1. Bedst i test

Pusletaske Test: 17 smarte og praktiske modeller til jeres behov

Profilbillede
Anna Lavfors

Opdateret 14. februar 2021

Kæmper du med at få plads til bleer, skiftetøj, sutteflaske og andet babyudstyr? En rummelig pusletaske gør det lettere at få det hele med, så man ikke glemmer noget vigtigt derhjemme. Vi har testet pusletasker og udpeger Skip Hop Duo Signature til bedst i test. Det er en prisvenlig og godt udtænkt taske med mange opbevaringsrum og smart ophæng til brug under transport.

Pusletaske Test: 17 smarte og praktiske modeller til jeres behov

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. I testen af pusletasker har vi ladet almindelige småbørnsforældre og en ekspert i babyprodukter kigge på og bruge de forskellige taskemodeller. I testen har vi især set på følgende egenskaber:

  • Funktion: Medfølger er en form for ophængning til vognen, er pusletasken udstyret med et rum til at holde sutteflasken varm, og medfølger puslepude eller andet praktisk tilbehør?

  • Formgivning: Hvordan er tasken designet, hvilket materiale er den fremstillet af, og hvilken slags håndtag har pusletasken?

  • Opbevaring: Hvor mange opbevaringsrum har pusletasken, er der en lomme som kan lukkes, og hvordan er pusletaskens størrelse?

Ovenstående er derefter blevet sammenholdt med pusletaskens pris, hvorefter der er fastsat en samlet karakter.

Sammenlign pris på alle pusletasker på PriceRunner.

1. Skip Hop Duo Signature - BEDST I TEST PUSLETASKE

Mange, godt udtænkte opbevaringslommer, smart ophængning på vognen, meget for pengene

Ophængning på vogn: Faste remme med klemme Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig Rum på indersiden: 2 lommer, 1 rum med lynlås foroven Rum på ydersiden: 6 stykker, heraf 2 med magnetlukning og et med lynlås Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, netlomme på ydersiden.

Skip Hop Duo Signature Pusletaske

Skip Hops pusletaske Duo Signature er en opdateret version af mærkets klassiker Duo. Ændringerne er hovedsageligt detaljer, men Skip Hop har virkelig lyttet til forbrugernes ønsker og forfinet funktionerne. Duo Signature er en meget praktisk og brugbar pusletaske. Hvad angår udseendet, er der et bredt udvalg af farver og mønstre.

Den æstetiske fremtoning er ikke så trendy, og Duo Signature kan ikke bruges som almindelig håndtaske, men den er alligevel rigtig pæn på en barnevogn. Den hat også en smart ophængningsfunktion. Med en dobbeltvirkende klemme kan man både fastgøre en rem, der er tilpas lang til at hænge over barnevognenes håndtag, og derefter knappe skulderremmen fast ovenpå.

Duo Signature har en yderside i slidstærkt materiale, og hele tasken er blevet maskinvasket med godt resultat. På indersiden er der to lommer. Vi havde gerne set flere for at have bedre muligheder for at organisere sine ting. Foroven lige på indersiden af taksens kant er der en mindre lomme med lynlås, der lige passer til telefonen eller en lille tegnebog.

Udvendigt er Skip Hop Duo Signature er udstyret med flere opbevaringsmuligheder. Begge kortsider har netlommer til flasker, på forsiden er der to kommer med magnetlukning og et stort rum, der lukkes med lynlås. På bagsiden af pusletasken er der en rigtig stort rum, der uden problemer har plads til pusleunderlaget.

Hvis man er ude efter en pusletaske, der virkelig kan holde til at blive brug og er praktisk i alle situationer, så er Skip Hop Duo Signature et rigtig godt valg. Den konkurrencedygtige pris giver derefter det sidste skub, der gør, at vi har udvalgt Skip Hop Duo Signature til bedst i test.

Slidstærksmart løsning til remmenemeget prisgunstig
Et par indvendige lommer mere havde været rart

Prissammenligning

Sammenlign priser
Shopping4net DK Logo

Skip Hop Duo Signature Grey Melange

639 kr.
jollyroom.dk Logo

Skip Hop Duo Signature Pusletaske, Chevron

649 kr.
CDON DK Logo

Skötväska Duo Signature, Chevron, Skip Hop

649 kr.

2. Bugaboo Changing Bag Pusletaske

Letorganiseret pusletaske, der er skræddersyet til brug med Bugaboos barnevogne

Tagline: Letorganiseret pusletaske, der er skræddersyet til brug med Bugaboos barnevogne Ophængning på vogn: Indbyggede beslag kompatible med Bugaboo Fox, Bee5 og Buffalo Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Ja Indvendige rum 4 lommer, 1 rum med lynlås samt et rum til puslepuden Udvendige rum: 4 styk, heraf et med lynlås og to rum med låg Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, isoleret rum udvendigt.

Bugaboo Pusletaske

Bugaboo Pusletaske fås i en række forskellige varianter, hvor farvevalget påvirker prisen. Pusletasken er velorganiseret med masser af rum både ud- og indvendigt. Den leveres med en puslepude og beslag, så den kan hænges på alle Bugaboos barnevognsmodeller, med undtagelse af Bugaboo Donkey.

Det der gør Bugaboo Pusletaske unik, er de indbyggede beslag i skulderremmen. Disse gummibeslag kan hægtes fast på de indbyggede knopper på siden af chassiset på Bugaboo Fox og Bee5, samt med de medfølgende klemmer på Cameleon3. Fordi tasken så placeres længere nede på håndtaget, forsvinder risikoen for, at vognen skal tippe. Men man skal alligevel undgå at pakke pusletasken for tungt.

