Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

11 store vaser der løfter enhver buket til et nyt niveau

Af PriceRunner Opdateret 31.07.2018
Smukke blomster fortjener tilsvarende skønne vaser!

Hvis du er typen, der elsker luksus til hverdagen med en flok afskårne blomster, så har du måske allerede et par vaser derhjemme. Men hvis du er typen, der må ty til vandkaraflen eller måske endda kaffekoppen, er det tid til at få fundet en rigtig vase! Uanset præference og vaner slår en stor vase aldrig fejl. En større vase giver buketten en ny dimension at blive præsenteret i, mens vasen selv bliver en fin indretningsdetalje i hjemmet.

Her har du nogle vaser, der med garanti løfter dine buketter til et nyt niveau. Runde former slår sjældent fejl og bliver et blødt supplement til andre møbler. Glas og keramik er populære materialer, der giver en pæn og kreativ overflade, og selv porcelæn er værdsat. Større vaser passer ind de fleste steder - på bordet i gangen, i køkkenet og på badeværelset eller altanen – og passer fint til de andre detaljer i rummet.

Læs mere

Ikke medlem? Start her