Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Varmt efterår i kunstig pels

AfPriceRunnerOpdateret 03.10.2018

Find din helt egen efterårsstil med kunstig pels. Kunstig pels er en af efterårets store tendenser i tøjmoden. Det er nemt at se hvorfor – det er både varmt, holdbart, prisbilligt og så passer en kunstig pels til mange forskellige lejligheder.

Jakker i kunstig pels findes i mange forskellige farver og former. Lang og korte, farverige eller mere elegante, kort eller langhåret – der er der noget for enhver smag.

Jakkerne har længe været populære hos filmstjerner, modeller og andre berømtheder som Sarah Jessica Parker, Kim Kardashian, Nicky Hilton, Madonna og Eva Longoria.

Foruden jakker findes der også frakker og varme veste lavet af kunstig pels. Udvalget i butikkerne er stort lige nu, så du nemt kan finde noget der passer til dig og din unikke stil.

Styling på din måde

Kunstig pels kan bruges til at skabe mange forskellige udtryk. Den kan bruges til flere forskellige stilarter og tone op eller ned afhængigt af arrangementet. Lav et sporty, afslappet look ved at kombinere din frakke med jeans, sneakers eller bikerboots. Brug jakken til et mere eksklusivt look sammen med en nederdel og høje støvler eller tørklæder.

Eller som prikken over i’et: Den kunstige pels til det stramme sort og hvide look med en skjorte, skinny fit jeans og et par stilfulde støvler.

Billig glamour

Efterårets store trend kommer i en række forskellige former og farver. En tommelfingerregel er at vælge en langhåret pels i en lys farve eller mønster, så skal resten af dit outfit være mere diskret og sort-hvidt.

Den kunstige pels giver dig et strejf af glamour til en ellers normalt kedeligt efterår- og vintersæson. Heldigvis kan du finde et flot og lækker kunstig pels uden at din økonomi bliver sprængt i stumper og stykker.

Læs mere
Lige nu er der ingen butikker, der sælger dette produkt.
Dametøj

Viola Faux Fur Jacket Rose

Pris savnes
Lige nu er der ingen butikker, der sælger dette produkt.
Dametøj

PrettyLittleThing Elle Faux Fur Jacket Multi

Pris savnes
Lige nu er der ingen butikker, der sælger dette produkt.
Dametøj

Armani Jeans Faux Fur Panel Jacket Black

Pris savnes
Lige nu er der ingen butikker, der sælger dette produkt.
Dametøj

Numph Amorie Fake Fur Jacket Majolica Blue

Pris savnes

Ikke medlem? Start her