Spillekonsoller og spil

Sony barberer 1.000 kroner af prisen med nyt PS VR bundle

Nyt PS VR bundle
Foto: Sony

Intet PlayStation VR uden dertilhørende kamera. Det har tidligere skulle købes separat, men nu lancerer Sony et nyt PS VR bundle, der indeholder alt det nødvendige udstyr. Endda til en markant lavere pris.

Tag et par briller på, træd ind i en ‘virtuel virkelighed’ og bliv ét med spillet.

Den mulighed får du blandt andet med Oculus Rift, HTC Vive og Sony PlayStation VR – og særligt sidstnævnte hitter herhjemme. Ikke mindst på grund af prisen, der er mellem 2.000 og 3.000 kroner lavere end de to VR-headset fra HTC og Oculus.


Læs også: PS VR lanceret – Hvad er danskernes dom?


Reelt set skal du dog lægge omkring 500 kroner oveni prisen for PS VR headsettet. For ingen PlayStation VR-underholdning uden et dertilhørende PS4 kamera.

Sådan et kamera er nemlig obligatorisk for din brug af producentens VR-produkt, da kameraet tracker VR-headsettet (og dermed dine bevægelser) for at give dig en så virkelighedstro oplevelse som muligt. Tidligere har sådan et PS4 kamera alene kunne købes separat.

Men nu er Sony på vej med et nyt PS VR bundle, der – udover et PS VR headset, selvfølgelig – indeholder et PS4 kamera og et PS VR spil.

Samler det hele i en ny pakke

Sådan en samlende pakke har i september fundet vej til det amerikanske og canadiske marked, skriver PlayStation på sin officielle amerikanske blog, og et tilsvarende PS VR bundle er nu på vej til de danske forbrugere. Det bekræfter PlayStation Denmark over for PriceRunner.

– “Der vil i nærmeste fremtid være mulighed for at få PS Camera og VR Worlds med, når man køber et PS VR headset i dansk retail,” oplyser Steffen Lauritsen, Sales Manager hos PlayStation Denmark, i en mail til PriceRunner.

Nyt PS VR bundle

Her ses det nye PS VR bundle – dog indgår de to PS4 Move controllers ikke i det danske sæt. Foto: Sony

Altså en samlende pakke, der består af et PlayStation VR headset, et PS4 kamera samt spillet PlayStation VR Worlds. Prisen? Den er noteret til knap 3.000 kroner hos blandt andre Elgiganten og CDON, som det her ses:

Med sådan et nyt PS VR bundle – og ikke mindst en pris på knap 3.000 kroner – synes Sony at ville gøre det mere attraktivt for nye brugere at træde ind i den virtuelle verden med PlayStation VR. For Sony barberer i dén grad en ordentlig bid af den samlede pris med PS VR-pakken.

Får det hele til en lavere pris

Sådan en “alt-i-en” pakke, der består af PlayStation VR + Camera V2 + VR Worlds, kan således lyde ganske attraktivt. Og det er dét også. Lige nu kan du nemlig spare omkring 1.000 kroner ved køb af det nye PS VR bundle i forhold til at købe produkterne enkeltvis.

Det viser en gennemgang af de danske priser (ekskl. fragt) på PriceRunner, hvor gennemsnitsprisen for henholdsvis PlayStation VR, PS4 Kamera og spillet PlayStation VR Worlds i skrivende stund lyder:

PlayStation VR = 3.150 kroner (Se dagspris her)
 PS4 kamera = 499 kroner (Se dagspris her)
 PlayStation VR Worlds = 290 kroner (Se dagspris her)

Den totale pris er da 3.939 kroner (ekskl. fragt), når vi lægger gennemsnitsprisen for de enkelte produkter sammen. Køber du derimod produkterne hos de tre billigste butikker, som de listes via PriceRunner, ja, så er prisen naturligvis lavere: 3.418 kroner (ekskl. fragt).

– “Så kan du komme i gang med en “alt-i-en” PS VR-pakke, der har en endnu større værdi,” som PlayStation blandt andet skriver på sin amerikanske blog

Opsummeret: Med det kommende PS VR bundle får du det hele til en lavere pris, ligesom du er mere sikker på at komme hjem med alt det nødvendige PS VR-udstyr, der kræves, så du straks kan koble VR-headsettet til din PlayStation 4 og hoppe ind i de virtuelle verdener! 😉

Kommentarer