Den medfølgende puslepude er rummelig og har smarte opbevaringslommer på siderne samt et særskilt rum i pusletasken, så man nemt kan få fat i den. På ydersiden af Bugaboo Pusletaske er der et isoleret rum, der er perfekt til en sutteflaske eller et glas med mad, der skal holdes varmt. Der er både skulderrem og bærehåndtag, så det er bekvemt at tage pusletasken med.

På vognen varierer det, hvor godt Bugaboo Pusletaske hænger, afhængigt af om den kombineres med liggedel eller sæde. Hvis sædet er fremadvendt, er der god plads til tasken. Har man sædet vendt mod sig eller kører vognen med liggedel, støder pusletasken imod og trykkes lidt bagud. Det virker, men det er ikke altid så pænt.

Det er rigtig praktisk, at man både kan hænge pusletasken på håndtaget og pakke den ned under vognen. Og takket være en virkelig gennemført fordeling af opbevaringsrum er det altid nemt at finde det, man leder efter. Det eneste minus er, at pusletasken ikke kan vaskes. Den bliver nemlig hurtig snavset, når den placeres tæt på jorden. Derudover føles Bugaboo pusletaske som en rigtig fuldtræffer for alle, der bruger en barnevogn fra Bugaboo.

Smart ophængning på Bugaboos vogneMeget god fordeling af rumRummelig puslepude
Hænger mindre godtNår sædet er bagudvendtKan ikke vaskes

3. Storksak EDEN

Vegansk pusletaske med god opdeling af rum og markedets bedste puslepude

Ophængning på vogn: Indbyggede remme i skulderremmen Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Ja, aftagelig Indvendige rum: 4 stk., heraf et med lynlås Udvendige rum: 4 stk. Puslepude: Ja Flaskerum: Termorum skjult i den ene kortside

Storksak Eden Pusletaske

Storksak er et klassisk pusletaskemærke, der har været med længe med et bredt udvalg af forskellige modeller. EDEN er en helt vegansk pusletaske med et meget vellykket læderlook. Den ser fuldstændig ægte ud, og hele pusletasken føles eksklusiv helt ud i detaljerne. Men den er også velbygget og holder formen godt, når man stiller den på gulvet.

EDEN har fastsyede bæreremme, man kan tage over skulderen, men også kan bæres i hånden. Med til pusletasken følger også en aftagelig skulderrem. Indbygget i skulderremmen er der ophængningsremme. De gør, at remmen kan monteres barnevognens håndtag og sidde der, mens selve tasken klikkes af og på, som man vil.

EDEN har fire store udvendige rum. Det er således let at opbevare ting, men hurtigt vil kunne få fat i, såsom ens tegnebog eller en pakke lommetørklæder. I den ene kortside er der også indbygget et flaskerum med termoisolering.

Indvendigt har Storksak EDEN godt med rum. Det største lukkes med burrebånd på midten og er beregnet til at opbevare puslepuden i. Indvendigt er der også to mindre rum med elastikåbning, der er smarte til at organisere bleer og skiftetøj i. Der er også et mindre rum med lynlås til opbevaring af værdigenstande eller småting, der ikke må bliver væg.

Den medfølgende puslepude beskrives af Storksak som luksuriøs, og det er ingen overdrivelse. Den er stor og gennemført med eget bærehåndtag og to smarte opbevaringslommer, der er perfekte i størrelsen til bleer og en pakke vådservietter. Når det er tid til at skifte barnet, er det derfor nok at tage puslepuden med, pakket med det mest nødvendige. Sådan burde alle puslepuder se ud.

Dette sammen med alle pusletaskens øvrige smarte egenskaber gør, at Storksak EDEN virker som en kommende storfavorit.

Rummelig med mange god rumfuldendt puslepudeog ophængning på vognen
Høj pris

4. Storksak Noa

Slidstærk og rummelig pusletaske, der kommer med genial tilhørende organizer

Ophængning på vogn: Indbyggede beslag i skulderremmen Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Ja, aftagelig Indvendige rum: 1 rum + indertaske Udvendige rum: 1 åben lomme Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, et isoleret flaskerum på kortsiden

Storksak Noa Pusletaske

Storksak Noa er en gennemtænkt pusletaske, der i princippet slet ikke har nogen dårlige egenskaber. Noa fås i to forskellige varianter, der også kommer til forskellige priser.

Den ene variant af pusletasken er fremstillet af robust kanvas med detaljer i læder. Den anden er fremstillet helt af skind og koster mere end dobbelt så meget. Med til Storksak Noa følger en puslepude i standardstørrelse, der kan foldes sammen og lukkes med et velcrobeslag. Den aftagelige skulderrem kan justeres i længden.

I skulderremmen er der indbyggede velcrostropper, der kan spændes omkring vognenes håndtag. På den måde kan Noa hænges stabilt på barnevognen.

Noa har kun et åbent yderrum på taskens forside. I siden af tasken er der et isoleret flaskerum, der skal kunne holde varmen eller kulden i op til fire timer og sørge for, at flasken står oprejst. Indvendigt er der en enkelt lomme, der kan lukkes med lynlås. Men Noa er ikke så fattig på organiseret opbevaring, som det kunne lyde.

Tvært imod har Storksak en rigtig genial løsning – en medfølgende organizer. Denne taske i tasken er fyldt med rum, som gør livet som småbørnsforælder på farten mange gange lettere. På den måde kan man vælge at have alt det nødvendige til bleskift i organizeren, men lade erstatning, frugt og babyens legetøj ligge i bunden af tasken.

Det betyder, at man kan lade Storksak Noa hænge på vognen, mens man kun tager det nødvendige med i organizeren. Den er udsdtyret med en lynlås, så den kan lukkes, samt to mindre bærehåndtag. Vil man bruge den som en separat taske eller kunne tage den over skulderen, er der beslag på siderne af organizeren til at hægte skulderremmen på.

