Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Hårtørrer: modeller i test

Af PriceRunner Opdateret 18.02.2019

Vi har testet hårtørrere og udpeger Remington PROLuxe AC9140 til bedst i test. Dette er en æstetisk attraktiv og meget kraftfuld hårtørrer, som tørrer håret hurtigt uden brug for særlig høj varme. GHD Aura Air er den hårtørrer, vi udpeger til bedste premiumvalg. Dette er en kraftfuld hårtørrer i meget god kvalitet til professionel brug, som giver en eksklusiv oplevelse under brugen.

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. Design og testparametre i vores test af hårtørrere er udarbejdet af professionelle frisører. Produkterne er derefter blevet anvendt på personer med forskellig hårtype og -kvalitet. Nedenstående testparametre er blevet bedømt i testen:

  • Resultat
    Hvordan bliver håret efter brug af føntørreren? Modvirker føntørreren kruset og filtret hår, og giver den håret glans?

  • Blæseeffekt og temperatur
    Hvor mange funktioner har føntørreren for blæseeffekt og temperatur? Har den en kold temperaturindstilling? Hvor effektiv er føntørreren? Er de varme temperaturer tilpas eller for varme/kolde?

  • Funktion og brugervenlighed
    Hvordan er føntørreren at holde i, og hvordan regulerer man dens funktioner? Er den tung, og er vægten velbalanceret i hånden? Medfølger der tilbehør såsom forskellige mundstykker, og hvor lang er ledningen? Hvor let er føntørreren at bruge? Har føntørreren et højt eller forstyrrende lydniveau?

Føntørrerne er testet af både frisører og privatpersoner. Frisørerne er i deres test gået ud fra et forbrugerperspektiv og har anvendt hårtørrerne, som deres kunder ville have brugt dem. Parametrene ovenfor sammen med produktets pris ligger derefter til grund for karakteren.

Alt om hårtørrer

En god hårtørrer kan være den store forskel mellem hektisk morgenkaos og en smidig morgenrutine. Hårtørreren er også nøglen til enhver trendy frisure. Det bliver simpelthen lettere, hurtigere, sjovere og mere skånsomt at tørre og style håret med et godt produkt. Der findes et hav af forskellige modeller på markedet, superlette luksusrejsetørrere, miljøvenlige designtørrere og kraftige salontørrere. Der er meget stor forskel på pris, lydniveau, blæseeffekt og temperatur for både varm og kold luft. Man bør ikke være nærig her, da billige modeller ofte gør håret svært at håndtere, statisk og filtret. I vores test hjælper vi dig med at købe den rette hårtørrer, så du fremover kan nøgles med gode hårdage.

Den vigtigste parameter for en god hårtørrer er, at den er effektiv, men samtidig skånsom for håret. For høj varme kan brænde hovedbunden og gøre håret både slidt og livløst. Derfor satser producenterne på professionelle produkter, der ikke bare tørrer håret hurtigt, men også har plejende egenskaber, så håret bliver blødt, glat og glansfuldt og bevarer fugtbalancen. Keramisk teknik giver en jævn varmefordeling, mens ioniseringsfunktionen neutraliserer positive ioner. Disse teknikker modvirker effektivt filtret hår og statisk elektricitet, samtidig med at de mindsker risikoen for tørt og sart hår. Desuden bliver håret fleksibelt og let at bearbejde, så det er nemt at kreere flotte frisurer på både kort og langt hår.

Hvis du er vant til den tidligere generation af hårtørrere, vil du blive forbløffet over den smidighed og glans, som du får med en ny, moderne føntørrer.

?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem