Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Cyber Monday - tilbud du ikke vil gå glip af

AfPriceRunner.dealsOpdateret 26.11.2018

Cyber Monday - her er en række af de gode tilbud vi har fundet.

Mens Black Friday går mere end 60 år tilbage i tiden, så er Cyber Monday et forholdsvist nyt koncept. Første gang konceptet så dagens lys var i 2005, hvor netbutikker i Nordamerika gik sammen for at sætte et navn på det faktum, at netbutikkerne oplevede, at deres salg toppende netop den mandag efter Black Friday.

I Skandinavien har vi ikke samme tradition med udelukkende at udsalgsshoppe i fysiske varehuse og butikker under Black Friday - det er i stedet julehandlen og januarudsalget, der har den status herhjemme. Det betyder også, at Cyber Monday her i Norden blev et kendt koncept næsten samtidig med Black Friday, og så var nethandlen allerede etableret på det tidspunkt. Under Black Friday er butikkernes tilbud tilgængelige i webshops som i fysiske butikker.

Den forskel, man i stedet kan se under Cyber Monday, er, at der er et øget fokus på tech-segmentet og flere rabatter på elektronikprodukter såsom mobiltelefoner, konsolspil, hovedtelefoner, bærbare computere og lignende.

Missede du et eller flere gode tilbud under Black Friday eller var produkterne på din indkøbsliste simpelthen ikke blandt butikkernes Black Week udsalg? Hæng ikke med mulen - du har stadig chancen for at gøre nogle gode køb!

Her lister vi de bedste tilbud, du kan finde online under Cyber Monday:

Læs mere

Ikke medlem? Start her