MLindahl

Indlæg

180

Likes

100

Svar

34

På PriceRunner bedømmer og anmelder jeg stort set alle de ting, jeg har derhjemme, og jeg stiller ofte spørgsmål til produkter, jeg er nysgerrig på. Beskriver mig selv som lidt af en ekspert i kategorien med ’Bådudstyr’ og har rimelig styr på det, der skal bruges i boligen og i sommerhuset – fra det smarte hjem til værktøj, renoveringsprojekter og praktisk grej i haven.

Jeg er vild med at sejle, og redningsvesten er virkelig et undervurderet produkt – særligt dem, der både ligner og føles som en klassisk vest, men som samtidig varmer godt på de sene efterårsdage. Nu kan de fås for omkring 700 kroner. Virkelig et fantastisk produkt der kan sikre mange herlige timer på vandet!

Ellers kan jeg sige, at jeg altid overvåger priser på sommerdæk og vinterdæk, så jeg kan slå til, når de er billigst (det er oftest i den modsatte sæson). Der er simpelthen ikke noget bedre end at købe fire rigtige gode premium-dæk fra Pirelli, Michelin, Goodyear eller Nokian til en pris, som budgetdækkene normalt sælges til.

Men mit seneste køb var i en helt anden kategori. Det var et ASUS Lyra Mesh-netværk, og nu har jeg internet i hele hytten. Et kanonkøb!

Hvis jeg skal fremhæve en særlig funktion på PriceRunner, så må det være prishistorikken og de mange test af produkter, som PriceRunner har. Jeg køber aldrig noget uden at tjekke de to ting først!

Nyt niveau for Butiksekspert!

MLindahl har offentliggjort tilstrækkeligt mange kundeanmeldelser i forlængelse af sine onlinekøb, så badget Butiksekspert har nået det næste niveau.

10 måneder siden

MLindahl er nu på niveau 9!

Anmeldelser af butikker, bedømte produkter og besvarede spørgsmål. Er der egentlig noget, som MLindahl ikke holder øje med?

et år siden

Nyt badge - Butiksekspert!

MLindahl har offentliggjort en kundeanmeldelse efter at have handlet hos en butik og er derfor blevet tildelt badget Butiksekspert.

2 år siden

Nyt niveau for Den Populære!

MLindahl har fået sine anmeldelser liket så mange gange, at badget Den Populære har nået næste niveau.

2 år siden

Nyt niveau for Guruen!

MLindahl har svaret på så mange spørgsmål fra andre medlemmer, at badget Guruen har nået det næste niveau.

2 år siden

Nyt badge - Påskekyllingen!

MLindahl har deltaget i påskens æggejagt her på sitet og får derfor badget Påskekyllingen.

2 år siden

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.

PriceRunner
  • Om os
  • Kontakt os
  • Nyhedsrum
  • Nye funktioner
  • Bæredygtighed
  • Samarbejde
  • Arbejd hos os
  • Kategorier A til Å
Hvad er PriceRunner?

Siden 1999 har PriceRunner hjulpet millioner af besøgende med at finde de bedste produkter til de bedste priser.

PriceRunner er fuldstændig uafhængig og gratis at bruge. Vores vision er at være den, du altid kan regne med, når du sammenligner produkter og priser.

PriceRunner findes i:

Danmark, Sverige, UK

Copyright 1999-2021 PriceRunner International AB