Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Drop håndtasken - her er de populære alternativer

Af PriceRunner Opdateret 14.09.2018
Den klassiske håndtaske, som du svinger op på skulderen med stil. Du kender den. Men i dag er der mange andre smarte og mere populære alternativer. Det er igen tid til at gå rundt med mavetasken igen!

Er det ved at være tid til at udskifte den der håndtaske, som du trofast tager med dig overalt? Måske overvejer du at købe en taske, som viser, at du følger med tiden?

Trends kommer og går, det ved vi alle. Men nogle tasker synes alligevel at blive. Flere af dem, som for eksempel mavetasken, er kommet på markedet igen. Og det er egentlig til trods for, at ingen troede, at netop mavetasken skulle blive båret efter 90'erne - lige med undtagelse af ferierende pensionister.

Her er en oversigt over tidens populære tasker, som du kan have med dig alle vegne. Sådan en finder du lige her!

Mavetaske/bæltetaske

I USA kaldet fanny pack, som toppede i 90'erne. Den bæres på hoften eller rundt om livet. Ja, siden var den ude af billedet og ikke set på nogen person under 70 år. Men i 2018 kom taskerne så igen på markedet, og nu kan du købe en mavetaske fra kendte modebrands som Prada og Gucci. Køber du én, så sørg for at bære den, som moden dikterer. Den skal ikke længere bæres rundt om livet, men skal i stedet hænge på skulderen og krydse brystet.

Gymnastiktaske

Noget, som de fleste egentlig troede, hørte til i skolen for at have gymnastiktøjet med. Men sådan er det ikke længere. Den lette taske med et par snore for i løbet af nul komma fem at lukke tasken til, er igen blevet en moderne accessories. Skal bæres længst ned ad ryggen.

Shoppingtaske

Her kan vi tale om, at du får plads til det hele! Okay, måske ikke alt, men i hvert fald rimelig meget. De her tasker har plads til det meste. Designeren Michael Kors har sendt sådanne tasker på markedet, og i dag ses de overalt. Men også et friluftsmærke som Fjällräven har deres bud på sådan en taske. I bund og grund er det store tasker med et stort rum , nogle mindre lommer på indersiden og lynlås i toppen.

Stoftaske

Lightudgaven af shoppingtasken og nummer et på den miljøbevidstes liste. Hvorfor bruge en plastikpose, når man kan bruge en stofpose? Der ses flere af sådanne rundt i bybilledet. Nogle med navn på bands, budskaber eller endda helt egne tryk. Vælg det, der passer dig bedst.

Læs mere