1. Bedst i test

Sneslynge Test: 8 populære modeller til en effektiv snerydning

Elina Blom

Opdateret 16. februar 2021

Det er anstrengende at skulle rydde sne med en klassisk sneskovl - det kommer du i tanke om, når snevejret endelig melder sin ankomst. Med en sneslynge kan du hurtigt og effektivt klare snerydningen. Vi har testet sneslynger og udpeger AL-KO 620E II til bedst i test. Det er en model, der giver dig mest mulig ydeevne til prisen.

Sneslynge Test: 8 populære modeller til en effektiv snerydning

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. Sneslyngerne har kørt flere gange om ugen i flere måneder et sted i Nordsverige, hvor sneen falder tæt store dele af året. Maskinerne arbejder sig igennem både tøsne og frostsne.

De testes også løbende på pakket sne, for eksempel i indkørsler og presset sammen af sneplov. Så i vores test vurderer vi blandt andet følgende faktorer:

  • Ydeevne: Hvor meget sne kan den fjerne? Hvor går grænsen for forskellige typer sne? Hvor langt kan den kaste sneen? Hvor hurtigt går det at fjerne sneen?

  • Byggekvalitet: Hvilke typer materiale er sneslyngen konstrueret af? Er de mest følsomme dele beskyttet? Hvor velbalanceret er maskinen? Er den robust? Er der mislyde eller løse dele?

  • Brugervenlighed: Hvilke indstillingsmuligheder er der? Er det nemt at justere udkastet? Hvor nemt er det at komme fremad med sneslyngen? Hvor let er det at dreje? Hvordan håndterer sneslyngen steder med mange forhindringer? Hvordan er oplevelsen på åbne arealer? Har den ekstra funktioner?

Collage af billeder fra PriceRunners sneslynge test

Andre faktorer er ergonomi og montering. Vi har givet hver enkelt sneslynge karakter i forhold til prisværdien - altså, hvor god den er inden for sit område i forhold til prisen. Der er således højere forventninger til et dyrt produkt end et billigere og omvendt.

Vi har testet et udvalg af markedets mest populære sneslynger. Sammenlign priser og find tilbud på de testede sneslynger på PriceRunner.

1. AL-KO 620E II - BEDST I TEST SNESLYNGE

Meget kraftfuld sneslynge der passer til områder, hvor det ikke sner så tit

Motor: 170 S, 4-takt, OHV Motoreffek (kontinuerlig): 4400 W (ved 3600 rpm) Slyngetype: Totrins Arbejdshøjde: 51 cm Arbejdsbredde: 62 cm Kastelængde: 10-15 m Rotation udkast: 190° trinløst (manuelt) Vægt: 83 kg Styrvibrationer: (maks.) 20,4 m/s² Brændstof: Benzin Tankvolumen: 3 l Antal gear: Frem: 5 stk. | Tilbage: 2 stk Hastighed: Frem: 1,37-3,4 km/t | Tilbage: 1,2-1,63 km/t Elstarter: Ja

AL-KO SnowLine 620E II

AL-KO 620E II er en benzinsneslynge, hvor producenten har brugt sin energi på at give dig mest mulig kraft til prisen.

Den kan klare en høj sneplovkant og omkring 20 centimeter tøsne, og den kan selvfølgelig klare et væsentligt højere lag frostsne. Men i kraft af at AL-KO har fokuseret på ydeevnen, så er der sparet andre steder.

Desværre er konstruktionen relativt spinkel, og visse konstruktionsvalg virker ikke helt gennemtænkte. Håndtag af træ er blot et eksempel. Det er nok med bare en revne i malingen, så risikerer de at suge vand og revne. Derudover er metalpladerne tynde.

Konstruktionen føles svag, når vi kører med sneslyngen – det gynger og giver sig. Det virker også som en fejl helt at fravælge rustfri skruer. Ellers er den meget let at køre med, selvom den af og til virker lidt ustabil. Den er enkel at samle, let at starte og har god fremdrift. Dog relativt langsom og besværlig at vende.

Selve styrken ved 620E II er der som sagt ikke noget i vejen med.

Den kan klare det, vi forventer af en maskine i denne prisklasse
- og lige en anelse mere.

Kraftfuld model fra AL-KO

Den største ulempe når det gælder ydeevnen er, at sneslyngen sætter sig fast på plane overflader med jævn, men hårdt pakket sne. For eksempel en indkørsel, hvor biler dagligt kører ud og ind og presser sneen sammen på et stort areal. På disse arealer skal en sneslynge ideelt set skære ned og fjerne sneen helt. Men når den gør det, har den det med at sætte sig fast.

Ved at justere glideskinnerne kommer den højere op og stopper med at sætte sig fast, men så efterlader den et tyndt lag sne og risikerer isslag, hvis det bliver tøvejr og derefter frost igen.

620E II passer bedst, hvis du ikke behøver at rydde sne særlig mange gange i løbet af året, men alligevel skal bruge en kraftfuld sneslynge. Eksempelvis hvis du bor et sted med milde vintre, som ofte har tung tøsne. Kan du opbevare den beskyttet mellem slyngearbejdet, betyder byggekvaliteten mindre, og du har kraften, når du skal bruge den.

Meget kraft til prisenlet at montere
Byggekvaliteten haltersætter sig fast på plane overflader med hårdt pakket sne

Prissammenligning

Sammenlign priser
Velltra DK Logo

Snöslunga Snowline 620EII Svart Al-ko 4,4KW Bens 62cm

5.666 kr.

2. Husqvarna ST 224 - BEDSTE PREMIUMVALG SNESLYNGE

Bedste sneslynge til snerige områder

Prisklasse: Premium Energikilde: Benzin Motoreffekt: 4.700 W (ved 3600 rpm) Slagvolumen: 208 cc Tankvolumen: 1,17 L Slyngetype: Totrins Arbejdsbredde: 61 cm Arbejdshøjde: 103 cm Antal gear: Frem: 6 stk.; Bak: 1 stk. Vægt: 90 kg Styrvibrationer: (maks.) 5,74 m/s² Elstarter: Ja

Husqvarna ST 224

Husqvarna ST 224 er en rigtig kraftkarl, der samtidig har en praktisk størrelse og meget høj byggekvalitet. Du kan glæde dig til luksusfunktioner som varme i håndtaget og kraftfulde lygter, så du kan se godt i mørke og slipper for at fryse om fingrene.

Det gode ved ST 224 er, at den rydder sne som de største sneslynger, men er lige så håndterbar som en mindre model.

Praktisk størrelse

Mange sneslynger med høj ydeevne er meget store, og ST 224 har derfor en fordel i at den trods kraften virker nem at håndtere – den er simpelthen tilpas stor. Dette kombineret med den trinløse hastighedsregulering og dækkenes gode greb gør den let at styre. Du har en stang, som du betjener med én hånd. Skal du for eksempel dreje til højre, trækker du i stangen, hvorved højre dæk bremses, og maskinen drejer.

Kører du ST 224 ved maksimal hastighed, skal du gå i rask tempo. I så fald kan den have lidt svært ved de allerhårdeste kraftprøver. Hvis sneploven for eksempel kommer tidligt om morgenen, og der falder sne hele dagen, bliver det tungt. Den kan godt klare det, men man må sætte tempoet ned. Alt andet slynger den væk, selvom du kører i maksimal hastighed.

Langsom til at bakke

Det er en ulempe, at den er ret langsom, når den bakker. Men det er omvendt en fordel med tanke på sikkerheden.

Prismæssigt ligger ST 224 i premiumsegmentet. Men du får, hvad du betaler for: En gedigen, stærk og funktionsrig sneslynge, der er let at håndtere.

Husqvarna ST 224 er velegnet, hvis du bor i områder, hvor det sner ofte og meget, som eksempelvis i det nordlige Skandinavien. Hvis du har brug for en stærk maskine, der kan klare store mængder sne, pakket sne, frosset sne eller tøsne – selvom den har ligget et stykke tid. Og du på den anden side ikke vil skulle løfte sneslyngen ind hver dag for at beskytte den mod vejret.

Høj byggekvalitetvild ydeevnegod komfortlet at håndtere
Lidt træg når du bakker

3. AL-KO ST 4048 Li - BEDSTE LAVPRISVALG SNESLYNGE

Handy og stærk sneslynge pakket ind i en billig konstruktion

Prisklasse: Lavpris Energikilde: Batteri (48 V) Slyngetype: Ettrins Arbejdshøjde: 25 cm Arbejdsbredde: 48 cm Kastelængde: 5 m Rotation udkast: 190° trinløst (manuelt) Vægt: 14,9 kg

AL-KO ST 4048 Li

AL-KO ST 4048 Li er en batteridrevet sneslynge med en lav pris, men masser af ydeevne. Den håndterer uden problemer op til fem centimeter tøsne , og det er imponerende, når vi ser på prisklassen.

For frostsne ændres tallet til 15 centimeter, hvilket også er et meget godt resultat. Den kan rydde en indkørsel på omkring 100 kvadratmeter én gang, derefter bør batteriet sættes til opladning. Det er muligt at presse den en tand mere, men derefter mister batteriet en stor del af kraften, selvom det kan klare svag modstand i en længere periode.

ST 4048 Li bør opbevares indendørs, når den ikke er i brug. Materialevalgene passer nemlig ikke rigtig til en maskine, der skal arbejde under svære vejrforhold.

Skiftende sne, tø og is er hårdt ved maskiner. Pladerne på ST 4048 Li er tynde, og skruerne er små og desværre ikke rustfri. Generelt er vi bekymrede over produktets levetid i områder, hvor den skal anvendes hyppigt hver vinter.

ST 4048 Li er relativt let at køre. Bortset fra at konstruktionen virker lidt svag og vakkelvorn, er det nemt at arbejde sig igennem sneen. Den er også nem at dreje ved behov. Derudover kaster den sneen godt, også på mere ujævnt underlag. Dens praktiske størrelse gør, at den nemt kan anvendes rundt om bilen eller andre steder med begrænset plads.

Men den skærer ikke særlig dybt i pakkede snelag - eksempelvis en indkørsel med daglig biltrafik. Den egner sig bedre til gangene til og fra parkeringspladsen.

ST 4048 Li er en god model, hvis det kun sner få gange hver vinter. Men sætter sneen virkelig ind og med større mængder tøsne, er den ikke ligeså effektiv. Det mildere vintervejr kan ST 4048 Li godt klare, så længe du rydder tøsneen med det samme. Men husk at stille maskinen et sted beskyttet mod vejret, når den ikke er i brug.

Let at kørerelativt stærkpraktisk på steder med begrænset plads
Billig konstruktionvirker svag og vakkelvorn

4. Stiga ST 8051 AE

Manøvredygtig, batteridrevet slynge til mindre snemængder

Prisklasse: Mellem Energikilde: Batteri (80 V) Areal pr. opladning: ca. X m2 Slyngetype: Ettrins Arbejdshøjde: 30 cm Arbejdsbredde: 51 cm Vægt: 15,5 kg Kastelængde: 1-6 m Rotation udkast: 180° trinløst (manuelt) Brugsanvisning: PDF

Stiga ST 8051 AE

Stiga ST 8051 AE er en meget kraftfuld sneslynge, når vi ser på, at den er batteridrevet. Den kan ikke klare samme belastning som en benzindrevet model, men faktisk imponerende meget alligevel.

Den kan eksempelvis klare op til tyve centimeter frostsne uden brok - og uden at det påvirker batteritiden nævneværdigt. En større belastning bliver dog for hårdt, og så mindskes batteritiden markant.

Ligeledes kan ST 8051 AE klare op til fem centimeter tøsne fejlfrit. Men den kan have svært ved hårdt pakket sne, såsom den snekant der efterlades af en sneplov. Så længe du ikke presser ST 8051 AE alt for hårdt, klarer batteriet sig imidlertid fint.

Vi ryddede en indkørsel på 100 kvadratmeter to gange på en opladning. Derefter er batteriet ikke helt tomt, men det kan på den anden side ikke give motoren tilstrækkelig med styrke, så det er bedre at lade det helt op, inden næste brug. Det er rimelig let, for opladeren lader det medfølgende batteri så hurtigt op.

ST 8051 AE har således en betydeligt bedre ydeevne end tidligere generation af batteridrevne sneslynger, og dette skyldes primært en ny generation af batterier med betydeligt højere spænding og kapacitet. Det giver en virkeligt attraktiv kombination af fleksibilitet og ydeevne.

Fordele ved den elektriske motor

Elmotorer har som bekendt flere fordele. Du slipper besvær med udstødningsgasser, benzinhåndtering og kolde motorer, der ikke vil starte. Især lynstarten var populær.

Elmotoren giver også en lav maskinvægt, som igen medfører yderligere styrker. Sneslyngen er eksempelvis let at køre med, selvom den mangler fremdrift, og er også let at vende. Desuden gør vægten, at du kan hænge sneslyngen op på væggen, når du ikke anvender den, eller lægge den op på loftet i sommerhalvåret.

I lighed med mange andre batteridrevne havemaskiner kan du dele batteriet med andre maskiner af samme mærke og med samme spænding, for eksempel batteridrevne plæneklippere. Det kan give en stor besparelse, da batteriet udgør en betydelig del af prisen.

ST 8051 AE har en høj byggekvalitet, og det kan mærkes på detaljerne såsom rustfri skruer. Udkastet er nemt at dreje ved hjælp af en betjeningsarm, og den reagerer med det samme og bevæger sig hurtigt. ST 8051 AE passer godt, hvis du ikke ligger på den lade side, når sneen falder.

Rydder du i tide, inden der er faldet for meget sne, er den på mange måder benzinsneslyngen overlegen. Forudsat at du rydder i tide, inden sneen er blevet alt for tyk, våd eller hård, er ST 8051 AE en udmærket sneslynge, der er velegnet til middelstore indkørsler, og hvis du vil have en pålidelig og lethåndteret sneslynge til en konkurrencedygtig pris.

Meget let at kørehøj byggekvalitet og batterikapacitethurtig at startehurtig opladning
Kan ikke bide skeer med en benzinsneslynge ved hård belastning

5. AL-KO SnowLine 46 E

Let og praktisk sneslynge til en virkelig god pris, forbløffende stærk og støjsvag

Kraftkilde: Elektrisk Motoreffek (kontinuerlig): 2.000 W Slyngetype: Ettrins Arbejdshøjde: 30 cm Arbejdsbredde: 46 cm Kastelængde: 10 Vægt: 15 kg Styrvibrationer: (maks.) 2,5 m/s² Antal gear: Ingen Elstarter: Ja Brugsanvisning: PDF

AL-KO Snowline 46 E

AL-KO SnowLine 46 E er en lille, enkel og billig sneslynge til de lidt mindre arealer. Den lave vægt og et praktisk bærehåndtag gør sneslyngen nem at flytte. Du kan nemt justere udkastet, og sneslyngen kan kaste sne op til 10 meter væk. Den kan også slynge tung sne, men ikke så langt.

Eftersom sneslyngen ikke vejer så meget, arbejder skraberen sig ikke ned til underlaget af sig selv, hvis sneen er for dyb eller hård. I så fald må man selv trykke skraberen, og det er hårdt arbejde. Samtidig kan maskinen også fjerne dyb sne, så længe den ikke er for hårdt pakket eller iset.

SnowLine 46 E er elektrisk, så du slipper for ubehagelige benzindampe. Eldriften giver desuden mindre støj og er betydeligt billigere i drift end en benzindrevet sneslynge. Desuden starter en eldrevet sneslynge som regel, som den skal, og kræver mindre vedligeholdelse end en sneslynge med forbrændingsmotor.

Ulempen er, at du er nødt til at være forholdsvis tæt på en stikkontakt under arbejdet og huske at flytte ledningen, så den ikke kommer i vejen.

Rigtig god prislet og fleksibelforbløffende kraftfuld miljøvenligbillig i drift
Hårdt at slynge dyb og hård sneledningsdrift

6. AL-KO SnowLine 560 II

Sneslynge med god marchhastighed og motoreffekt samt stor arbejdsbredde

Motor: 165 S, 4-takt, OHV Motoreffek (kontinuerlig): 4000 W (ved 3600 rpm) Slyngetype: Totrins **Arbejdshøjde:**51 cm Arbejdsbredde: 56 cm Kastelængde: 10-15 m Rotation udkast: 190° trinløst (manuelt) Vægt: 75 kg Styrvibrationer: 4,1 m/s² Brændstof: Benzin Tankvolumen: 3 l Antal gear: Frem: 5 stk. | Tilbage: 2 stk Hastighed: Frem: 1,37-3,4 km/t | Tilbage: 1,2-1,63 km/t Elstart: Nej

AL-KO Snow Line 560 II

AL-KO SnowLine II har en god arbejdsbredde i forhold til prisen, og den arbejder sig gennem sneen med en rimelig hastighed. En af modellens styrker er blandt andet, hvor god den er til at håndtere nyfalden sne. Den kaster sneen et godt stykke væk. Ved lidt tungere sne får du dog et noget kortere kast.

På regnfulde dage med tøsne og sjap bliver systemet dog hurtigt stoppet til. Det betyder, at du med jævne mellemrum må stoppe maskinen for at rengøre den. Det er en stor ulempe.

Ser vi på ydeevnen (når du husker at vedligeholde maskinen løbende), er der intet at klage over. Den opfører sig super fint, hvis bare du går i gang, når sneen falder. Her skal du ikke vente til sneen har ligget i nogle dage,

Under længere tids arbejde vil man lægge mærke til de dampe, der kommer fra motoren. Det kan have en forstyrrende effekt under arbejdet med at fjerne sne.

Men det er frem for alt prisen, der forklarer vores vurdering af AL-KO SnowLine 560 II. Den er god til prisen og lige noget for dig, der er klar til at fjerne sne ofte... når altså sneen falder over det ganske land.

Rimelig ydeevnefjerner sneen godt
Benzindampene kan blive ubehagelige

7. Stiga ST 4851 AE

Let og praktisk, men svag og dyr batterislynge

Motor: Elektrisk Længde (mål): 113 cm Bredde (mål): 59 cm Højde (mål): 95 cm Kraftkilde: Batteri (48 V) Slyngetype: Ettrins Arbejdshøjde: 30 cm Arbejdsbredde: 51 cm Kastelængde: 1-6 m Rotation udkast: 180° trinløst (manuelt) Vægt: 15,8 kg Støjniveau: 79 dB Styrvibrationer: 2,5 m/s² Justerbart håndtag: Nej Projektør: Ja

Stiga ST 4851 AE

Stiga er blandt de producenter, som baner vejen for batteridrevne haveredskaber. ST 4851 AE har flere af de styrker, der er typiske for batteridrevne sneslynger.

Designet er kompakt sammenlignet med en benzindreven sneslynge, og maskinvægten er lav. Sneslyngen kan hænges op på væggen, når den ikke er i brug, og kan bæres op på loftet og opbevares der hen over sommeren. Desuden slipper du selvfølgelig for benzinmotoren og alt den medfører af vedligeholdelse, benzindampe, udstødningsgasser, støj og potentielle startproblemer.

Samtidig kræver sneslyngning stor kraft, hvilket jo så kræver en stærk motor med høj effekt. Er motoren batteridrevet, skal batteriet således have en tilstrækkeligt høj spænding. Og her finder vi den store begrænsning ved ST 4851 AE.

Motoren er stærk nok til at slynge moderater mængder nysne. Så snart modstanden bliver tungere, kan den desværre ikke følge med. ST 4851 AE kræver derfor særlige forudsætninger for at fungere som ønsket. Sneen må ikke smelte og blive våd og tung, den må ikke fryse til og blive hård, og snelaget må ikke blive for tykt.

ST 4851 AE leveres uden batteri, som derfor skal tilkøbes til omtrent samme pris som man kan få en sneslynge med ledning for. En batterikapacitet på 5 Ah er desværre ikke nok til særlig meget snyrydning.

Regn med maks. en middelstor indkørsel dækket med et par decimeter puddersne. Prisen på sneslynge, batteri og oplader er flere gange højere end på en elektrisk sneslynge med ledning, og samtidigt er maksimumseffekten ringere og driftstiden ikke ubegrænset.

Ved en sammenligning virker ST 4851 AE derfor ikke særlig god til prisen, på trods af at du slipper for ledningen.

Let og praktiskingen udstødningsgasser
Prisen inkl. batteri er højsvag motor

8. Stiga Snow Blizzard

Kraftfuld, pålidelig sneslynge med integreret projektør og stor arbejdsbredde

Motor: Briggs & Stratton 1150 Series Motoreffek (kontinuerlig): 5180 W (ved 3600 rpm) Slagvolumen: 249 cc Slyngetype: Totrins Arbejdshøjde: 50 cm Arbejdsbredde: 69 cm Kastelængde: 1-10 m Rotation udkast: 190 °trinløst (manuelt) Vægt: 100 kg Projektør: Ja (indbygget) Prisklasse: Premium Brændstof: Benzin Antal gear: Frem: 6 stk.; Tilbage: 2 stk Hastighed: Frem: 0-3,6 km/t; Elstarter: Ja

Stiga Snow Blizzard

Stiga Snow Blizzard er en sneslynge i premiumklassen og et energibundt, som kan klare virkelig hårde udfordringer. Såvel dyb, vandfyldt og tung sne som iset og pakket.

Arbejdsbredden er meget stor, og motoren er tilstrækkelig kraftig til at kunne klare de store snemængder, som den presser ind i sneglen. De mange gear giver god mulighed for at tilpasse hastigheden til sneforholdene. Alt fra krybende til høj marchhastighed.

Kasteretningen kan reguleres med den ene hånd under kørslen, hvilket sparer tid, da du slipper for at standse for at justere udkastet. Udkastet kan dog skubbe sig en smule, hvilket kan få sneen til at havne det forkerte sted. Elstart gør sneslyngen meget driftssikker, da den sikrer, at motoren altid starter, også i is og hård kulde. Projektøren er indbygget i fronten, så den ikke kan gå løs. Dette er ellers desværre sædvanligt på sneslynger, da motorens kraftige vibrationer kan løsne møtrikkerne, som holder projektøren.

Brugsanvisningen er godkendt, men kunne godt have være mere detaljeret og med større illustrationer. Snow Blizzard er afgjort en højtydende sneslynge, men prisen er relativt høj sammenlignet med konkurrerende modeller.

Kraftfuld og pålideligstor arbejdsbreddeindbygget projektørgod hastighedsindstilling
Relativt høj prisudkastet kan vandresparsom brugsanvisning

Mere om sneslynger

Uanset hvad man synes om det, så er snerydning en nødvendighed om vinteren. Hvis du bor i lejlighed, bliver det gjort at andre, men hvis du er husejer med indkørsel og havegang op til døren, må man selv klare rydningen.

Hvis du vil slippe for at køre fast med bilen og komme sikkert frem til døren, må du sørge for at holde området fri for sne.

Snerydning ved håndkraft er ganske vist glimrende motion, men hvis man ikke er tilstrækkelig veltrænet og opvarmet, er der stor risiko for at komme til skade med ryggen. Snerydning ved håndkraft er blandt de almindeligste årsager til lændesmerter, og kolde vintermorgener afkøler nemt kroppen, hvilket øger risikoen for skader. Det er en af årsagerne til, at sneslynger bliver stadig mere almindelige hos privatpersoner.

Andre vigtige årsager er, at sneslyngen kan give en meget stor tidsbesparelse, hvis man har et meget stort areal at holde snefrit, og at flere og flere får råd til at købe en sneslynge.

De mest almindelige typer sneslynger til privat brug er:

  • Totrins-sneslynge
  • Selvkørende
  • Håndskubber

Som navnet antyder, bearbejder en totrinsslynge sneen i to trin. I det første trin hakkes sneen op, så den bliver løs og lettere at kaste. I det andet trin bliver den løsnede sne slynget væk. Det gør totrinsslyngen betydeligt mere kraftfuld og energieffektiv end sin mere primitive slægtning ettrinsslyngen, hvilket sandsynligvis er årsagen til totrinsslyngens popularitet.

I lighed med de fleste moderne plæneklippere til privat brug er de fleste sneslynger til privat brug selvkørende, og man går bagved og skubber dem, i stedet for at sidde på dem.

Køb af sneslynge på nettet

Stadig flere opdager fordelene ved at købe havemaskiner – for eksempel sneslynger – på nettet. De to vigtigste grunde til det er:

1. Lave priser Netbutikkernes priser er meget vanskelige at slå. For det første fordi de holder omkostningerne nede ved at slippe for leje af butikslokaler og ved at købe store partier hjem fra producenterne. For det andet på grund af hård konkurrence mellem netbutikkerne indbyrdes.

2. Gratis levering Hvis du køber sneslyngen i en netbutik, er levering til skellet som regel inkluderet, så du slipper for at tænke over, hvordan du skal få sneslyngen hjem fra forhandleren. Denne fordel må ikke undervurderes, da en sneslynge vejer mindst 70 kg, ofte op mod 100 kg, og selvom du skulle have plads i bagagerummet (det kræver en pænt stor bil) så er det ikke noget, vi kan anbefale.

Hvis man selv skal transportere sneslyngen hjem fra en almindelig butik, kræver det derfor ofte en del arbejde. Bestilling af trailer, transport af trailer til butikken, læsning af sneslyngen, transport hjem, aflæsning af sneslyngen og returnering af trailer.

Man kan altså spare både tid og penge på at købe sin sneslynge på nettet.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.