Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

12 uundværlige værktøjer til den lille værktøjskasse

Af PriceRunner Opdateret 31.07.2018
At renovere eller lave småreparationer i hjemmet kan hurtigt give flere problemer end glæder, hvis ikke du har det rigtige værktøj. Her er udvalget, der forvandler dig til byens bedste handymand!

Der er altid noget at fikse i hjemmet, uanset om det er, fordi du har fået en fantastisk idé eller blot skal lave en lille reparation. Hvis du ikke har det rigtige værktøj, kan det nemt blive en unødvendig og arbejdsom proces, men med det rette værktøj kan alle være med i jem og fix-ånden!

Hvis du primært har brug for værktøjer til at løse lettere opgaver i hjemmet, såsom at sætte en hylde eller gardinstænger på, behøver du ikke investere i flere store og tunge værktøjer, som bare fylder og tager for meget plads. Så er det bedre at samle et par mindre værktøjer med flere smarte funktioner.

Et multi-værktøj med flere smarte funktioner samlet i ét værktøj er en god investering til den lille værktøjskasse. Så i stedet for at købe en sav og en slibemaskine kan du købe et multi-værktøj, der har begge disse funktioner kombineret - en bekvem måde at spare plads på. Men at vælge multi-værktøj i stedet for individuelle værktøjer med specifikke arbejdsområder sker ofte også på bekostning af effektivitet og kapacitet. Men for den private gør det selv-type er multifunktionsværktøjer gode nok.

Her er et udvalg af nogle af vores mest populære værktøjer, der passer til alle, der er til gør-det-selv i hjemmet!

Læs mere