Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Modeikoner i bogformat

AfPriceRunnerOpdateret 09.10.2018

Man kan dyrke mode på flere forskellige måder. Coffee table-bøger er et must i mange hjem, og her er det først og fremmest dem som handler om store modeikoner.

Chanel, Dior, Louis Vuitton. Ikke bare populære på catwalken, men også i bogformat. Hundredevis af glansfulde sider med mode. Og så er det ikke bare smarte billeder og tøj, bøgerne er også en vigtig indretningsdetalje.

Udover at være en flot indretningsdetalje er de også interessant læsning. For den modeinteresserede er der mange bøger at vælge imellem.

Nu kan vi se at coffee table-bøger om Chanel trender. Der er udgivet flere bøger om det ikoniske modehus Chanel, og den mest populære er Chanel: Collections and Creations. I denne bog åbner Chanel det private arkiv, og man får mulighed for at se originalskitser fra blandt andre Karl Lagerfeld. Den nyeste bog, fra 2017, hedder Little Book of Chanel. Det er en monografi om Coco Chanel, hendes liv og arv.

En anden tung bog som udkom i 2017 er The House of Dior: Seventy Years of Haute Couture. Bogen indeholder mere end 100 billeder af huset Diors kreationer. Man kommer med på en rejse og får lejlighed til at se hvad syv nøgledesignere gjorde for Dior og modehusets succes.

Hvis man hellere vil dyrke sko, er der naturligvis også bøger om de store navne her. Hvordan lyder det med en bog om Manolo Blahnik eller Christian Louboutin?

Læs mere

Ikke medlem? Start her