Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Regntøj: Kend forskellen på vandtæt og vandafvisende regntøj

AfPriceRunnerOpdateret 31.07.2018

Vælg det korrekte regntøj, der passer til dig og din hverdag!

Vandsøjletrykket er et mål for mængden af vand, som materialet kan klare, og afhængigt af natur og aktivitet har du brug for regntøj med forskelligt søjletryk. Der er også en forskel mellem vandtæt og vandafvisende - for at en beklædningsgenstand kan betragtes som vandtæt, kræves der et vandsøjletryk på mindst 2000 mm. Godt regntøj skal være let at bevæge sig i, og det skal have god åndbarhed, så man ikke føler sig for varm og begrænset i sin aktivitet.

Før du køber nyt regntøj, tænk først på, hvordan du kommer til at bruge det. Hvis regntøjet skal bruges i hverdagen, hvor du mest ønsker at undgå at blive våd på vej til arbejde, vil det være tilstrækkeligt med et vandsøjletryk på 1000 mm. Hvis du skal benytte det, når du går ture og skal være ude i flere timer i regn, er der brug for et vandsøjletryk på mindst 2000 mm.

Læs mere
Lige nu er der ingen butikker, der sælger dette produkt.
Dametøj

Didriksons Aurora Women's Parka Navy

Pris savnes
Lige nu er der ingen butikker, der sælger dette produkt.
Dametøj

Odd Molly Raindance Rainjacket Multi

Pris savnes
Lige nu er der ingen butikker, der sælger dette produkt.
Dametøj

Odd Molly Monsoon Rainjacket Ruby

Pris savnes

Ikke medlem? Start her