Ud over at være let at pakke, så er Storksak Noa også meget enkel at holde ren. Det slidstærke kanvasstof kan effektivt tørres af med en klud eller vådserviet, og det kan tåle at blive trykket ind under vognen eller stillet på jorden gang på gang, uden at der opstår huller eller blot tegn på slitage. Designet er stilrent. Storksak Noa er en meget prisbillig pusletaske, der hurtigt bliver populær i det kaos, som babyårene af og til kan være.

5. Skip Hop Mainframe Backpack

Superpraktisk pusletaske-rygsæk med smart åbning og mange rum på ydersiden

Ophængning på vogn: Faste remme med krog Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Ja, to rygsækremme Indvendige rum: 1 stort rum og 2 mindre lommer Udvendige rum: 3 stk., heraf 2 med lynlås Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, to lommer udvendigt

Skip Hop Mainframe Wide Pusletaske

Fordelen ved pusletasker der kan bæres som rygsække, er ret åbenlyse for alle, der har passet et eller flere børn. De gør det nemlig muligt, at man kan have begge hænder frie, og gør det nemmere at bære sit barn – i armene, med vikle eller i sele.

Skip Hop Mainframe Backpack er et ypperligt eksempel på en virkelig gennemført rygsæk-pusletaske. Den har ikke samme bærekomfort som en almindelig rygsæk, men man kan have den på ryggen, og den har alle de funktioner, der skal være i en pusletaske.

Navnet Mainframe kommer fra pusletaskens åbning, der består af en metalramme, der klappes ud som på en gammeldags pung. Det gør underværker for overblikket over taskens indhold. Når Skip Hop Mainframe Backpack åbnes, holder rammen sig helt åben, så man med det samme kan se og finde det, man skal bruge.

Ulempen ved denne slags åbning er, at man ikke bare kan åbne den en lille smule for at tage det frem, som ligger øverst. Man kan ganske enkelt ikke få hånden ind, hvis ikke lynlåsen er helt åben.

På siderne af Skip Hop Mainframe Backpack er der to indbyggede taskekroge med korte, justerbare remme, der kan lægges omkring barnevognens håndtag. Også skulderremmene kan justeres i længden. Med til pusletasken følger en puslepude, der har et perfekt tilpasset rum indvendigt i tasken. Det er også det eneste rum i tasken. Hvis man elsker at organisere sin oppakning i forskellige rum, så er det indre i Mainframe Backpack ikke helt tilfredsstillende. Men det udvendige opvejer det så rigeligt.

På siderne af Skip Hop Mainframe Backpack sidder der store flaskelommer, der også har plads til bredere sutteflasker. Oppe ved bærehåndtaget på forsiden er der et stort rum med lynlåslukning, og derunder et lidt mindre rum, der kan foldes ud. Dette indeholder igen flere andre lommer til småting og værdigenstande.

Størrelsesmæssigt virker det til at være en meget rummelig pusletaske, som uden problemer har plads til bleer, skiftetøj og andre nødvendigheder til to småbørn. Men Mainframe Backpack er også ret stor udvendigt, og på grund af metalrammen i åbningen kan den være svær at få ind under barnevognen, hvis bagagekurven er lille.

De positive sider ved Skip Hop Mainframe Backpack opvejer det dog i rigeligt mål, og dette er en af de bedre pusletasker i rygsækmodel, der findes på markedet.

Meget rummeligsmart åbningindbyggede barnevognskrogebæres som rygsæk
Få rum indvendigtkan åbnes på klem

6. Skip Hop Chelsea Backpack

Pusletaske i rygsækmodel med bekvemme bæreremme og praktiske yderrum

Ophængning på vogn: Aftagelige ophængningsremme Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Nej, faste rygsækremme Indvendige rum: 3 stk. Udvendige rum: 4 stk., heraf 2 med lynlås Puslepude: Ja Flaskerum: To af de udvendige rum kan anvendes til flasker

Skip Hop Chelsea Downtown Chic Diaper Pusletaske Rygsæk

Skip Hop Chelsea Backpack er en pusletaske, der er beregnet til at fungere lige så godt på vognen og i hånden som på ryggen. På bagsiden sidder der to regulerbare, polstrede rygsækremme. Pusletasken har også et almindeligt bærehåndtag samt to ophængningsremme med krog til barnevognens håndtag. Modellen er meget rummelig, selvom pusletasken ikke ser så stor ud udefra.

Indeni er der tre rum. Et stort til den medfølgende pusletaske og to mindre rum med elastikåbning, der passer i størrelsen til bleer. Selve hovedrummet er meget stort, men det havde ikke skadet at inddele det i flere sektioner. I og med at pusletasken er ret dyb, er der risiko for, at man må rode et stykke tid, inden man finder det, man leder efter. Men det positive ved at kunne medbringe meget oppakning opvejer det alligevel.

Rygsækken lukkes med en snorelukker og har en klap, der holdes på plads med magnetbeslag. På ydersiden har Skip Hop Chelsea Backpack fire rum. Et siderum på hver side, der også fungerer som flaskerum. I klappen er der et mindre rum med lynlås, der passer til små værdigenstande.

På tasken forside er der et større rum, også med lynlås, som er sindrigt konstrueret. Når man åbner rummet, har det indsyede stofkiler i siderne, så det er som en låge, der klappes ud. Perfekt til en pakke vådservietter og nogle bleer, hvis det er det man oftest har brug for at kunne nå i en fart.

Men ud over gode rum er Chelsea Backpacks primære styrke, at bæreremmene er så gode. Tasken er faktisk rigtig bekvem at bruge som rygsæk, også på længere spadsereture. Den kan således bruges lige fra dag et på fødegangen med baby og på en skovtur med en treårig. Skip Hop Chelsea Backpack er ganske enkelt en af de absolut bedste pusletasker i rygsækmodel, der er på markedet netop nu.

