MartinDAndersen

Indlæg

65

Likes

21

Svar

2

Mit navn er Martin og jeg er direktør for PriceRunner. I de sidste 25 år har jeg arbejdet med pris og produkt sammenligning. I 1997 startede jeg en af de første prissammenlignings tjenester.

Der er altid mange penge at spare når du handler og jeg elsker at shoppe på nettet. Jeg går ikke altid efter den laveste pris - nogle gange kan det også være fedt at handle i en lokal butik som jeg har fundet via PriceRunner. På PriceRunner lister vi over 8.000 forskellige butikker og det er altid fedt at finde nye spændende niche butikker.

Jeg kigger meget efter gaming udstyr i disse dage. Lige nu skal jeg bruge et headset der passer til PS4. Vi spiller en hel del Fortnite derhjemme!

Vi bor også i et ældre hus så der er tit en masse gør del selv projekter der skal laves. Her gælder det om at finde de rigtige materialer og sørger for at værktøjet er i orden.

Der er altid mange penge at spare når du handler og jeg elsker at shoppe på nettet. Jeg går ikke altid efter den laveste pris - nogen gange kan det også være fedt at handle i en lokal butik som jeg har fundet via PriceRunner.

Jeg kigger meget efter gaming udstyr i disse dage! Lige nu skal jeg bruge et headset der passer til PS4. Fortnite er super godt :)

MartinDAndersen svarede på et forumindlæg Manfred Mann box koster kun 1499 hos imusic

Hej,

Tak for information. Vi kigger på dette med det samme.

MVH Martin, PriceRunner

et år siden

MartinDAndersen svarede på et forumindlæg homeshop.dk

Hej Lars

Tak for din mail. Jeg kan se at prisen er væk nu.

Du skal have tak for opmærksomheden.

MVH

Martin

2 år siden

MartinDAndersen er nået hele vejen op til niveau 8!

De mest inkarnerede medlemmer på sitet har ofte fundet deres eget ekspertområde. Så har MartinDAndersen et yndlingsprodukt, vil du sandsynligvis ikke blive skuffet, hvis du foretager samme køb.

2 år siden

MartinDAndersen svarede på et forumindlæg iPhone 11 Pro vs. iPhone XS?

Hej Maria - jeg ville holder mig til XS modellen. Det er en super telefon. Forskellen er efter min mening ikke så stor. Måske på kameraet som du siger - men i det daglige brug betyder det ikke det store. Du kunne jo vente med at købe 11 Pro til omkring midt 2020 så er prisen også en anden.

2 år siden

MartinDAndersen skrev et forumindlæg Tip omkring køb af Sous Vide

Hej - jeg tænker på at købe en Sous Vide. Men jeg kan ikke rigtigt finde ud af om man skal købe en stav eller en komplet maskine? Virker de lige godt?

2 år siden

MartinDAndersen svarede på et forumindlæg Os der elsker gode tilbud

Jeg syntes at denne pris på 391kr for Lego Harry Potter Clock Tower er super. Normal pris over 550kr. https://www.pricerunner.dk/pl/72-4928320/Legetoej/Lego-Harry-Potter-Hogwarts-Clock-Tower-75948-Sammenlign-Priser

2 år siden

Nyt niveau for Den Populære!

MartinDAndersen har fået sine anmeldelser liket så mange gange, at badget Den Populære har nået næste niveau.

2 år siden

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.