Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

12 sikre trampoliner til sommeraktiviteterne

Af PriceRunner Opdateret 31.07.2018
Gode trampoliner og hoppesikre tips!

I dag er der trampoliner til alle aldre - alt fra babytrampoliner til store professionelle trampoliner. Jo flere fjedre en trampolin har, jo længere er levetiden. Fjedrene bidrager til at minimere belastningen og giver samtidig en bedre hoppe-effekt. Runde trampoliner har tendens til at trække springeren ind mod midten, mens de ovale og rektangulære trampoliner normalt giver dybere og mere kontrollerede spring.

Trampolinmåtten skal være UV-beskyttet for at klare forskelligt vejr, og et godt materiale er polypropylenvæv, der også giver tilpas nok friktion til ikke glide i et spring. Kantbeskyttelse og sikkerhedsnet er værd at investere i og vigtigt for, at springeren ikke falder ned ad trampolinen eller på selve rammen med fjedrene.

Det er en god idé at tjekke trampolinens ramme; billigere modeller har robuste rammer, men har tendens til at bøje over tid. Stålet skal helst være mindst 1,5 mm tykt for at modvirke bøjning. Stellets vægt indikerer også, hvor robust designet er. Et pejlemærke er, at en trampolin på 430 cm bør veje mindst 80 kg. Den største standardstørrelse for børnevenlige trampoliner er 430 cm og giver god plads og gælder også for mindre børn. En lidt mindre trampolin på 380 cm kan være bedre egnet til de mindste springere og vejer under 20 kg.

Læs mere