Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

String-reolen er populær igen

AfPriceRunnerOpdateret 03.10.2018

String-reolen – en svensk designklassiker, der er blevet moderne igen

Mange mener, at String reolsystemet var med til at grundlægge det vi i dag kender som "skandinavisk design". Med sine slanke linjer og minimalistisk design er det en blevet et populært produkt, der fortsat er meget trendy, når vi skal indrette os derhjemme.

Den svenske klassiker, String reolen, som blev skabt i 1949 af Nisse og Kajsa Strinning, er stadig moderne i dag. Efterspørgslen har været høj på brugt markedet, men i 2005 begyndte hylderne igen at blive produceret. I dag kan du finde String reoler i mange kombinationer.

Din egen unikke String reol

String reolen er praktisk fordi den kan kombineres i et utal af kombinationer. Takket være portene kan du bygge op i hvilken retning du vil have.

Når det kommer til gavlen, er de tilgængelige i to forskellige modeller - dem, der er fastgjort til væggen, og dem med et lille ben, så det kan placeres på gulvet. Hylderne er lavet af træ og kommer i mange forskellige farver.

String Pocket

String kan normalt købes i to versioner. Enten køber du et String reolsystem og kombinerer det som du selv vil have det. Med String Pocket er det en komplet pakke med to gavl stykker og tre hylder. Hvis du køber to pakker, kan du i stedet bygge op til tre sektioner.

Fordele og ulemper

En stor fordel er, at du kan kombinere og bygge en String reol, som du vil have det. Hylderne kan også kombineres med forskelligt tilbehør, der passer til forskellige typer værelser.

En anden fordel er naturligvis det stilfulde og rene design, som passer ind i mange forskellige hjem.

En ulempe er dog, at reolen ikke kan klare så meget vægt på hylden. Anbefalet vægt er kun 25 kg vægt på de store hylder og 15 kg på de mindre. Så skal vægten fordeles jævnt.

Læs mere

Ikke medlem? Start her