Opdateret 10. marts 2022

Sneslynge: 8 populære modeller testet

Er opgaven med at rydde fortovet og indkørslen for sne blevet for stor og for tung til din ryg? De bedste sneslynger kan hurtigt og effektivt klare snerydningen uden bøvl ryggen i flere dage efter. Vi har testet sneslynger fra flere mærker, herunder Stiga, AL-KO og Husqvarna

Sneslynge Test: 8 populære modeller til en effektiv snerydning

Nu sidder du måske og tænker på, om en sneslynge faktisk er pengene værd? I Danmark har vi jo typisk ikke så meget sne (altså udover den der tilfældige snestorm, der lige kigger forbi i marts...). Så for at være sikre på sneslyngernes effektivitet, så har vi valgt at teste dem ovre hos naboerne i Sverige. På den måde kan du være sikker på, at slyngerne lever op til dine behov - og sikkert mere til.

Sådan udførte vi testen

Vores tests er udført af uafhængige eksperter samt afspejler testredaktørens ærlige og objektive holdning. Udvælgelsen af testede produkter og selve testresultatet udføres uden påvirkning af producenter, butikker eller andre interne/eksterne parter.

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden. Sneslyngerne har kørt flere gange om ugen i flere måneder oppe i Nordsverige, hvor sneen falder tæt store dele af året. Maskinerne arbejder sig igennem både tøsne og frostsne.

De testes også løbende på pakket sne, for eksempel i indkørsler og presset sammen af sneplov. Så i vores test vurderer vi blandt andet følgende faktorer:

  • Ydeevne: Hvor meget sne kan den fjerne? Hvor går grænsen for forskellige typer sne? Hvor langt kan den kaste sneen? Hvor hurtigt går det at fjerne sneen?

  • Byggekvalitet: Hvilke typer materiale er sneslyngen konstrueret af? Er de mest følsomme dele beskyttet? Hvor velbalanceret er maskinen? Er den robust? Er der mislyde eller løse dele?

  • Brugervenlighed: Hvilke indstillingsmuligheder er der? Er det nemt at justere udkastet? Hvor nemt er det at komme fremad med sneslyngen? Hvor let er det at dreje? Hvordan håndterer sneslyngen steder med mange forhindringer? Hvordan er oplevelsen på åbne arealer? Har den ekstra funktioner?

Collage af billeder fra PriceRunners sneslynge test

Andre faktorer er ergonomi og montering. Vi har givet hver enkelt sneslynge karakter i forhold til prisværdien - altså, hvor god den er inden for sit område i forhold til prisen. Der er således højere forventninger til et dyrt produkt end et billigere og omvendt.

Vi har testet et udvalg af markedets mest populære sneslynger. Sammenlign priser og find tilbud på de testede sneslynger på PriceRunner.

1. AL-KO 620E II - BEDST I TEST SNESLYNGE

Meget kraftfuld sneslynge, der passer til områder, hvor det ikke sner så tit

Motor: 170 S, 4-takt, OHV Motoreffekt (kontinuerlig): 4400 W (ved 3600 rpm) Slyngetype: Totrins Arbejdshøjde: 51 cm Arbejdsbredde: 62 cm Kastelængde: 10-15 m Rotation udkast: 190° trinløst (manuelt) Vægt: 83 kg Styrvibrationer: (maks.) 20,4 m/s² Brændstof: Benzin Tankvolumen: 3 l Antal gear: Frem: 5 stk. | Tilbage: 2 stk Hastighed: Frem: 1,37-3,4 km/t | Tilbage: 1,2-1,63 km/t Elstarter: Ja

AL-KO SnowLine 620 E II

AL-KO 620E II er en benzinsneslynge, hvor producenten har brugt sin energi på at give dig mest mulig kraft til prisen.

Sneslyngen kan klare en høj sneplovkant og omkring 20 centimeter tøsne, og den kan selvfølgelig klare et væsentligt højere lag frostsne. Men i kraft af at AL-KO har fokuseret på ydeevnen, så er der sparet andre steder.

Desværre er konstruktionen relativt spinkel, og visse konstruktionsvalg virker ikke helt gennemtænkte. Håndtag af træ er blot et eksempel. Det er nok med bare en revne i malingen, så risikerer de at suge vand og revne. Derudover er metalpladerne tynde.

Kraftfuld sneslynge med lidt vakkelvorn konstruktion

Konstruktionen føles svag, når vi kører med sneslyngen – det gynger og giver sig. Det virker også som en fejl helt at fravælge rustfri skruer. Ellers er den meget let at køre med, selvom den af og til virker lidt ustabil. Den er enkel at samle, let at starte og har god fremdrift. Dog relativt langsom og besværlig at vende.

Selve styrken ved 620E II er der som sagt ikke noget i vejen med.

Den kan klare det, vi forventer af en maskine i denne prisklasse
- og lige en anelse mere.

Én irriterende ulempe

Den største ulempe når det gælder ydeevnen er, at sneslyngen sætter sig fast på plane overflader med jævn, men hårdt pakket sne. For eksempel en indkørsel, hvor biler dagligt kører ud og ind og presser sneen sammen på et stort areal. På disse arealer skal en sneslynge ideelt set skære ned og fjerne sneen helt. Men når den gør det, har den det med at sætte sig fast.

Ved at justere glideskinnerne kommer den højere op og stopper med at sætte sig fast, men så efterlader den et tyndt lag sne og risikerer dermed et lag af is, hvis det bliver tøvejr og derefter frost igen.

Konklusion på test af sneslynge AL-KO 620E II

620E II passer bedst, når du ikke behøver at rydde sne særlig mange gange i løbet af året. Og det gør den jo ret optimal her i Danmark, hvor sneen ikke ligger alt for længe ad gangen.

Hvis du kan opbevare sneslyngen beskyttet mellem slyngearbejdet, så betyder byggekvaliteten mindre - og du har kræfterne klar, når du skal bruge dem.

Meget kraft til prisenlet at montere
Byggekvaliteten haltersætter sig fast på plane overflader med hårdt pakket sne

Prissammenligning

Sammenlign priser
Trægården Kås Logo

AL-KO Sneslynge SnowLine 620E

6.999 kr.
MKnorth.dk Logo

Al-Ko SnowLine 620 E II Sneslynge

7.780 kr.
Duab DK Logo

Al-Ko SnowLine 620 E II Sneslynge

7.780 kr.

2. Husqvarna ST 224 - BEDSTE PREMIUMVALG SNESLYNGE

Sneslyngen til dig der bor på landet - eller bare vil have vejens vildeste grej

Energikilde: Benzin Motoreffekt: 4.700 W (ved 3600 rpm) Slagvolumen: 208 cc Tankvolumen: 1,17 L Slyngetype: Totrins Arbejdsbredde: 61 cm Arbejdshøjde: 103 cm Antal gear: Frem: 6 stk.; Bak: 1 stk. Vægt: 90 kg Styrvibrationer: (maks.) 5,74 m/s² Elstarter: Ja

Husqvarna ST 224

Husqvarna ST 224 er en rigtig kraftkarl, der samtidig har en praktisk størrelse og meget høj byggekvalitet. Du kan glæde dig til luksusfunktioner som varme i håndtaget og kraftfulde lygter, så du kan se godt i mørke og slipper for at fryse om fingrene.

Det gode ved ST 224 er, at den rydder sne som de største sneslynger, men er lige så håndterbar som en mindre model.

Praktisk størrelse

Mange sneslynger med høj ydeevne er meget store, og ST 224 har derfor en fordel i at den trods kraften virker nem at håndtere – den er simpelthen tilpas stor. Dette kombineret med den trinløse hastighedsregulering og dækkenes gode greb gør den let at styre. Du har en stang, som du betjener med én hånd. Skal du for eksempel dreje til højre, trækker du i stangen, hvorved højre dæk bremses, og maskinen drejer.

Kører du ST 224 ved maksimal hastighed, skal du gå i rask tempo. I så fald kan den have lidt svært ved de allerhårdeste kraftprøver. Hvis sneploven for eksempel kommer tidligt om morgenen, og der falder sne hele dagen, bliver det tungt. Den kan godt klare det, men man må sætte tempoet ned. Alt andet slynger den væk, selvom du kører i maksimal hastighed.

Langsom til at bakke

Det er en ulempe, at den er ret langsom, når den bakker. Men det er omvendt en fordel med tanke på sikkerheden.

Prismæssigt ligger ST 224 i premiumsegmentet. Men du får, hvad du betaler for: En gedigen, stærk og funktionsrig sneslynge, der er let at håndtere.

Konklusion på test af sneslynge Husqvarna ST 224

Husqvarna ST 224 er velegnet til dig med en lang privat vej eller indkørsel, til grundejerforeningen - eller måske også til din Svenske ødegård. Sagt med andre ord: Hvis du har brug for en stærk maskine, der kan klare store mængder sne, pakket sne, frosset sne eller tøsne – selvom den har ligget et stykke tid.

Høj byggekvalitetvild ydeevnegod komfortlet at håndtere
Lidt træg når du bakker

3. AL-KO ST 4048 Li - BEDSTE LAVPRISVALG SNESLYNGE

Handy og stærk batteridrevet sneslynge - rydder nemt 5-15 cm. sne

Energikilde: Batteri (48 V) Slyngetype: Ettrins Arbejdshøjde: 25 cm Arbejdsbredde: 48 cm Kastelængde: 5 m Rotation udkast: 190° trinløst (manuelt) Vægt: 14,9 kg

AL-KO ST 4048 Li

AL-KO ST 4048 Li er en batteridrevet sneslynge med en lav pris, men med masser af ydeevne. Den håndterer uden problemer op til fem centimeter tøsne , og det er imponerende, når vi ser på prisklassen.

For frostsne ændres tallet til 15 centimeter, hvilket også er et meget godt resultat. Den kan rydde en indkørsel på omkring 100 kvadratmeter én gang, derefter bør batteriet sættes til opladning. Det er muligt at presse den en tand mere, men derefter mister batteriet en stor del af kraften, selvom det kan klare svag modstand i en længere periode.

ST 4048 Li bør opbevares indendørs, når den ikke er i brug. Materialevalgene passer nemlig ikke rigtig til en maskine, der skal arbejde under svære vejrforhold.

Let at køre, men kan ruste

Skiftende sne, tø og is er hårdt ved maskiner. Pladerne på ST 4048 Li er tynde, og skruerne er små og desværre ikke rustfri. Generelt er vi bekymrede over produktets levetid i områder, hvor den skal anvendes hyppigt hver vinter.

ST 4048 Li er relativt let at køre

Bortset fra at konstruktionen virker lidt svag og vakkelvorn, er det nemt at arbejde sig igennem sneen. Den er også nem at dreje ved behov. Derudover kaster den sneen godt, også på mere ujævnt underlag. Dens praktiske størrelse gør, at den nemt kan anvendes rundt om bilen eller andre steder med begrænset plads.

Men den skærer ikke særlig dybt i pakkede snelag - eksempelvis en indkørsel med daglig biltrafik. Den egner sig bedre til gangene til og fra parkeringspladsen.

Konklusion på test af sneslynge Al-KO ST 4048 Li

ST 4048 Li er en god model, hvis det kun sner få gange hver vinter. Men sætter sneen virkelig ind og med større mængder tøsne, er den ikke ligeså effektiv. Det mildere vintervejr kan ST 4048 Li godt klare, så længe du rydder tøsneen med det samme. Men husk at stille maskinen et sted beskyttet mod vejret, når den ikke er i brug.

Let at kørerelativt stærkpraktisk på steder med begrænset plads
Billig konstruktionvirker svag og vakkelvorn

4. Husqvarna ST 227P

Muskelbundt til områder med mange snedage

Motor: LCT, 4-takt Energikilde: Benzin Motoreffekt: 5.600 W (ved 3600 rpm) Slagvolumen: 254 cc Tankvolumen: 2,7 L Slyngetype: Totrins Arbejdshøjde: 103 cm Arbejdsbredde: 68 cm Vægt: 96 kg Antal gear: Frem: 6 stk.; Tilbage: 1 stk. Styrvibrationer: (maks.) 4,89 m/s² Elstarter: Ja Brugsanvisning: PDF

Husqvarna ST 227P

Husqvarna ST 227P er et rigtigt muskelbundt med mange funktioner, som gør den rar at køre. Der er eksempelvis varme i håndtagene og drevet er rigtig stærkt. Den knokler på, uanset om der er tøsne eller en tyk plovkant, der er frosset til. I princippet klarer den alt det, vi udsætter den for, selvom vi må gå lidt ned i hastighed under de allerhårdeste forhold - men flere decimeter tøsne og mange decimeter frostsne er overhovedet intet problem.

Mange kræfter for pengene

Prisen er godt nok ret høj, men bor du i et område med kraftigt snefald og mange snedriver, klarer denne sneslynge sig rigtig godt. ST 227P er først og fremmest helt suveræn, hvis du ofte skal slynge en tætpakket kant fra sneploven. Den er let at styre og har et godt udkast, som virker problemfrit og har en brugervenlig styring. Maskinvægten er høj, men takket være fremdriften mærker man det ikke, medmindre du skal op over trappetrin eller lignende.

Seriøs byggekvalitet

ST 227P har en meget høj byggekvalitet. Materialevalgene er gennemtænkte og reelle. Det meste er af kraftig stålplade, og den har rustfri skruer og dæk med godt mønster. Den har også kraftige lygter foran, så du kan arbejde effektivt selv i morgengry og skumring. ST 227P giver også rigtig god værdi for pengene, selvom den er ret dyr.

Har du brug for rigtig meget kraft og skal rydde store arealer, er det er meget godt køb. Især hvis du bor et sted, hvor det sner ofte og meget, og vil minimere den tid, du bruger på snerydning.

Meget kraftfuldbrugervenligudkast let at justerehøj byggekvalitet
Lidt svag under barske forhold

5. AL-KO SnowLine 46 E

Let og praktisk sneslynge til en virkelig god pris, forbløffende stærk og støjsvag

Kraftkilde: Elektrisk Motoreffek (kontinuerlig): 2.000 W Slyngetype: Ettrins Arbejdshøjde: 30 cm Arbejdsbredde: 46 cm Kastelængde: 10 Vægt: 15 kg Styrvibrationer: (maks.) 2,5 m/s² Antal gear: Ingen Elstarter: Ja Brugsanvisning: PDF

AL-KO Snowline 46 E

AL-KO SnowLine 46 E er en lille, enkel og billig sneslynge til de lidt mindre arealer. Den lave vægt og et praktisk bærehåndtag gør sneslyngen nem at flytte. Du kan nemt justere udkastet, og sneslyngen kan kaste sne op til 10 meter væk. Den kan også slynge tung sne, men ikke så langt.

Eftersom sneslyngen ikke vejer så meget, arbejder skraberen sig ikke ned til underlaget af sig selv, hvis sneen er for dyb eller hård. I så fald må man selv trykke skraberen, og det er hårdt arbejde. Samtidig kan maskinen også fjerne dyb sne, så længe den ikke er for hårdt pakket eller iset.

Elektrisk sneslynge med masser af kræfter

SnowLine 46 E er elektrisk, så du slipper for ubehagelige benzindampe. Eldriften giver desuden mindre støj og er betydeligt billigere i drift end en benzindrevet sneslynge. Desuden starter en eldrevet sneslynge som regel, som den skal, og kræver mindre vedligeholdelse end en sneslynge med forbrændingsmotor.

Ulempen er, at du er nødt til at være forholdsvis tæt på en stikkontakt under arbejdet og huske at flytte ledningen, så den ikke kommer i vejen.

Rigtig god prislet og fleksibelforbløffende kraftfuld miljøvenligbillig i drift
Hårdt at slynge dyb og hård sneledningsdrift

6. AL-KO SnowLine 560 II

Sneslynge med god marchhastighed og motoreffekt samt stor arbejdsbredde

Motor: 165 S, 4-takt, OHV Motoreffek (kontinuerlig): 4000 W (ved 3600 rpm) Slyngetype: Totrins Arbejdshøjde: 51 cm Arbejdsbredde: 56 cm Kastelængde: 10-15 m Rotation udkast: 190° trinløst (manuelt) Vægt: 75 kg Styrvibrationer: 4,1 m/s² Brændstof: Benzin Tankvolumen: 3 l Antal gear: Frem: 5 stk. | Tilbage: 2 stk Hastighed: Frem: 1,37-3,4 km/t | Tilbage: 1,2-1,63 km/t Elstart: Nej

AL-KO Snow Line 560 II

AL-KO SnowLine II har en god arbejdsbredde i forhold til prisen, og den arbejder sig gennem sneen med en rimelig hastighed. En af modellens styrker er blandt andet, hvor god den er til at håndtere nyfalden sne. Den kaster sneen et godt stykke væk. Ved lidt tungere sne får du dog et noget kortere kast.

På regnfulde dage med tøsne og sjap bliver systemet dog hurtigt stoppet til. Det betyder, at du med jævne mellemrum må stoppe maskinen for at rengøre den. Det er en stor ulempe.

God ydeevne, så længe alt ikke er iset til

Ser vi på ydeevnen (når du husker at vedligeholde maskinen løbende), er der intet at klage over. Den opfører sig super fint, hvis bare du går i gang, når sneen falder. Her skal du ikke vente til sneen har ligget i nogle dage,

Under længere tids arbejde vil man lægge mærke til de dampe, der kommer fra motoren. Det kan have en forstyrrende effekt under arbejdet med at fjerne sne.

Men det er frem for alt prisen, der forklarer vores vurdering af AL-KO SnowLine 560 II. Den er god til prisen og lige noget for dig, der er klar til at fjerne sne ofte... når altså sneen falder over det ganske land.

Rimelig ydeevnefjerner sneen godt
Benzindampene kan blive ubehagelige

7. Stiga ST 4851 AE

Let og praktisk, men svag og dyr sneslynge på batteri

Motor: Elektrisk Længde (mål): 113 cm Bredde (mål): 59 cm Højde (mål): 95 cm Kraftkilde: Batteri (48 V) Slyngetype: Ettrins Arbejdshøjde: 30 cm Arbejdsbredde: 51 cm Kastelængde: 1-6 m Rotation udkast: 180° trinløst (manuelt) Vægt: 15,8 kg Støjniveau: 79 dB Styrvibrationer: 2,5 m/s² Justerbart håndtag: Nej Projektør: Ja

Stiga ST 4851 AE

Stiga er blandt de producenter, som baner vejen for batteridrevne haveredskaber. ST 4851 AE har flere af de styrker, der er typiske for batteridrevne sneslynger.

Ryd sne uden benzindampene

Designet er kompakt sammenlignet med en benzindreven sneslynge, og maskinvægten er lav. Sneslyngen kan hænges op på væggen, når den ikke er i brug, og kan bæres op på loftet og opbevares der hen over sommeren. Desuden slipper du selvfølgelig for benzinmotoren og alt den medfører af vedligeholdelse, benzindampe, udstødningsgasser, støj og potentielle startproblemer.

På den anden side set, så kræver sneslyngning stor kraft ... hvilket jo så kræver en stærk motor med høj effekt. Og hvis motoren er batteridrevet, så skal batteriet således have en tilstrækkeligt høj spænding. Og her finder vi den store begrænsning ved ST 4851 AE.

Kæmper med tungere sne

Motoren er stærk nok til at slynge moderater mængder nysne. Så snart modstanden bliver tungere, kan den desværre ikke følge med. ST 4851 AE kræver derfor særlige forudsætninger for at fungere som ønsket. Sneen må ikke smelte og blive våd og tung, den må ikke fryse til og blive hård, og snelaget må ikke blive for tykt.

ST 4851 AE leveres uden batteri, som derfor skal tilkøbes til omtrent samme pris som man kan få en sneslynge med ledning for. En batterikapacitet på 5 Ah er desværre ikke nok til særlig meget snerydning.

Regn med maksimalt en middelstor indkørsel dækket med et par decimeter puddersne. Prisen på sneslynge, batteri og oplader er flere gange højere end på en elektrisk sneslynge med ledning, og samtidigt er maksimumseffekten ringere og driftstiden ikke ubegrænset.

Ved en sammenligning virker ST 4851 AE derfor ikke særlig god til prisen, på trods af at du slipper for ledningen.

Let og praktiskingen udstødningsgasser
Prisen inkl. batteri er højsvag motor

8. Stiga Snow Blizzard

Kraftfuld, pålidelig sneslynge med integreret projektør og stor arbejdsbredde

Motor: Briggs & Stratton 1150 Series Motoreffekt (kontinuerlig): 5180 W (ved 3600 rpm) Slagvolumen: 249 cc Slyngetype: Totrins Arbejdshøjde: 50 cm Arbejdsbredde: 69 cm Kastelængde: 1-10 m Rotation udkast: 190 °trinløst (manuelt) Vægt: 100 kg Projektør: Ja (indbygget) Prisklasse: Premium Brændstof: Benzin Antal gear: Frem: 6 stk.; Tilbage: 2 stk Hastighed: Frem: 0-3,6 km/t; Elstarter: Ja

Stiga Snow Blizzard

Stiga Snow Blizzard er en sneslynge i premiumklassen og et energibundt, som kan klare virkelig hårde udfordringer. Såvel dyb, vandfyldt og tung sne som iset og pakket.

Arbejdsbredden er meget stor, og motoren er tilstrækkelig kraftig til at kunne klare de store snemængder, som den presser ind i sneglen. De mange gear giver god mulighed for at tilpasse hastigheden til sneforholdene. Alt fra krybende til høj marchhastighed.

Kaster nogle gange sne i forkerte retninger

Kasteretningen kan reguleres med den ene hånd under kørslen, hvilket sparer tid, da du slipper for at standse for at justere udkastet. Udkastet kan dog skubbe sig en smule, hvilket kan få sneen til at havne det forkerte sted. Elstart gør sneslyngen meget driftssikker, da den sikrer, at motoren altid starter, også i is og hård kulde. Projektøren er indbygget i fronten, så den ikke kan gå løs. Dette er ellers desværre sædvanligt på sneslynger, da motorens kraftige vibrationer kan løsne møtrikkerne, som holder projektøren.

Brugsanvisningen er godkendt, men kunne godt have være mere detaljeret og med større illustrationer.

Konklusion på test af sneslynge Stiga Snow Blizzard

Snow Blizzard er afgjort en højtydende sneslynge, men prisen er relativt høj sammenlignet med konkurrerende modeller.

Kraftfuld og pålideligstor arbejdsbreddeindbygget projektørgod hastighedsindstilling
Relativt høj prisudkastet kan vandresparsom brugsanvisning

Mere om sneslynger

Uanset hvad man synes om det, så er snerydning en nødvendighed om vinteren. Hvis du bor i lejlighed, bliver det gjort at andre, men hvis du er husejer med indkørsel og havegang op til døren, må man selv klare rydningen.

Hvis du vil slippe for at køre fast med bilen og komme sikkert frem til døren, må du sørge for at holde området fri for sne.

Snerydning ved håndkraft er ganske vist glimrende motion, men hvis man ikke er tilstrækkelig veltrænet og opvarmet, er der stor risiko for at komme til skade med ryggen. Snerydning ved håndkraft er blandt de almindeligste årsager til lændesmerter, og kolde vintermorgener afkøler nemt kroppen, hvilket øger risikoen for skader. Det er en af årsagerne til, at sneslynger bliver stadig mere almindelige hos privatpersoner.

Andre vigtige årsager er, at sneslyngen kan give en meget stor tidsbesparelse, hvis man har et meget stort areal at holde snefrit, og at flere og flere får råd til at købe en sneslynge.

De mest almindelige typer sneslynger til privat brug er:

  • Totrins-sneslynge
  • Selvkørende
  • Håndskubber

Som navnet antyder, bearbejder en totrinsslynge sneen i to trin. I det første trin hakkes sneen op, så den bliver løs og lettere at kaste. I det andet trin bliver den løsnede sne slynget væk. Det gør totrinsslyngen betydeligt mere kraftfuld og energieffektiv end sin mere primitive slægtning ettrinsslyngen, hvilket sandsynligvis er årsagen til totrinsslyngens popularitet.

I lighed med de fleste moderne plæneklipper til privat brug er de fleste sneslynger til privat brug selvkørende, og man går bagved og skubber dem, i stedet for at sidde på dem.

Køb af sneslynge på nettet

Stadig flere opdager fordelene ved at købe havemaskiner – for eksempel sneslynger – på nettet. De to vigtigste grunde til det er:

1. Lave priser Netbutikkernes priser er meget vanskelige at slå. For det første fordi de holder omkostningerne nede ved at slippe for leje af butikslokaler og ved at købe store partier hjem fra producenterne. For det andet på grund af hård konkurrence mellem netbutikkerne indbyrdes.

2. Gratis levering Hvis du køber sneslyngen i en netbutik, er levering til skellet som regel inkluderet, så du slipper for at tænke over, hvordan du skal få sneslyngen hjem fra forhandleren. Denne fordel må ikke undervurderes, da en sneslynge vejer mindst 70 kg, ofte op mod 100 kg, og selvom du skulle have plads i bagagerummet (det kræver en pænt stor bil) så er det ikke noget, vi kan anbefale.

Hvis man selv skal transportere sneslyngen hjem fra en almindelig butik, kræver det derfor ofte en del arbejde. Bestilling af trailer, transport af trailer til butikken, læsning af sneslyngen, transport hjem, aflæsning af sneslyngen og returnering af trailer.

Man kan altså spare både tid og penge på at købe sin sneslynge på nettet.