rune.jorgensen

Rune Jørgensen

Indlæg

71

Likes

9

Svar

3

Hej og velkommen til min profil :-)

Mit navn er Rune Lusica Jørgensen, og jeg arbejder til dagligt som Senior SEO Specialist her på PriceRunner, hvor jeg har arbejdet siden 2010.

I min fritid har jeg en stor interesse for Smart Home produkter fra mærker som f.eks. Philips Hue, Tado og Xiaomi. Jeg synes, at alt det som kan automatiseres og styres via en app på mobilen er super fedt – og så gør det altså også bare ens hverdag lidt sjovere og ikke mindst nemmere.

Derudover har jeg en stor passion for madlavning og Sous Vide-teknikken. Jeg kan også godt lide at arbejde med alle mulige sjove Gør-Det-Selv projekter i hjemmet, og her er jeg stor fan af værktøj fra Dewalt! :-)

Mit sidste køb var en Xiaomi Smartmi SmartFan 2S og den er virkelig smart! Den er app-styret og så har den også indbygget batteri, hvilket gør at man nemt kan tage den med ud på terrassen på de varme dage.

Jeg tror nok, at mit næste køb bliver en hækkeklipper fra Dewalt, eller også bliver det end Xiaomi robotstøvsuger - men jeg venter lige på at prisen er falder, og her er det jo nyttigt, at man kan oprette prisalarmer her på PriceRunner ;-)

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.

PriceRunner
  • Om os
  • Kontakt os
  • Nyhedsrum
  • Nye funktioner
  • Bæredygtighed
  • Samarbejde
  • Arbejd hos os
  • Kategorier A til Å
Hvad er PriceRunner?

Siden 1999 har PriceRunner hjulpet millioner af besøgende med at finde de bedste produkter til de bedste priser.

PriceRunner er fuldstændig uafhængig og gratis at bruge. Vores vision er at være den, du altid kan regne med, når du sammenligner produkter og priser.

PriceRunner findes i:

Danmark, Sverige, UK

Copyright 1999-2021 PriceRunner International AB