Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Eltandbørste: 12 modeller i test

Af PriceRunner Opdateret 03.04.2017

Vi har testet eltandbørster og udpeger Oral-B Pro 2000 til bedst i test. Det er en prisbillig eltandbørste med god ydelse, der har alle de mest nødvendige funktioner og effektivt fjerner plak og bakteriebelægninger.

Bedste premiumvalg bliver Oral-B Genius 9000, som er en af markedets bedste eltandbørster med masser af smart tilbehør og en både sjov og praktisk app til at effektivisere tandbørstningen yderligere.

Bedste lavprisvalg er Oral-B Pro 600, en god lavprisbørste, der er nem at bruge.

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. En tandplejer har været ansvarlig for oplægget og bestemt, hvilke testparametre, der skulle bedømmes. Flere forskellige brugere har deltaget i testen, både erfarne og uerfarne eltandbørstebrugere. Børn i alderen 2 til 7 år har benyttet børnetandbørsterne. Vi har haft fokus på at undersøge følgende parametre:

  • Funktion
    Type af børsteteknik (svingninger, rotationer, pulseringer). Motoreffekt, børstefunktioner og udformningen af børstehoveder. Relevant tilbehør og app-understøttelse. Opladning og eventuelle rejsesæt.

  • Brug og ergonomi
    Hvordan er eltandbørsten at bruge – greb, kontrol og præcision? Hvor godt passer håndtaget til store hænder, mindre hænder og børnehænder? Har eltandbørsten gode funktioner til at motivere brugeren til at blive bedre til at børste tænder?

  • Børsteresultat og renhedsfølelse:
    Særligt fokus på vanskeligt tilgængelige steder, hvor der ophobes bakteriebelægninger, for eksempel ved tandkødsranden, langt inde i munden ved kindtænderne, og mellemrummene mellem tænderne.

Eltandbørsternes værdi for pengene baseres på, hvor godt modellerne lever op til forventningerne til ovenstående parametre i forhold til prisen. De eltandbørster der præsterer godt, beholder vi til langtidstest, i mange tilfælde i flere år, og tilføjer løbende opdateringer i anmeldelserne

Bedst i test

Oral-B Pro 2000

Højeffektiv og kraftfuld eltandbørste til udmærket pris

Børsteteknik: Oscillerer, roterer og pulserer Børstefunktioner (2 stk.): Daglig rengøring, Tandkødspleje Indbygget timer: Ja Tryksensor: Ja App-understøttelse: Nej

Oral-B Pro 2000 er en basismodel i Brauns Pro-serie. Modeller højere serienummer har ganske vist mere tilbehør, flere børstehoveder, app-understøttelse, timere og børstefunktioner, men egentlig er det den samme eltandbørste med samme højeffektive motoreffekt. Det gør Oral-B Pro 2000 utroligt god til prisen, da den "almindelige" børstefunktion oscillerer, roterer og føles nøjagtig på samme måde som de betydeligt dyrere modeller i 4000-, 5000- og 7000-serien.

Det er selvfølgelig sjovt at eksperimentere med apps og forskellige funktioner, men det er vores opfattelse, at langt de fleste normale brugere anvender den "almindelige" børstefunktion til hverdag. Ud over denne funktion kan man aktivere funktionen "Gum Care" ved at trykke knappen ind en ekstra gang for at få en slags massage, der har en pulserende intensitet.

Det lille, runde børstehoved gør det let at børste præcist på steder, hvor der samles mange bakteriebelægninger, for eksempel på tandfladen nærmest tandkødet og på kindtænderne. Håndtaget er bekvemt for både store og små hænder, og en advarselslampe blinker, hvis man trykker for hårdt. Det er en god funktion, især for nye brugere.

Hvis du har mange problemer med tandsten eller har brug for ekstra motivation til at børste tænder, kan det måske også være værd at købe en dyrere model med flere børstefunktioner, børstehoveder og app-understøttelse. Men hvis du bare vil have en rigtig god eltandbørste uden bling-bling, så er det lige hvad du får med Oral-B Pro 2000, og til en uovertruffen pris.

Kraftfuld motoreffektiv mod plak og bakteriebelægningerudmærket resultat
Få børstefunktioneringen app-understøttelse
Bedste premiumvalg

Oral-B Genius 9000

En af markedets bedste eltandbørster med meget, smart tilbehør

Børsteteknik: Oscillerer, roterer og pulserer Indbygget timer: Ja Tryksensor: Ja App-understøttelse: Ja Børstefunktioner (6 stk.): Daglig rengøring, Dybderengøring, Tandkødspleje, Blød, Blegende, Tungerengøring

Oral-B Genius 9000 er næste generation af eltandbørste, udstyret med sin egen app. Den er rigtig god og engagerende, og efter et stykke tid opdager man, at det faktisk er blevet sjovere at børste tænder. I appen vises det pædagogisk nøjagtig hvor i munden, man skal børste, hvor rene tænderne bliver, og hvornår det er tid til at flytte børsten til en anden position.

Børstningen kan skræddersys til din personlige mundhygiejne, og det kan gøres helt selv eller i samråd med en tandplejer eller tandlæge. Med til Genius 9000 følger en holder til telefonen, så den kan fastgøres på væg eller spejl, så man kan se ordentligt, mens man børster. Hvis man virkelig vil gøre tandbørstningen personlig, er det også muligt at skifte farve på børstens indbyggede lampe.

Er man ikke interesseret i ekstra bling-bling, så har Oral-B Genius 9000 også mange praktiske egenskaber, der sagtens kan motivere den ret høje pris. Børsten har flere forskellige program, som man nemt kan skifte imellem med et tryk på en knap. De mest brugbare er den almindelige børstning og funktionen til at rense mellem tænderne. Funktionerne til at polere og børste tungen har ikke en lige så tydeligt mærkbar effekt.

Motorn i Genius 9000 er stærk, med 10.500 oscilleringer/rotationer og 40.000 pulseringer pr. minut er den virkelig højeffektiv. Selv personer der har tidligere, mangeårig erfaring med brug af eltandbørste, oplever en wow-effekt med Oral-B Genius 9000. Munden har aldrig føltes renere, og tandbørstningen har aldrig været mere underholdende. Prisen er høj, men hvis man har et stort budget til købet, så er Genius 9000 et udmærket valg.

Meget effektivsmart tilbehørsjov og praktisk app
Høj pris

Philips Sonicare Diamond Clean

Let og ergonomisk eltandbørste, der børster højeffektivt og stille, stilrent design

Børstehastighed: 31.000 pulserende bevægelser i minuttet. Børsteindstillinger (5 stk.): Rengøring, tandkødspleje, polering, sensitive, hvid

De første gange, man børster tænder med Philips Sonicare Diamond Clean, kilder det i munden. Det er ikke ubehageligt, nærmere interessant – en følelse, der skal opleves for at forstå det. 31.000 pulserende bevægelser i minuttet får mundvandet til at løbe, og munden skal holdes lukket, ellers kommer du til at oversprøjte badeværelsesspejlet. Den soniske børsteteknik fører væske ind mellem tænderne og langs med tandkødsranden. Efter nogle dage lærer man at holde af Philips' børsteteknik, og munden føles ren og frisk.

Vi mener, at Philips laver de flotteste eltandbørster på markedet. Batteritiden er udmærket, et medfølgende glas fungerer som trådløs ladestation – en stilren og praktisk løsning, som virker med både 110 og 230 volt. Der medfølger desuden et rejseetui, som oplades via USB, hvilket også er praktisk, da man slipper for at medbringe en separat oplader.

Børsten er relativt let, samtidig med at grebet er tyndt og ergonomisk udformet, hvilket gør det nemmere at nå kindtænderne. Der er fem børsteprogrammer, og en indbygget timer giver besked, når man er færdig med hver fjerdedel af munden. Timeren er ikke nær så pædagogisk som Oral-B's dyrere modeller, men fungerer godt. Philips har 60 dages tilfredshedsgaranti, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Har man først lært at holde af Philips' børsteteknik, vil man helt bestemt fortsætte.

Letergonomiskstilrenlydsvaghøjeffektiv rengøring60 dages tilfredshedsgaranti
Det kan tage nogle dage at vænne sig til børstefornemmelsen

Oral-B SmartSeries 5000

Meget populær eltandbørste. Nu med flere smarte forbedringer

Børsteteknik: Oscillerer, roterer og pulserer Indbygget timer: Ja Tryksensor: Ja App-understøttelse: Ja Børstefunktioner (4 stk.): Daglig rengøring, Tandkødspleje, Blød og Blegende

Oral-B SmartSeries 5000 er en opdatering af den utrolig populære og kompetente Oral-B Pro 5000 Triumph. Det er sådan set den samme eltandbørste med samme høje kvalitetsindtryk, men med nogle interessante forbedringer. En stor nyhed er, at eltandbørsten kan parres med din smartphone via Bluetooth. En app guider dig med tandbørstningen og giver besked, når det er tid til at skifte til næste kvadrant.

I appen får du også data og statistik, hvilket er en god ting, hvis man har brug for ekstra motivation for at få en bedre tandhygiejne. Håndtaget er også opdateret og er nu meget behageligere at holde i og lettere at manøvrere, selv for små barnehænder.

Børstehastigheden er den samme som tidligere. Den roterer, vibrerer og pulserer tusindvis af gange per minut, hvilket er meget effektivt mod pletter og plak. Renhedsfølelsen bliver meget god. Sammenlignet med en almindelig, manuel tandbørste er det som nat og dag. De forskellige børsteprogrammer gør det nemt at finde en personlig favorit.

Tre forskellige børstehoveder, der passer til hver sit program, er inkluderet i pakken. Tandbørsten reducerer automatisk hastigheden, hvis du trykker for hårdt. Vi synes godt om eltandbørstens 30 dages tilfredshedsgaranti. Oral-B SmartSeries 5000 er bedre en forgængeren, men prisen er relativt høj.

Meget godt børsteresultatsmart appgod garanti
Relativt høj pris

Philips Sonicare FlexCare

Flot og smart eltandbørste med langtidsholdbart batteri og stille, effektiv rengøring

Børstehastighed: 31.000 pulserende bevægelser i minuttet. Børsteindstillinger (3 stk.): Clean, Skånsom, Massage Børsteteknikker (2 stk.): Go care, Max Care

Philips' bedste eltandbørste har et smalt gummieret greb med smagfulde forkromede detaljer. Modellen er tilpas flot til at kunne stå fremme selv i eksklusive badeværelsesmiljøer. Den lave vægt og håndtagets udformning gør det nemt at komme til på svært tilgængelige steder i munden, selv for børn. Børsten er desuden effektiv mod både plak og pletter.

Når børsteprogrammet er slut, slukker en timer automatisk for eltandbørsten. Det tager et par forsøg at vænne sig til den soniske pulserende teknik, som Philips benytter, men med tiden føles teknikken mere og mere behagelig. Batteriet holder længe, og opladeren fungerer til både 110 og 220 volt.

Flot og smartstøjsvag og yderst effektiv rengøringrejsetandbørste med lang levetid
Ekstrabørster fås indtil videre kun i et begrænset antal butikker

Philips Sonicare For Kids

Farverig med klistermærker, godt lydsignal og app, der styrer børstningen

Philips Sonicare For Kids er en eltandbørste tilpasset børn, som imponerer på så godt som alle områder, men desværre går lidt i stå på mållinjen. Det et er udformningen af selve børstehovedet, vi ikke rigtig begriber. Det er altid en udfordring at komme til længst bag i munden og imellem tænderne, men det bliver ekstra kompliceret i en lille barnemund.

Alligevel har Philips valgt at gøre deres børstehoved aflangt og relativt stort. For de mindste børn er det tvivlsomt, om man kan komme til overalt, hos større børn fungerer det bedre. Vi havde gerne set et lille, rundt børstehoved i stedet.

Derudover virker Philips Sonicare For Kids dog virkelig gennemtænkt for sin målgruppe. Med til tandbørsten følger et udvalg af klistermærker, så barnet selv kan bestemme udseendet på den. Farveskalaen er frisk og munter, og det opladelige håndtag er gribevenligt for forskellige håndstørrelser. Motoren virker både stærk og effektiv. Eltandbørsten har en sjov melodi, der signalerer, når det er tid til at skifte side, og når man skal skifte fra under- til overmunden.

Den har også en "Kid timer", der i løbet af 90 dage gradvist øger børstetiden til den anbefalede længde på 2,5 minut. Barnet trænes ubevidst i at børste i længere og længere tid. Med Philips Sonicare For Kids er tandbørstningen uden tvivl blevet både enklere og sjovere. Med et mere praktisk børstehoved, kunne det have blevet en rigtig topscorer.

Hurtig og effektiv motorgodt lydsignal der styrer børstningenmedfølgende klistermærker
Tandbørstehovedet virker ikke optimalt for en lille barnemund

Braun Oral-B Pro 7000

Avanceret eltandbørste med intelligent tryksensor og smartphone-app til statistik

Børstehastighed: 8.800 oscillerende bevægelser i minuttet. Børsteindstillinger (3 stk.): Daglig rengøring, Blød, Polering, Massage, Dyb rengøring, Tunge, Trippelsensor

Pro 7000 er den mest avancerede elektriske tandbørste fra Oral-B. Det er også den mest intelligente – ifølge oplysningerne er processorens beregningskapacitet større end på computeren på måneraketten Apollo 12. Tandbørstens udseende minder meget om den tidligere topmodel Oral-B PC 5500 Triumph. Mange af funktionerne er også de samme, for eksempel børstehastigheden og den trådløse smartguide. Der er dog nogle interessante nye funktioner, for eksempel et ekstra børsteprogram til at skrabe tungen med.

Den store nyhed er dog, at Oral-B Pro 7000 har Bluetooth-teknologi. Det kan lyde som en gimmick, men for statistiknørder bringer det tandbørstningen ind i fremtiden. Med en app til iPhone og Android får du realtidsoplysninger om din tandbørstning med børstetips og råd direkte på telefonen. Historikken giver dig også adgang til statistik og analyse af dine børstninger. Appen giver også besked, når det er tid til at skifte børstehoved.

Den integrerede tryksensor reducerer automatisk børstehastigheden, hvis du trykker for hårdt. Oral-B Pro 7000 er et premiumprodukt til premiumpris. Alligevel synes vi, at man får mere for pengene med forgængeren, Oral-B Professional Care 5500 Triumph.

Smartphone-app med statistikintelligent tryksensor
Meget høj pris
Bedste lavprisvalg

Oral-B Pro 600

Børsteteknik: Oscillerer, roterer og pulserer Børsteindstillinger (1 stk.): Daglig rengøring Indbygget timer: Ja Tryksensor:Ja App-understøttelse: Nej

Oral-B Pro 600 er en eltandbørste, der hurtigt bliver en trofast følgesvend i de daglige badeværelserutiner. Hvis man mest interesserer sig for en god, grundig tandbørstning og ikke går så meget op i ekstra funktioner, så er Pro 600 et godt lavprisalternativ. Med til eltandbørsten følger et opladeligt håndtag, en ladestation samt et børstehoved.

Pro 600 kan også suppleres med andre børstehoveder og er blandt andet kompatibel med Cross Action, Sensitive Clean, Floss Action, 3D White og Trizone. Tandbørsten er udstyret med én børstefunktion, Daily Clean, som arbejder med 8.800 oscilleringer/rotationer og 20.000 pulseringer i sit bevægelsesmønster.

På Pro 600 er der en lysindikator, som viser batteriets opladningstilstand. Brugstiden ved fuld opladning er cirka 30 minutter, hvilket svarer til omkring 6-7 dage, hvis man børster godt 2 minutter både morgen og aften. Tandbørsten er også udstyret med mekanisk tryksensor for skånsom børstning og en timer på 2 minutter for at motivere til at børste den anbefalede tid.

Sammenlignet med Oral-B Pro 2000-modellen føles Pro 600 som om, at den kører med et dårligt batteri. Den har ganske enkelt ikke den samme kraft i motoren. Men den er alligevel bedre end en almindelig, manuel tandbørste og gør sit arbejde trofast i længere perioder uden at miste sin effektivitet. Oral-B Pro 600 kan derfor anbefales, hvis man vil have en god eltandbørste uden at skulle bruge mange penge på den.

Lav prisnem at bruge
Svag motoreffekt sammenlignet med dyrere modeller

Philips HealthyWhite

Effektiv eltandbørste med et godt greb, der også passer til børn, god pris

Philips HealthyWhite har det samme smidige, gummibelagte håndtag som Philips Sonicare FlexCare, og det passer glimrende til både voksne og børn. Børstehastigheden skulle også være den samme, men den føles ikke lige så effektiv. Den elektriske tandbørste har tre forskellige programmer, hvor Clean & White-indstillingen efter sigende skal kunne blege tænderne hele to nuancer på to uger.

Den slukkes automatisk efter to minutter, men hvis man vil slukke for den inden da, skal man klikke sig igennem samtlige børsteindstillinger. Den soniske teknik gør denne eltandbørste betydeligt mere støjsvag end konkurrenternes – den er faktisk stort set lydløs for alle andre på badeværelset. Modellen er billig, men vi foretrækker alligevel den funktionsspækkede Philips Sonicare FlexCare.

Relativt billiggodt greb selv for børnenkel instruktionsbogeffektiv
Det tager nogle dage at vænne sig til Sonic Care-teknikken

Oral-B Stages Power

Børnetilpasset børstehoved og børnevenligt design

Børstehastighed: 5.600 svingninger/rotationer og 20.000 pulseringer per minut Børsteindstillinger (1 stk.): Daglig rengøring Indbygget timer: Ja Tryksensor: Ja App-understøttelse: Ja Målgruppe: Børnetandbørste

Oral-B Stages Power er Oral-B's børnetandbørste, hvilket man primært mærker på de kraftige farver, og at tandbørsten fås med design baseret på forskellige tegneseriefigurer. Med til eltandbørsten følger en ladestation, et opladeligt håndtag og et blødt tandbørstehoved. Hovedet er rundt og føles godt tilpasset efter målgruppen, og ifølge Oral-B skal tandbørsten kunne anvendes til børn fra 3 år og opefter. Men selv i lidt mindre munde end det er det nemt at komme til mellem tænderne og længst bag i munden. Oral-B Stages Power har en indbygget melodi, der afspilles efter et minuts børstning som signal til, at det er tid til at skifte fra under- til overmunden eller omvendt.

På forpakningen lover man en sjovere tandbørstning, og at børnene børster tænder op til 90 % længere. Det kan lyde som praleri fra producenten, men det er vores erfaring, at børnene faktisk synes, at eltandbørsten er sjov og har større tålmodighed til at stå stille og åbne munden. På den måde bliver en eltandbørste til børn automatisk en god investering, hvis man vil satse på tandhygiejnen. Selve eltandbørsten er dog ikke særlig imponerende. Motoren lyder træt og træg fra begyndelsen. Omtrent som effektiviteten hos en almindelig Oral-B tandbørste for flere år siden. Den wow-faktor der opstår ved brug af Oral-B's eltandbørster for voksne, udebliver desværre helt, og det føles som om, at en opdatering ville være på sin plads, for at Oral-B Stages Power skal virke lige så god til prisen som mærkets andre modeller.

Godt udformetlille og rundt børstehovedtydeligt lydsignalbørnevenligt design
Træg motor

Oral-B Pro 700

Godt lavprisvalg med enklere funktioner, ligner søstermodellen Pro 600

Børsteteknik: 8.800 svingninger/rotationer og 20.000 pulseringer per minut Børsteindstillinger (1 stk.): Daglig rengøring Indbygget timer: Ja Tryksensor: Ja App-understøttelse: Nej

Oral-B Pro 700 og den marginalt billigere model Pro 600 ligner hinanden til forveksling. At prisen også kun varierer marginalt gør, at det ikke er nemt for en lægmand at forstå, hvad der skiller den ene eltandbørste fra den anden. I sidste ende drejer det sig om, at Oral-B Pro 700 har et lidt nyere design.

Indvendigt er forudsætningerne dog de samme. Med til Pro 700 følger en ladestation, opladeligt håndtag og et børstehoved. Eltandbørsten er kompatibel med alle typer af børstehoveder fra Oral-B, inklusive Cross Action, Sensi Clean, 3D White, Floss Action og TriZone.

Når Pro 700 er fuldt opladet, holder batteriet til omtrent en uges brug, hvis man børster cirka 2 minutter per gang to gange dagligt. Eltandbørsten har indbygget mekanisk tryksensor, en funktion til børste, og på håndtaget er der en batteriindikator. Med 8.800 svingninger/rotationer og 20.000 pulseringer gør Pro 700 et godkendt stykke arbejde, men sammenlignet med Pro 2000 fra Oral-B virker denne motor både gammel og træt.