Bekvem som rygsækgod ophængning på vognensmarte udvendige rum
Ret stort og rodet inderrum

7. Elodie Details Pusletaske

Æstetisk tiltalende og rummelig pusletaske med to separate barnevognskroge

Ophængning på vogn: Separate vognkroge Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig Rum på indersiden: 2 med lynlås, 6 lommer. Rum på ydersiden: 3 stk. Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, termorum indvendigt

Elodie Details Pusletaske Black Edition

Elodie Details Pusletaske har flere forskellige modeller af pulsetasker i sortimentet. Den pusletaske, der blandt andet fås i udgaverne Black Edition, Apple Of My Eye og Graphic Devotion, er måske den mest praktiske af dem. Der er rigtig gode muligheder for at organisere bleer og børnetøj, og takket være taskens form får man hurtigt overblik over, vad der mangler ved opfyldning, og det er nemt at finde hver enkelt ting.

Dybere tasker har ganske vist en fordel, da man kan fylde den med ting på en helt anden måde, men i en mere aflang taske som denne, er der mindre risiko for, at man glemmer en banan i bunden af pusletasken. Og alle der har prøvet at glemme en banan i pusletasken, ved, hvor besværlige konsekvenser den slags fejltagelser kan få.

Med til Elodie Details' pusletaske hører et pusleunderlag i normal størrelse og ekstra robust materiale, en aftagelig skulderrem og to kroge med burrebånd til at hænge pusletasken på barnevognen med. Ud over skulderrem har tasken også to bekvemme bærehåndtag at holde den i eller til at tage den på armen.

Barnevognskrogene er virkelig gode og desuden stilrent formgivet. Det samme gælder selve pusletasken – den er flot nok til at kunne bruges som almindelig håndtaske, og det føles faktisk en lille bitte smule sjovere at skifte ble, når man samtidig kan flashe sin pusletaske.

Men det allerbedste ved denne model af Elodie Details' pusletaske er, at den ud over et velorganiseret indre også er veludstyret med tre lettilgængelige rum på ydersiden til småting, man har brug for at kunne nå i en fart. Smart og flot, så kan man ikke forlange meget mere af en pusletaske.

Velorganiseretgode rumsmart ophængning på barnevogn
Ikke den mest rummelige model

8. Done By Deer Puslerygsæk

Slidstærk, velorganiseret og vandtæt pusletaske, der er bæredygtigt produceret

Ophængning på vogn: Løse barnevognskroge Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Nej, faste rygsækremme Indvendige rum: 6 lommer samt et rum med lynlås Udvendige rum: 1 rum med lynlås Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, ikke isolerede

Done By Deer Pusle Rygsæk

Done By Deer Puslerygsæk har mange egenskaber at prale af. Pusletasken er blandt andet fremstillet af 100 % genavendt polyester fra PET-flasker.

Så hvis din klimaangst vokser på grund af alle indkøbene til en baby, så er det en god ting, at der begynder at komme flere og flere bæredygtige alternativer på markedet.

Praktisk og let at bruge

Som navnet tydeligt viser, kan Done By Deers pusletaske bruges som rygsæk.

På bagsiden af tasken sidder der to justerbare remme. De er ikke polstrede, men til normal brug fungerer de fint. Derudover er det et stort plus, at pusletasken har en rem, der kan lukkes over brystet. Så slipper du for, at skulderremmene glider, når tasken er fyldt, og barnet i favnen spræller vildt.

Hvis du i stedet vil have Done By Deer Puslerygsæk siddende på vognen, så medfølger der to løse barnevognskroge. De fastgøres på vognens håndtag ved hjælp af velcrobånd. Derefter kan du let hægte pusletasken af og på efter behov.

Til forskel fra mange andre pusletasker er Done By Deer vandtæt takket være en PU-belægning. Derfor kan du også lade den sidde på vognen i regnvejr.

Få udvendige rum, men velorganiseret indeni

Den medfølgende puslepude holdes sammen med en tryklås og passer perfekt i et af de indvendige rum. Det er nemt at organisere alt det, barnet behøver, og dermed også nemt at finde sutten, et par ekstra strømper eller hvad du lige har brug for i en fart. Fordi tasken er ret dyb, har du plads til at pakke til to børn.

Den måske eneste ulempe ved Done By Deer Puslerygsæk er, at den kun har ét udvendigt rum og mangler et isoleret flaskerum. Derimod er der et rum indeni, hvor en flaske kan stå opret. Fordelene opvejer dog klart taskens få mangler.

Done By Deer Puslerygsæk er utroligt slidstærk, praktisk og rummelig. Det ekstra bæredygtighedsaspekt er blot glasuren på en i forvejen lækker kage.

Bæredygtigt produceretgod rygsækfunktionrummeliglet at pakkevandtæt
Ikke polstrede rygsækremme

9. Skip Hop Chelsea

Flot designet pusletaske, velorganiseret med mange smarte lommer ind- og udvendigt

Ophængning på vogn: Faste remme med krog Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, ikke aftagelig Rum på indersiden: 4 lommer. Rum på ydersiden: 5 stk., heraf 2 med lynlås Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, to lommer udvendigt.

Skip Hop Chelsea Downtown Chic Pusletaske

Pusletasker, der ikke ligner pusletasker, er en voksende tendens. Skip Hop har altid haft et bredt udvalg af modeller i alle regnbuens farver, og med modellen Chelsea nærmer de sig modeverdenen lidt mere, og siden har mærket lanceret flere pusletasker i lignende stil.

Chelsea fås med lynlåse og andre detaljer i guld. Tasken har ikke nogen klap, der kan foldes hen over toppen, så i regnvejr er der stor fare for, at der hurtigt kommer vand ind. Bærehåndtagene er lette at få fast i og er lange nok til, at tasken kan hænges på armen.

Skip Hop Chelsea har også en skulderrem, som desværre ikke kan tages af. Hvis pusletasken skal anvendes på en barnevogn, så har Skip Hop en smart løsning i form af en kortere rem med en krog, der hægtet fast i tasken danner en løkke, der er stor nok til håndtaget på en barnevogn.

Skip Hop Chelsea er ikke nærige med lommerne, hverken indvendigt eller udvendigt. Tasken er rummelig nok til skiftetøj og tilbehør til to blebørn, og der er god mulighed for at opbevare sine egne ting i lommerne på ydersiden, blandt andet en lynlåslomme i perfekt størrelse til en smartphone. På forsiden er der en guldfarvet nøglering, men kan hænge netop nøgler eller et stykke børnelegetøj i.

Pusleunderlaget er ikke noget særligt, men det er smart, at det har en separat lomme på ydersiden af tasken, så man let kan få fat i det og vådservietter til et akut bleskift. Skip Hop Chelsea er en populær model, der periodevis er udsolgt, og når man har testet den, forstår man godt hvorfor.

Mange rummelige lommerflot finishlet at pakke uden at det roder
Ubeskyttet lynlås forovenrisiko for at der kommer vand ind i regnvejrskulderremmen kan ikke tages af

10. Skip Hop Go Envi Eco-Friendly

Praktisk og slidstærk pusletaske i rygsækmodel, fremstillet af genanvendt materiale

Ophængning på vogn: Indbyggede remme med spænde Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Nej, faste rygsækremme Indvendige rum: 2 lommer med elastik Udvendige rum: 4 stk., heraf et til puslepude Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, på siderne

Skip Hop Go Envi Eco Friendly Rygsæk

Skip Hop Go Envi Eco-Friendly er en pusletaske, der ved første øjekast ikke skiller sig ud. Men som navnet antyder, er det her en pusletaske, der virkelig er fulgt med udviklingen.

Skip Hop har nemlig valgt at fremstille tasken af REPREVE-polyester lavet af genanvendte PET-flasker. Kvalitetsmæssigt er Go Envi på niveau med andre pusletasker fra Skip Hop, og den føles meget modstandsdygtig over for både snavs og slitage.

Praktisk rygsækmodel med god komfort

Go Envi Eco-Friendly er en pusletaske i rygsækformat. De to bæreseler kan let justeres i længden og er polstrede og relativt brede. Det gør modellen til en af de mest komfortable rygsække på markedet. Hvis du skal bære Go Envi meget på ryggen, kommer du til at sætte pris på, at remmene ikke gnaver i skuldrene.

Du kan også nemt fastgøre tasken på barnevognen. Indbygget i rygsækkens bæreremme er der to mindre remme med spænde, der nemt klikkes på vognens håndtag. På oversiden af Go Envi er der også et mindre bærehåndtag.

Rimeligt antal lommer og god plads indeni

Go Envi Eco-Friendly kommer med en puslepude og med eget, lettilgængeligt rum bag på tasken. Der medfølger også tre små bøtter, der kan skrues sammen og opbevares i et dertil beregnet rum på den ene side af tasken. På den anden side af tasken har du et lignende rum, der passer perfekt til sutteflasken.

Pusletasken har et udvendigt rum med lynlås til værdigenstande.
Indvendig er der to lommer i tilpas størrelse til bleer. De to siderum udvendigt på Go Envi Eco-Friendly stjæler en del af pladsen indeni. Men når du først begynder at pakke, får du nemt plads til det nødvendige.

Designmæssigt er pusletasken nok ikke det smukkeste, du har set. Men funktionelt er Skip Hop Go Envi Eco-Friendly en fuldtræffer, og bæredygtighedsaspektet med genanvendt materiale er naturligvis et stort plus.

God bærekomfortmeget slidstærkfremstillet af genvundet materialerummelig
Kedeligt design

11. Skip Hop Linx

Praktisk pusletaske med rygsækfunktion og sjovt, lidt vovet design

Ophængning på vogn: Løse barnevognskroge Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Nej, faste rygsækremme Indvendige rum: 2Lommer med elastik og et stort rum til puslepude Udvendige rum: 2 rum med lynlås Puslepude: Ja Flaskerum: Ja

Skip Hop Linx Rygsæk

Skip Hop har et bredt udvalg af pusletasker med fokus på de praktiske funktioner. Og med Linx vover de sig lidt uden for komfortzonen.

Tasken er fremstillet af kunstlæder med quiltet mønster, en dekorativ kæde og gulddetaljer. Kunstlæder kan ellers være sart, men Skip Hop Linx fremstår helt uden mærker eller pletter - selv efter intens test, hvor pusletasken blev stillet i snavsede biler og klemt ind i barnevognens lille bagagekurv.

Med barnevognskroge og smalle remme

Linx er en pusletaske, der både kan fastgøres på vognen og bæres på ryggen. På taskens overside er der to korte remme med krog til barnevognens håndtag. På bagsiden er der to rygsækremme. De minder lidt om en smal sikkerhedssele og er helt uden polstring.

Fylder du Linx med bøtter med mad, sutteflasker og andre tunge ting, kan remmene godt virke lidt ubehagelige, når du har gået og båret på det hele i et stykke tid. Især om sommmeren, hvor du måske har bare skuldre.

Hvis du lader vognen stå for at gå rundt i parken eller ind på en café, er det meget praktisk at kunne tage Linx på ryggen og have hænderne fri. Men til at bære på ryggen i længere perioder er der andre pusletaskemodeller fra Skip Hop, som egner sig bedre.

Stort flaskerum foran

Skip Hop Linx har kun et stort udvendigt rum på forsiden af tasken med et lidt mindre rum til værdigenstande udenpå. Hele det store rum er isoleret, så du kan bruge det til opbevaring af sutteflasker.

Åbner du pusletasken helt, er der en stor lomme til den medfølgende puslepude samt to mindre rum med elastik, der passer i størrelsen til en håndfuld bleer eller et sæt skiftetøj.

