Sony Ericsson Mobiltelefoner

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Antal kameraer ?

Bagsidekamera (Megapixel) ?

Flash/lys ?

Vandafvisende ?

USB ?

Batteritype ?

Kommunikationsstandard

Triple-SIM ?

Mulighed for flashkortudvidelse ?

SAR-værdi ?

Højde

Bredde

Dybde

Vægt

Mærke 1

Butik

Sider:  1

Total antal sider: 1

Sony Ericsson

Sony Ericsson er en splejsning mellem det japanske elektronikfirma Sony og det svenske telekommunikationsfirma Ericsson. Firmaet blev stiftet den 1. oktober år 2001, og er derfor som symbiotisk firma relativt nyt på markedet. Samarbejdet er indgået med det eneste formål at producere mobiltelefoner, og dermed kombinere Sonys brugervenlige produkter med Ericssons faglige viden indenfor teknologi.

Efter indgåelse af samarbejde, er begge firmaer holdt op med at producere mobiltelefoner selv udenfor samarbejdet.

I år 2009 var Sony Ericsson den fjerdestørste producent af mobiltelefoner, og er i dag et af de mest populære mærker på det nordiske marked.

Sony Ericsson har for alvor slået igennem med Walkman- og Cyber-shot-serierne. Den første Walkmantelefon (model: W800) udkom i år 2005, og var på daværende tidspunkt førende indenfor musikafspilning kombineret med mobiltelefon. Siden den første Walkmans udkomst, er udviklingen kun gået fremad. I 2008 blev Sony Ericsson W980 lanceret, der på lydsiden blev kaldt ”bedre end en Ipod” af flere anmeldere. Siden den første Walkman er der kommet yderlige 33 telefoner i serien, hvoraf de seneste også er de populære touchtelefoner.

Cyber-shot er navnet på den serie, der især fokuserer på kamerafunktionen. Ligesom Walkman har navnet fra den gamle kassettebåndafspiller produceret af Sony, har Cyber-shot fået navnet fra Sonys digitalkameraer.
Iblandt disse Cyber-shot telefoner er især modellen C905 værd at nævne, der indeholder et kamera på hele 8.1 megapixels.

Udover Walkman- og Cyber-shot-serierne kører Sony Ericsson yderligere to serier med særlige brands; Xperia-serien, der er Androidbaserede smartphones og GreenHeart-serien, der specialiserer sig i miljøvenlige mobiltelefoner.