Profilbillede

Sarka

Magnus Sarka

5indlæg
0svar
2likes

Magnus Sarka, Client Manager Hvad er din baggrund? Født i 1987. Uddannet ved Handelsskolen. Magnus W. Sarka startede hos PriceRunner DK d.01-10-2017 og har været en del af salgsteamet lige siden. Hvorfor har du valgt at arbejde hos PriceRunner? Grunden til jeg valgte at søge til PriceRunner skyldes at jeg havde hørt meget god om virksomheden og jeg var interesseret i at blive en del af noget større internationalt. Jeg har været ansat ved PriceRunner i 2 år og 7 måneder og jeg glæder mig stadig til at komme på arbejde. Jeg er kommet til en virksomhed som har fuld fart på og alle vi ansatte er en del af en større familie. Hvad er dine favorit produkt? Det er helt sikket mit tv fra Samsung model QE65Q60R som bliver brugt morgen, middag og aften. Jeg bruger mit tv når jeg skal slappe af eller når mine venner kommer forbi til Champions League. Mine børn nyder at sidde og se en tegnefilm på den store skærm med en skål popcorn.

Nyt niveau for Produktekspert!

Sarka har skrevet så mange produktanmeldelser, at badget Produktekspert har nået det næste niveau.

2 måneder siden

Nyt badge - Den Populære!

Sarka er et værdsat medlem. Når andre synes godt om de anmeldelser, du skriver på sitet, vil du få badget Den Populære.

7 måneder siden

Sarka er nu på niveau 7!

Med anmeldelser af både produkter og butikker er Sarka en rigtig stjerne, når det kommer til forbrugeroplysning!

et år siden

Sarka er på niveau 6!

På PriceRunner kan du nemt nyde glæde af andres viden. Stil et spørgsmål til et produkt, som Sarka har skrevet en anmeldelse af.

et år siden

Sarka er nu på niveau 5!

Sarka er halvvejs mod toppen og er nu en af sitets mere aktive medlemmer. Måske har du allerede set brugernavnet i en anmeldelse et sted?

et år siden

Sarka har nået niveau 4!

Lær af andres erfaringer og se hvilke butikker, som Sarka anbefaler andre at shoppe hos.

et år siden

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.