Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Tid til at gøre båden forårsklar

AfPriceRunnerOpdateret 01.08.2018

Alle vil gerne have en båd i flot stand! Her er de ting, du har brug for for at give din båd den kærlighed, hun fortjener.

Uanset om du har en båd i vandet året rundt eller foretrækker at starte sejlsæsonen ugen før sankthans, så har du brug for at vedligeholde din båd. Det sikrer et godt liv på havet og ikke kun i år, men i mange år fremover. Hvad din båd behøver kan være meget individuelt, afhængigt af hvordan båden bruges.

Sejlbåd, motorbåd eller optimistjolle har alle deres individuelle type pleje, men noget af vedligeholdelsen har de tilfælles. Det omfatter f.eks. afskrabning af gammel bundmaling, ny maling, om batteriet er i god stand, udskiftning af tændrøret, rene overflader, smøring af gummipakninger med silikone og erstatning af gammel benzin hvis muligt.

Hvis du har mere end en weekend tilovers, kan du udskifte pumpehjulet, fedte propelakslen og f.eks. tjekke lænsepumpen. Mange sliddele og materialer skal købes modelspecifikke for den båd, du ejer. Dette gælder både motorolie, gearkasseolie, filtre, pakninger og rullelejer.

Men det betyder ikke, at du skal købe originale dele fra dyre eneforhandlere. Ofte er det nok med en simpel søgning på PriceRunner for at finde en del, der passer - og så til den bedste pris. Nedenfor er nogle af de bedste og mest populære produkter på markedet.

Læs mere

Ikke medlem? Start her