Den velorganiserede forælder havde nok gerne set lidt flere rum for at kunne strukturere indholdet bedre. Men ellers fungerer Skip Hop Linx godt. Det store flaskerum er perfekt, hvis du mader med flaske, og til større børn der er begyndt at spise selv.

Skip Hop Linx er en praktisk pusletaske med en brugbar rygsækfunktion og et udseende, der passer fint, hvis du ikke er til et praktisk, familievenligt design.

Sjovt designslidstærk ydersiderummelig modelstort flaskerum
Ubekvemme bæreremmelidt for få rum

12. Skip Hop Clarion

Komfortabel puslerygsæk med gennemsigtige rum, som gør det let at finde tingene

Ophængning på vogn: Indbyggede remme med spænde Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Nej, faste rygsækremme Indvendige rum: 2 lommer med elastik, 3 opbevaringslommer i klar plastic med lynlås samt et rum til puslepude Udvendige rum: 2 rum medlynlås og et flaskerum Puslepude: Ja Flaskerum: Ja

Skip Hop Pusletaske Clarion Diaper Rygsæk

Skip Hop Clarion er en enkel pusletaske designet som en rygsækmodel. Enkel i den forstand, at både formgivning og funktioner er konstrueret til at gøre det lettere, når du er på farten med baby.

Med til pusletasken følger en puslepude, der har sit eget opbevaringsrum i rygsækken. Derudover er der også en lille toilettaske i klar plast, der matcher pusletaskens indretning.

Nemt at finde tingene

Skip Hop Clarion har et smudsafvisende, men lidt kedeligt ydre. Taskens neutrale design gør, at den kan bruges sammen med forskellige barnevogne, og at den ikke skriger babyprodukt.

Clarion har kun få udvendige rum. På den ene side er der et flaskerum med lynlås, og på den anden side et åbent rum, hvor der også er plads til en vandflaske, hvis man hurtigt vil kunne få fat i den.

Flere af de indvendige rum i Skip Hop Clarion er lommer i klar plastik, der er forsynet med lynlås. Det gør, at du slipper for at lede i blinde og hurtigere kan finde de ting, du skal bruge. At hele rygsækkens forside, selve låget, kan åbnes, gør det endnu lettere.

Det er også smart, at låget har kiler i siderne, så det ikke lægger sig direkte ned på et måske snavset underlag inde i puslerummet.

Velfungerende rygsækfunktion

Skip Hop Clarion kan bæres bekvemt på ryggen uanset bærerens størrelse. Rygsækremmene kan justeres i længden og er brede med indsyet polstring. Det gør, at de ikke gnaver i skuldrene, selvom man har pakket den tungt. På den øverste del af rygsækremmene er der syet spænder fast, som man kan knappe omkring håndtaget på barnevognen.

En god pusletaske skal gøre det nemmere at have sit barn med ud. At vælge en pusletaske i rygsækmodel gør det lettere, fordi den er behagelig at bære, samtidig med at man har et barn i hånden eller i favnen.

Når det kommer til at gøre tilværelsen lettere som forælder, så gør Skip Hop Clarion et fremragende stykke arbejde.

Komfortabel rygsækfunktionlet at finde tingsmart toilettaske medfølgersmudsafvisende
Kedeligt ydreret få udvendige rum

13. Elodie Details Pusletaske

Pusletaske med rigtig lav vægt, bekvemme håndtag og smarte barnevognskroge

Ophængning på vogn: Separate vognkroge Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Nej Indvendige rum: 2 rum, 1 lomme til småring og et rum, der lukkes med lynlås Udvendige rum: Et rum Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, termorum indvendigt

Elodie Details Pusletaske Brilliant Black

Elodie Details har som producent af barnevognstilbehør altid haft som ambition at være på forkant med moden og tilbyde trendy - men samtidig brugbare - produkter til småbørnsforældre. Med sin letvægtspusletaske, der fås i varianterne Brilliant Black og Petite Botanic, har de endnu engang taget noget nyt og gjort det til deres eget.

Mange ting går igen fra Elodie Details' andre pusletasker. Denne model vejer virkelig ingenting uden indhold og kan foldes sammen, så den kan være i en jakkelomme. Der er ingen skulderrem til, men de to fastsyede håndtag er lange nok til at man alligevel kan bære tasken over skulderen. En puslepude medfølger. Der er dog intet indvendigt rum til opbevaring af puslepuden, hvilket gør at den ofte bliver krøllet sammen nede i bunden.

Brilliant Black/Petite Botanic har et lille udvendigt rum til småting, der skal være nemme at få fat i. På indersiden er der et termorum til opbevaring af flasker eller glas med babymad. Der er også et mindre og to større rum, de sidstnævnte i en passende størrelse til opbevaring af bleer. I lynlåslommen kan man lægge værdigenstanden og andet, der ikke må blive væk.

Selv pusletasken kan lukkes helt med en brugervenlig lynlås. Dette er muligvis Elodie Details' mest prisgunstige pusletaske indtil nu, og man får både design og funktion for pengene, stort plus for de altid lige funktionelle barnevognskroge, der medfølger.

Den bedste egenskab er selvfølgelig den minimale vægt. Med Brilliant Black/Petite Botanic behøver man aldrig mere slæbe på en taske, der føles tung, selvom den kun er halvfuld.

Meget lav vægtflot designsmarte barnevognskroge
Få udvendige rumintet rum til puslepuden

14. Skip Hop Riverside

Flot designet og rummelig pusletaske med lav vægt og gode pakkemuligheder

Ophængning på vogn: Faste remme med krog Bærehåndtag: Ja Skulderrem: Ja, aftagelig Indvendige rum: To lommer med elastik og et stort rum til puslepuden Udvendige rum: Fire stykker, deraf et med magnetlås og et med lynlås Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, på ydersiden

Skip Hop Riverside Ultra Light Diaper Satchel

Skip Hop Riverside pusletaske er en letvægtsmodel, så selve pusletasken vejer meget lidt. Af og til er letvægtspusletasker også meget enkelt udformede. Skip Hop er tro mod deres koncept, og Riverside er en taske, hvor det er nemt at organisere babyens oppakning.

