Peterwulff

Indlæg

52

Likes

10

Svar

2

Jeg har igennem de sidste 6 år arbejdet hos PriceRunner DK og nu som salgschef. Jeg har ét mål for øje og det er at gøre PriceRunner til den mest elskede produkt og prissammenligningstjeneste i Danmark, samt resten af verdenen.
Min bedste hobby er fodbold og jeg spiller et par gange om ugen. Jeg fisker ligeledes en del, det er dog sjældent jeg fanger det store – men det er godt for sjælen. Jeg leder ofte efter nye fodboldstøvler, eller fiskeriudstyr i vores kategorier på PriceRunner. Jeg sætter altid en prisalarm op på produkter jeg er interesseret i. Dette er ikke nødvendigvis for at købe hos den billigste butik, men mere for at sikre at jeg ikke betaler alt for meget. Jeg går mere op i leveringstiden eller om jeg kan afhente produktet i en butik i nærheden. Vores prisalarm er den bedste feature vi har, men jeg ser dog meget frem imod at vi kan vise lagerstatus fra butikkernes offline butikker! Et produkt jeg ikke kan undvære i hjemmet, er vores Quooker køkkenarmatur. Jeg købte dette i efteråret 2019 i forbindelse med at vi blev forældre til 2 piger. Det har tjent sig ind flere hundrede gange nu!

Har du spørgsmål til hvilken Quooker vi købte, så skriver du bare her .

Peterwulff er nået hele vejen op til niveau 8!

De mest inkarnerede medlemmer på sitet har ofte fundet deres eget ekspertområde. Så har Peterwulff et yndlingsprodukt, vil du sandsynligvis ikke blive skuffet, hvis du foretager samme køb.

10 måneder siden

Nyt niveau for Produktekspert!

Peterwulff har skrevet så mange produktanmeldelser, at badget Produktekspert har nået det næste niveau.

10 måneder siden

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.

PriceRunner
  • Om os
  • Kontakt os
  • Nyhedsrum
  • Nye funktioner
  • Bæredygtighed
  • Samarbejde
  • Arbejd hos os
  • Kategorier A til Å
Hvad er PriceRunner?

Siden 1999 har PriceRunner hjulpet millioner af besøgende med at finde de bedste produkter til de bedste priser.

PriceRunner er fuldstændig uafhængig og gratis at bruge. Vores vision er at være den, du altid kan regne med, når du sammenligner produkter og priser.

PriceRunner findes i:

Danmark, Sverige, UK

Copyright 1999-2021 PriceRunner International AB