Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

“Watts” er det jeg kører på?

Af PriceRunner Opdateret 27.07.2018
Efter at have trænet hårdt hele vinteren er der ingen bedre følelse end at komme af træningscyklen og op på racercyklen igen.

Scott Plasma er uden tvivl en af det hurtigste Triathlon cykler på markedet. Integreret og opbevaringssystemer for at få de største aerodynamiske fordele. Alt dette er endda før du har tilføjet hurtige racerhjul, mit valg har altid været Zip 808 kombination. Det er som at hælde benzin på bålet når du kombinerer disse hjul med cyklen. I min søgen efter “marginal gains” valgte jeg Elite Crono cx vand flaske til at sidde på rammen, flasken rummer 500 ml. vand og den gør endda cyklen hurtigere rent aerodynamisk (ja de har lavet tests) og dette er også grunden til at mange professionelle vælger denne flaske. Det der forbinder motoren til min cykel er mine Shimano Ultegra carbon pedaler. De er letvægts og justerbare. Grunden til at jeg har valgt disse pedaler er at Shimano pedaler og klamper er letter at finde alle steder i verden, hvis man skulle få brug for at erstatte dem. Da jeg tilbringer mange timer i sadlen er det vigtigt at det er noget ordentligt for at tage vare på din numse. Fizik tritone er meget behagelig of nem at justere og den har endda en ekstra klampe så du kan tilføje en ekstra flaske bag sædet. Jeg har testet denne sadel over 180 km cykelture of har aldrig haft problemer. Med det rette setup er den eneste ting der er tilbage er at se hvor hurtig du kører og til dette bruger jeg min Garmin edge 520. Den linker perfekt med min Powermeter og min Wahoo Kikr pulsmåler for at give mig den bedste information når jeg træner til dagligt eller er til konkurrence. Den forbinder også med min IPhone 7 så jeg kan se opdateringer i de Sociale medier, Strava og opkald uden at skulle kigge på min telefon mens jeg cykler. “Watt” synes du om dette super hurtige setup?

/Andy Gray

Læs mere