er enkel, så chancerne er større , at du fange motivet, når du ser det.

?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem