DennisKL

Dennis Kaas-Larsen

82indlæg
2svar
24likes

Hej, mit navn er Dennis, og jeg er Local Operations Manager UK PriceRunner, Jeg elsker at opsøge nye gadgets online! Især alt inden for lyd, det kunne f.eks være højttalere,receivere mm, kan slet ikke få nok af disse ting :) Her er PriceRunner et super værktøj, både til at få inspiration, men også til at sætte pris alarmer og holde øje med interessante produkter! Pris alarmen er helt klart min favorit feature på PriceRunner, og nu hvor man også kan få notifikationer om denne på ens telefon er den uundværlig efterhånden.

En fed gadget som Philips Hue, er noget jeg ikke kan få nok af, og man skal næsten altid "bruge" noget til samlingen, her benytter jeg min favorit liste på PriceRunner som jeg har oprettet via min bruger, så har jeg mulighed for at holde øje med alle de produkter jeg vil.

En af de sidste køb jeg har lavet via PriceRunner, er min Nespresso kaffemaskine, her holdt jeg øje med prisen noget tid, og dette kunne godt betale sig i sidste ende, sparede flere hundrede kroner!

Kan varmt anbefale at oprette nogle favorit lister og sætte en masse prisalarmer, men ved aldrig om man finder noget man ikke vidste man manglede ;)

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.