Udvendigt på pusletasken er der fire rum. De to på kortsiderne har den rette form til at sætte flasker i. På forsiden er der også et større rum med magnetlås og et lidt mindre med lynlås. Også indvendigt har den gode rum til at holde styr på bleer og skiftetøj, og et rum til værdigenstande, der kan lukkes.

Med til Riverside medfølger en pusletaske og en aftagelig skulderrem. Tasken har også to bærehåndtag, der er lange nok til at tage over skulderen. Til ophængning på vognen er der to indbyggede remme, der kan sættes fast omkring barnevognens håndtag med kroge. Det fungerer godt, men det kan være lidt besværligt at få den første rem sat fast, hvis tasken er tung og trækker nedad.

Yderstoffet på Skip Hop Riverside er blankt og enkelt at holde rent, da det nemt kan tørres af. Stoffet virker sart over for ridser, men har vist sig at være slidstærkt. Designmæssigt holder Riverside høj standard og har fine detaljer, den passer til forældre, der ikke synes, at alt omkring børnene behøver at se sporty og praktisk ud. Den bløde form gør, at pusletasken er nem at få plads til i vognens bagagekurv eller andre steder med begrænset plads.

Det bedste ved Skip Hop Riverside er, hvor let tasken tilpasser sig. Den kan pakkes helt fuld, hvis man ønsker det, og når man kun behøver en ble og en bluse, vejer Riverside ikke et unødvendigt gram for meget. Endnu en gang rigtig godt arbejde af pusletaskeudviklerne hos Skip Hop.

Lav vægtenkel at pakke takket være gode rumrummelig
Ophængningen på vognen kunne have været enklere

Prissammenligning

Sammenlign priser
Illustration - Ingen priser

Ingen priser

15. Elodie Details Diaper Bag Bedouin Stories

Stor og rummelig pusletaske med aftagelig skulderrem og separate barnevognskroge

Ophængning på vogn: Separate vognkroge Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig. Rum på indersiden: 2 med lynlås, 5 lommer. Rum på ydersiden: 1 rum, med lynlås Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, termorum indvendigt.

Elodie Details Pusletaske Bedouin Stories

Elodie Details har virkelig et både bredt og rigt arsenal af pusletasker i sortimentet. De forskellige modeller har desværre ikke fået navne, så man er nødt til at gå ud fra de farver og mønstre, de er lanceret i, når man skal kategorisere dem. Modellen der fås i versionen Bedouin Stories og Zebra Sunshine er en relativt ny pusletaske fra mærket, der nu har eksisteret i to sæsoner.

Dette er ikke en pusletaske for dem, der vil leve kompakt eller har en vogn med begrænset bagageplads. Her er modellen, der har plads ti det hele – og lidt til. Som sædvanlig, når det gælder Elodie Details, er ophængningen på barnevognen i topklasse. Med en så stor, og relativt tung, pusletaske, skal man naturligvis være opmærksom på risikoen for at tippe over.

De medfølgende barnevognskroge fastgøres med burrebånd og er fremstillet af samme stof som pusletasken. De samme metalhægter på taskens kortsider, som man fastgør krogene i, kan også bruges til den aftagelige skulderrem.

Udvendigt har Elodie Details Zebra Sunshine/Bedouin Stories kun få lommer. Der er et rum med lynlås i passende størrelse til det mest nødvendige – tegnebog, telefon og en pakke lommetørklæder. Indersiden er langt mere generøs. Der er en lille lynlåslomme til værdigenstande og et rigtig stort rum, der løber langs med hele den ene side. Rummeligt nok til både det medfølgende pusleunderlag og en håndfuld bleer, hvis man ikke vil blande det med resten af indholdet.

Inde i pusletasken er der også fem reelle rum med elastikåbning. Elodie Details Zebra Sunshine/Bedouin Stories en stor og slidstærk taske. Den har en plade i bunden, så den er lettere at stille fra sig, og den lade til at tåle snavs rigtig godt. Hvis man vil, er det også muligt at vaske den.

Hvis den betydelige størrelse ikke afskrækker, og man eventuelt vil har brug for en pusletaske til to blebørn samtidigt, så er der al mulig grund til at se nærmere på Elodie Details' pusletaskemodel i farverne Zebra Sunshine og Bedouin Stories.

Mange gode rum indvendigtsmart ophængning på vognenrummelig
Kun et rum på ydersidenret stor og kluntet at bruge til kun et barn

16. Bugaboo + Storksak

Eksklusiv og stilren pusletaske med mange lommer og meget velkonstrueret puslepude

Ophængning på vogn: Med skulderremmen Bærehåndtag: Ja. Skulderrem: Ja, aftagelig Rum på indersiden: 1 med lynlås, 5 lommer Rum på ydersiden: 3 stk. Pusleunderlag: Ja. Flaskerum: Ja, termorum indvendigt.

Bugaboo Storksak + Bugaboo Pusletaske

Bugaboo + Storksak-pusletasken fås i to forskellige varianter. Den ene er fremstillet af nylon, og den anden – lidt dyrere model – af læder. Indersiden har 5 gode lommer i tilpas størrelse til bleer og børnetøj samt et rum med lynlås til værdigenstande. Pusletasken er rummelig og nem at organisere. Da pusletasken er mere lang og smal, end den er dyb, får man et godt overblik med det samme, når man åbner lynlåsen.

Ydersiden af Bugaboo + Storksak minder lidt mere om en håndtaske. Der er tre lommer, men de er diskrete, så hvis man ikke vil skilte med, at det er bleer, man bærer rundt på, kan denne taske være et godt valg. Et af de udvendige rum er et termorum, der kan holde ting varme og/eller kolde, et andet har lynlåsåbning i siden og passer til telefon eller nøgler. På bagsiden af tasken sidder der en lidt rummeligere lomme med magnetlukning.

Bugaboo + Storksak har to kraftige bærehåndtag, der er behagelige at bruge, både i hånden og over armen. Det er en skulderrem, som kan forlængeres og hægtes fast med metalkroge, men også kan tages helt af, hvis man ikke vil bruge den. Med til pusletasken følger et pusleunderlag, og her har Bugaboo virkelig tænkt stort.

Ud over at være rigtig stor, så er den også virkelig smart konstrueret. I begge langsider er der rum der lige passer til 2-3 bleer eller en pakke vådservietter. Pusleunderlaget kan foldes sammen og holdes sammen ed burrebånd. Bugaboo + Storksaks pusleunderlag er lidt som en minitaske i pusletasken og passer perfekt, så man kun behøver at have den med i puslerummet ved bleskift.

Bugaboo + Storksak har en høj købspris, men føles eksklusiv i brug, og funktionerne er smarte og af høj kvalitet.

Testens bedste pusleunderlaggode indvendige rumflot design
Høj pris

17. Littlephant Messenger Pusletaske

Æstetisk tiltalende pusletaske med med separate kroge til barnevognen

**Ophængning på vogn: Separate barnevognskroge Bærehåndtag: Nej Skulderrem: Ja, aftagelig Indvendige rum: 2 lommer, 1 rum med lynlås foroven og et mindre mobilrum Udvendige rum: Nej Puslepude: Ja Flaskerum: Ja, indvendigt

Littlephant Feathers Messenger Pusletaske

Littlephant Messenger er en utrolig stilfuld pusletaske, der fås i forskellige mønstre og farvesammensætninger. Hvis man syntes at en helt sort vogn var et sikkert, men lidt kedeligt valg, så er Littlephants pusletaske et udmærket tilbehør til at bryde med det ensfarvede.

Pulsetasken er lavet af bomuldstekstil med detaljer i læder. Stoffet føles lækkert, men det er ikke særlig smudsafvisende. Der kommer nemt pletter, og producenten anbefaler, at man imprægnerer den inden brug. Tasken må ikke vaskes i maskine. Med tanke på dette, er det uforståeligt, hvorfor Littlephant Messengerbag også har det samme sarte stof på undersiden. En forstærket bund ville have været bedre, både for at slippe for pletter og for holdbarheden.

Vil man pakke mange ting, tilbyder Littlephant Messenger masser af plads indvendigt. Der er to store rum, der er perfekte til bleer og en pakke vådservietter. Et mindre rum med lynlås har plads til værdigenstande, og derudover er den en mindre lomme i passende størrelse til en telefon. Ved bunden af pusletasken er der også en kopholder i hver side.

Det svære er at finde det, man har pakket ned. Pusletaskens åbning er smallere end bunden, så det er svært at få overblik over indholdet. Og det er også lidt af en skuffelse, at Littlephant Messenger slet ikke har udvendige rum.

Derimod fungerer ophængningen på vognen bedre. Med til pusletasken følger to separate kroge, der fastgøres på barnevognens håndtag med tryklåse. Krogene hægter man derefter fast i pusletaskens skulderrem. Littlephant Messenger er simpelthen en mere æstetisk tiltalende end praktisk anvendelig pusletaske. Bare man er på det rene med det, inden man køber den, bliver man ikke skuffet.

Meget tiltalende designrummeligt indrekommer med separate kroge
Sart stofmangler udvendige rum

Mere om pusletasker

Vi har testet flere forskellige pusletasker i forskellige prisklasser og med varierende funktioner. En pusletaske er selvfølgelig ikke et must for at kunne tage sig bedst muligt af sit barn som nybagt forælder, men for mange kan en velorganiseret pusletaske alligevel redde mange situationer.

Men nøjagtig som med barnevogne er udvalget af pusletasker meget stort. Dels har barnevognsproducenterne ofte et udvalg af accessories, som næsten altid omfatter pusletasker og af og til forskellige pusletaskemodeller til forskellige barnevognsmodeller. Dels er der mange uafhængige aktører, der fremstiller universelt barnevognstilbehør.

Bortset fra et ønske om matchende materialer kan man generelt sige, at en universel pusletaske fungerer nøjagtig lige så godt på en vogn som barnevognsmærkets egen pusletaske.

Vigtige ting at tænke over ved valg af pusletaske er blandt andet størrelse, materiale og funktioner. Afhængigt af hvor mange børn man har, og hvor gamle de er, kan det af og til være nok med en lille pusle taske til bleer, mens man nogle gange har brug for en ekstra stor duopusletaske med plads til skiftetøj og spisegrej til to blebørn.

En del pusletasker har et særligt ophæng, så den kan fastgøres bedst muligt på en barnevogn. Bemærk dog, at de fleste barnevognsproducenter ikke tillader belastning af håndtaget på grund af risikoen for at tippe over. Hvis man alligevel vælger at anvende pusletasken på denne måde, er det på eget ansvar.

I de fleste pusletasker medfølger også et pusleunderlag, og nogle gange er der et separat flaskerum, som kan holde flaske eller mad kold/varm længere. Derudover er der forskel på pris og design på de forskellige pusletasker. Nogle har et mere sporty, praktisk look, mens andre minder mere om moderigtige håndtasker.

I vores test har vi testet pusletaskernes funktioner og slidstyrke i forhold til prisen og ud fra dette udpeget en pusletaske, som vi synes, er bedst i test.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.