Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Skab det rigtige lys i soveværelset med en stilfuld bordlampe

AfPriceRunnerOpdateret 31.07.2018

En lampe på natbordet giver et smukt komplementært lys til loftlampen og er også et must for dig, hvis du slutter dagen af med lidt aftenlæsning.

Når man er i sit soveværelse, vil man gerne føle sig afslappet. Belysningen er nøglen til at danne rammerne for atmosfæren i et rum, så jo flere forskellige lyspunkter, jo bedre. Vi elsker Marslöjds kreationer, da de kommer i en række forskellige modeller og stilarter. Hvis du foretrækker varme metaller, så er det her, du finder det, men er du mere til stilrene hvide eller sorte lamper er der også flere alternativer.

Hvis du gerne vil kunne ændre lystypen, er Philips Hue et anderledes alternativ, da du her kan tilpasse lyset afhængigt af den atmosfære, du vil skabe. Philips Hue leveres med fjernbetjening, så du kan styre lys-dæmperen, ligesom der findes en app, du kan bruge til at skabe temaer og styre lampen.

Læs mere

Ikke medlem? Start her