Man kan tydeligt høre forskellen. Er man ude efter en billig lavprismodel, så er Pro 600 at foretrække, det ekstra man betaler for designet på Pro 700, er ikke noget vi kan anbefale at bruge penge på. Er der plads i budgettet til et større køb, synes vi hellere, at man skal gå op til 2000-serien fra Oral-B for virkelig at få valuta for pengene.

Gribevenlignem at anvendegodt udformet børstehoved
Effektiviteten føles tvivlsom sammenlignet med andre Oral-B-modeller

Oral-B Professional Care 500

Billig og god eltandbørste, der passer til børn og førstegangsbørste til voksne

Børstehastighed: 7.600 oscillerende bevægelser i minuttet Børsteindstillinger (1 stk.):3D-rengøring

Grundmodellen Oral-B 500 har en relativt lav børstehastighed og kun én børsteindstilling. Teknisk set ligger den altså et stykke efter de øvrige tandbørster i denne test. Den er dog stadig langt mere effektiv end en manuel tandbørste og har en rigtig god pris. Disse faktorer kombineret med det slanke håndtag og de enkle funktioner gør modellen velegnet som eltandbørste til børn. Oral-B 500 kan også være et godt valg til voksne, som køber en elektrisk tandbørste for første gang. Hvis man har prøvet en af de mere avancerede modeller i denne test, vil man dog ikke gå tilbage til grundmodellen.

Billiggod eltandbørste til børn og som førstegangstandbørste til voksne
Relativt lav børstehastighedfå funktioner og begrænset tilbehørkan ikke håndtere 100 volt.

Alt om eltandbørste

I dag er eltandbørster almindeligt forekommende hjemme i badeværelset. Der er stort fokus på tandhygiejne, og man vi selvfølgelig gøre det bedste man kan for at få en frisk mund og et flot smil. En eltandbørste er mere effektiv end en manuel tandbørste og fremmer god mundhygiejne. Det betyder, at de effektivt modvirker karies, tandsten og tandkødsbetændelse. Tænderne bliver også mere hvide efter misfarvninger og pletter fra kaffe og tobak sammenlignet med manuelle tandbørster.

Det føles ofte som om, at man står der en evighed, når man skal børste tænder, selvom det ikke er tilfældet. De fleste eltandbørster har en form for indbygget timer, hvilket stimulerer til at børste tænder tilstrækkeligt længe til, at de bliver rigtig rene. Billigere varianter har ofte færre finesser og mindre tilbehør. Er alle disse moderne dimser nødvendige?

Det er selvfølgelig op til den enkelte, men har man først bestemt sig for en bedre mundhygiejne, kan en model med mange funktioner til en højere pris være et klogt valg for at gøre tandbørstningen både sjovere og mere effektiv.

Forskelle mellem Oral-B og Philips

Kliniske test beviser, at batteridrevne eltandbørster er mere effektive end manuelle tandbørster. Vi har kun fået testet eltandbørster fra de største mærker: Oral-B der fremstilles af Braun, samt Philips. Begge hævder, at de er de mest anbefalede af tandlæger og tandplejere.

Der er ret stor forskel på de teknikker, som eltandbørsterne gør brug af. Oral-B både pulserer og roterer i en oscillerende bevægelse, mens Philips i stedet vibrerer i en sonisk pulserende bevægelse, som sætter mundvandet i svingninger. Børstefornemmelsen er også forskellig, og det er individuelt, hvad man foretrækker. Begge teknikker er skånsomme og effektive til at fjerne plak og bakteriebelægninger. De giver også en renere og friskere følelse i munden end en manuel tandbørste.

Børsteteknik

Børst tænder med fluortandpasta to gange dagligt i to minutter. Flyt den elektriske tandbørste blødt og langsomt fra tand til tand. Lad være at skrubbe, og lad børsten klare alt arbejdet. Stop et lille stykke tid på hver tand, inden du fortsætter. Børst først tændernes yderside, derefter indersiden.

Vær ekstra omhyggelig ved tandkødsranden, hvor der ofte samles plak og belægninger. Afslut med kindtændernes tyggeflader. Alle eltandbørsterne i testen kan garantere det rette børstetryk. Børstehovedet skal skiftes hver tredje måned ifølge producenternes anbefaling. Suppler med tandtråd eller tandstikker samt tungeskraber for at modvirke karies, løse tænder og dårlig ånde.

?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem