MikaelaR

Indlæg

195

Likes

44

Svar

24

Jeg har været en shopaholic så længe, jeg kan huske – heldigvis har det udviklet sig til en sund interesse for shopping og en god passion for at købe de rette produkter. Og det bruger jeg hver dag i mit arbejde på PriceRunner, hvor jeg startede i 2013, og nu er Team Lead for vores kategorispecialister.

Hvad var det første, du købte via PriceRunner?

Haha, jeg husker det næsten, som var det i går. Jeg gik ud i en fysisk butik og fandt den perfekte størrelse, og så gik jeg ellers direkte hjem for at bestille de populære Dr. Martens Serena hos den billigste butik gennem PriceRunner. Det her var selvfølgelig, før jeg startede med at arbejde her! 😉

Hvad er det bedste ved dit job?

Hele tiden at skulle holde sig opdateret på aktuelle tendenser og hvordan det løbende ændrer sig. Det er så fascinerede at se, hvordan landsholdstrøjen trender, når der er mesterskaber, og hvordan ventilatorer bliver udsolgt overalt, når en hede-/varmebølge er over os. Det gør det tydeligt for os, hvor vi skal rette vores fokus, så vi kan hjælpe brugerne med at finde det rigtige produkt.

Hvad er din yndlingsfunktion på sitet?

Jeg er vild med at kunne gemme produkter på en liste for så at kunne sammenligne hele listen bagefter. Så kan jeg hurtigt og nemt se, hvor jeg kan få alle produkterne billigst i forhold til totalprisen, antallet af butikker eller aktuel lagerstatus. Og nogle gange er det altså bare værd at bruge de ekstra penge på at få leveret produkterne fra den samme butik. Listefunktionen gør det let som en leg at gøre smartere køb online!

Nyt badge - Butiksekspert!

MikaelaR har offentliggjort en kundeanmeldelse efter at have handlet hos en butik og er derfor blevet tildelt badget Butiksekspert.

et år siden

Nyt niveau for Den Populære!

MikaelaR har fået sine anmeldelser liket så mange gange, at badget Den Populære har nået næste niveau.

2 år siden

MikaelaR er nu på niveau 9!

Anmeldelser af butikker, bedømte produkter og besvarede spørgsmål. Er der egentlig noget, som MikaelaR ikke holder øje med?

2 år siden

Nyt niveau for Shopperen!

MikaelaR har offentliggjort så mange butiksanmeldelser, at badget Shopperen har nået det næste niveau.

2 år siden

MikaelaR er nået hele vejen op til niveau 8!

De mest inkarnerede medlemmer på sitet har ofte fundet deres eget ekspertområde. Så har MikaelaR et yndlingsprodukt, vil du sandsynligvis ikke blive skuffet, hvis du foretager samme køb.

2 år siden

Nyt niveau for Produktekspert!

MikaelaR har skrevet så mange produktanmeldelser, at badget Produktekspert har nået det næste niveau.

2 år siden

Nyt niveau for Guruen!

MikaelaR har svaret på så mange spørgsmål fra andre medlemmer, at badget Guruen har nået det næste niveau.

2 år siden

Nyt niveau for Den Populære!

MikaelaR har fået sine anmeldelser liket så mange gange, at badget Den Populære har nået næste niveau.

2 år siden

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.