Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Skab hurtigt en ny rumfornemmelse ved at skifte lampeskærm

AfPriceRunnerOpdateret 31.07.2018

Mere end bare en skærm. Sæt både følelser og lys med den rigtige lampeskærm!

En lampeskærm i hjemmet er vigtigere end du kan forestille dig. Der findes dekorative lampeskærme, der bliver en detalje i hjemmet, ligesom der er nedtonede modeller, der passer fint sammen med boligens andet interiør. Vita Eos er en gammel gudinde, der stadig er populær. Udover at tilføre en særlig rumfornemmelse og komplementere interiøret, så styrer skærmen endda også lampens lys. Glem ikke at gennemgå og rengøre dine lampeskærme med jævne mellemrum.

Et godt råd til ikke at efterlade fingeraftryk på en lampeskærm er at anvende handsker, når skærmen skal rengøres. Nogle lampeskærme får man dog bedre rene ved at blæse med en hårtørrer. Eos er et eksempel på sådan en lampeskærm. For andre typer materialer, såsom fløjl og tekstil, er det bedre at bruge støvsugeren for at slippe af med støv og snavs på lampeskærmen.

Læs mere

Ikke medlem? Start her