Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Surfing med sæler

AfPriceRunnerOpdateret 27.07.2018

Et unikt udendørseventyr for modige sjæle kan føre til de varmeste minder.

Palmer, salt i håret og solstråler er erstattet af fyrretræer, forfrysninger og sæler. Galskab for de fleste, men surfing i koldt vand er kilden til adrenalin for en skare af lokale skandinavere, der ikke er bange for at få kold numse, bogstavelig talt! Til dette udvalg har jeg sammensat en blanding af overlevelsesudstyr, teknologi og surf- tilbehør, herunder ekstra tykt neopren, der er afgørende for ens sikkerhed i vejrforhold, hvor temperaturen er på den forkerte side af 0.

Flashbombs våddragter er eksempelvis min personlige favorit og et populært valg, da de kommer med et revolutionerende uldfor på indersiden, der sikrer ekstra varme og hurtig tørretid. En anden personlig favorit er Lost LIB Tech Surfboards, der er designet til at kunne klare det meste. Det modstandsdygtige design kan tage de fleste af de (is)sten, som du normalt støder på i de skandinaviske farvande.

Når det kommer til teknologisk udstyr, vinder ​​Fujifilm XE en sikker plads på min pakkeliste grundet kameraets alsidighed, størrelse og kvalitet. Kombineret med en god linse kan det tage fantastiske portrætter, naturbilleder og selvfølgelig surf-billeder. Sidst men ikke mindst må vi ikke glemme en god transportabel kaffemaskine fra Aerobie-AeroPress. Den er uundværlig for de kolde, tidlige morgenture!

/ Joe Lesina

Læs mere

Ikke medlem? Start her