Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Alt, hvad du bør vide om Bugaboo Fox

AfPriceRunnerOpdateret 01.11.2018

Fox er den nyeste barnevogn fra Bugaboo, og ideen med vognen er at kombinere nogle af de mest populære barnevognsfunktioner i én og samme model. Denne duo-vogn kan anvendes fra fødslen og op til, at barnet vejer 17 kg, hvorfor Fox kan benyttes i hele barnevognsperioden.

Når du køber en Bugaboo Fox er alt, hvad du behøver til de forskellige ture, inkluderet i pakken. Du får endda et regnslag, som passer perfekt, hvad enten barnevognen er i sidde- eller liggeposition. Bugaoo Fox er en meget let og fin vogn med en siddedel, der blot vejer 9,9 kg. Liggedelen er både rummelig og hyggelig og er forsynet med en god og aftagelig madras samt et barnevognsovertræk.

Når barnet er stort nok til at sidde op, skal du beklæde rammen med siddedelsstoffet. Sædet som kan vendes om, kan indstilles i tre positioner via et håndgreb: Siddestilling, hvilestilling og liggeposition. Bugaboo Fox’ kaleche kan udvides ved at åbne lynlåsen og giver en meget god solbeskyttelse. Selen i sædet er let at justere i længden, og du kan selv vælge, hvordan du spænder dit barn fast. Fox har en rummelig kurv og en meget lettilgængelig fodbremse, som skubbes ned, både når man ønsker at bremse, og når man ønsker at køre på ny.

Fungerer let i bymiljøet

Fox er en vogn, der ruller rigtig let og er velegnet til dem, der kan lide at gå masser af ture med barnet. Vognen fungerer let i bymiljøet, og takket være dens indbyggende affjedring i chassiset kan man også let køre på grusveje og andre ujævnheder, uden at den ryster for meget. Forhjulene er lidt mindre end forhjulene på Bugaboo Donkey og Bugaboo Buffalo, så Fox har ikke så nemt ved at køre gennem sne og lignende terræner. Vognen er også blevet væsentligt lettere at montere sammenlignet med de andre Bugaboo-modeller. Sammenklapningen er forbedret, og tager man sig blot god tid, kan man pakke Fox ekstra kompakt i bilen.

Bugaboo Fox er en vogn, som giver en drømmende kørefornemmelse, og mange anser Fox for at være Bugaboos bedste vogn til dags dato.

Designe din egen Bugaboo Fox

Når du køber en Bugaboo Fox, skal du træffe en del valg, men det betyder også, at du selv kan bestemme, hvordan din barnevogn skal se ud. Begynd med chassiset, som sælges i aluminium og i sort. Fox har altid punkteringsfri skumdæk, men hjulets sider fås i fem forskellige farver. Nye fælge kan derefter købes separat, hvis du ønsker at ændre looket på hjulene. Derefter vælger du farve på basisbeklædningen, både på sædet og til den liggende del. Du kan sagtens vælge den samme farve begge steder eller to forskellige. Basisbeklædningen leveres i nuancerne sort, gråmeleret, blåmeleret, grønmeleret og rødmeleret. Håndtaget er ligeledes tilgængeligt i flere nuancer, henholdsvis brun, cognac og sort. Det består af et læderimitationsbetræk og klikkes fast på selve chassiset.

Endelig er det tid til at vælge kaleche. På alle Bugaboos vogne anvendes der den samme kaleche til siddepositionen som til liggepositionen. Kalechen er let at tage af og på, og det er derfor meget nemt at skifte farve på vognen ved at købe en ny kaleche. Kalechen fås i tre varianter. Den findes i et blødt piquéstof, lærredsstof samt et mønstret lærredsstof.

Bugaboo Fox Stellar

Ønsker du ikke at designe din egen Bugaboo Fox, er der også særtilbud, som du kan vælge imellem. Bugaboo Fox Stellar er eksempelvis en specialudgave med reflekterende detaljer på beklædningen, refleksfælge og låg på kurven for at beskytte mod sne og slud. Bugaboo tilbyder ligeledes en Classic Collection, hvor Bugaboo Fox er tilgængelig i flere forskellige designs.

Udbuddet af barnevognstilbehør

Når du køber en Bugaboo-vogn, indser du lynhurtigt, at udbuddet af barnevognstilbehør er ekstremt stort. Det er derfor ikke altid lige let at vide, hvad der er godt at have, og hvad der er nødvendigt udstyr. Alle prioriterer forskelligt, men et bestemt tilbehør, som mange familier sætter pris på, er Bugaboos egen High Performance kørepose, som kan reguleres i varme alt efter årstiden, kalechen Bugaboo Breezy, der giver en optimal ventilation i vognen i løbet af sommeren, og Bugaboos egen krusholder, som fastgøres via beslaget på Bugaboo Fox’ håndtag.

Hvis du ligeledes har et ældre barn, der også har brug for at hvile benene i ny og næ, er Bugaboos Comfort+ ståbræt et køb, som man ikke fortryder. Fox har et integreret beslag til ståbrættet, så der er ikke behov for en adapter. Ønsker du imidlertid at sætte din autostol fast på Fox-chassiset, kan du købe Foxs autovognsadapter. Fox fungerer her sammen med de mest almindelige modeller fra mærker som Britax, Cybex, Maxi Cosi og BeSafe

Hvis man senere ønsker at benytte sin Fox-siddestol til løbeturene, kan man købe Bugaboos Runner-chassis og fastgøre sædet, så man får en tilpasning til højere hastigheder og et ujævnt terræn.

Med Bugaboo Fox får du en barnevogn med justerbar højde på håndtaget, højtplaceret sidde- og liggesæde samt masser plads til at lade selv høje forældre gå komfortabelt bag vognen. Et tip er selvfølgelig altid at prøvekøre barnevognen, inden man slår til, så man ved, om den passer til ens behov og fysiske forudsætninger.

Held og lykke i barnevognsjagten!

Læs mere

Ikke medlem? Bliv medlem