Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Starter kit: Fotografi

AfPriceRunnerOpdateret 27.07.2018

Fotografi er ikke bare en del af mit arbejde, men det har også været min en hobby i lang tid. Det handler nok om, at jeg elsker at fange de små momenter og skabe minder, der varer en evighed. Tro det eller lad vær, men jeg kan faktisk allerbedst li’ at stå bag et kamera. Det med at stå foran kameraet er noget, som jeg med tiden bare har vænnet mig til.

Selvom fotografi er sjovt og spændende, kan det godt gå hen og blive en lidt dyr hobby, hvis man som mig elsker at prøve nyt udstyr. Derfor sørger jeg altid for at undersøge priser, så jeg får den bedste handel (man er vel jyde). Jeg synes egentlig ikke, at man behøver det helt store arsenal af udstyr for at skyde et smukt billede, men for mig er det rart at have lidt at skifte mellem, så jeg kan skabe præcis det udtryk, som jeg har visualiseret. For de fleste er det dog mere end rigeligt at have et enkelt godt kamera og et objektiv. Derfor har jeg samlet et starter kit med produkter at vælge mellem, som jeg selv bruger, og som jeg anbefaler. Jeg understreger i den forbindelse, at det ikke er alt på listen, man har brug for, for at skyde billeder, men jeg håber, at det kan inspirere til at prøve noget nyt.

/ Linnéa Funk

Læs mere

Ikke medlem? Start her