Se de mest populære produkter fra HAY!

SE HAY-SIDEN HER!

Hay Møbler

HAY er uden tvivl et af tidens mest trendy møbelbrands. Ægteparret HAY fra Horsens har på kort tid skabt en gigantisk succes med deres moderne møbler, både herhjemme og i udlandet. I 2003 præsenterede HAY sin første kollektion af innovative møbler, og siden er der kommet nye produkter til hvert år. HAY har allieret sig med de dygtigste designere, og med de enkle, men alligevel farverige møbler, har HAY ramt rent ind i stilen i moderne boliger. HAY er nemlig designmøbler, som både signalerer skandinavisk design og international inspiration. Rolf og Mette Hay har en klar vision om at ville producere fremtidens designklassikere, som de fleste har råd til.

Hay Loop Stand Hall

MinimalistiskEntre møblermateriale: Stål , Tilgængelige farv..., Stor Mere Info

fra kr 1.019

 Sammenlign priser

Hay Don't Leave Me 38cm Sidebord

Bordmateriale: Stål , Tilgængelige farver: Grå, Grøn, Gul, L..., Stor Mere Info

fra kr 879

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Hay Tray Medium Square Sofabord

MinimalistiskBordmateriale: Stål , Tilgængelige farver: Blå,... Mere Info

fra kr 999

 Sammenlign priser

Hay Bella Sofabord

MinimalistiskBord, Tilgængelige farver: Brun, Sort, Hvid , 4... Mere Info

fra kr 1.119

 Sammenlign priser

Hay AAC53 Lænestol

MinimalistiskLænestolmateriale: Aluminium, Plastik , Armlæn Mere Info

fra kr 3.679

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Stil

En- eller flerfarvet

Inklusiv tilbehør

Diameter

Længde

Højde

Bredde

Dybde

Vægt

Mærke 1

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 87

Hay Møbler

Danske HAY har i løbet af de seneste par år etableret sig som et af danskernes foretrukne mærker, når det kommer til design. Looket er stilrent, moderne og uden dikkedarer, og sortimentet indeholder både møbler og lækkert boligtilbehør som puder, opbevaringsæsker og kontorartikler.

Mere end kantede sofaborde

Mange kender HAY for deres ”Tray table” borde, men mærket, der er grundlagt i 2002 af parret Mette og Rolf Hay, er meget mere end bare fine side- og sofaborde. Hos HAY finder du et bredt udvalg af både sofaer, stole, bordbukke og bordplader, tøjstativer, hylder, spiseborde og reoler. Alle møbler er som udgangspunkt holdt i rolige nuancer af sort, grå, hvid og træfarvet, der skaber ro i hjemmet og indbyder til, at man selv personliggør sit hjem med farverige detaljer, hvis dette måtte ønskes. Møblerne fra HAY skaber således fundamentet for et smukt og funktionelt hjem, som du selv er ansvarlig for at sætte netop dit præg på.

Plads til hele familien

Dæk op til den helt store middag med familien ved det elegante ”Loop Stand” bord, der fås i flere forskellige længder. Konstruktionen med de tynde benbukke gør bordet let i sit udtryk, men lad dig ikke narre! Bordet er særdeles stabilt og holder derfor til alle hverdagens mange gøremål i rigtig mange år. ”Loop Stand” fås i sort linoleum eller hvid laminat med synlig trækant og passer perfekt til serien af forskellige ”About A Chair” stole, der ligeledes gør sig godt i kontoret sammen med ”Copenhague” skrivebordet. HAY har ligeledes relanceret fem af de mest populære FDB stole fra 50’erne, så du nu har mulighed for at tilføje en række tidløse, danske designklassikere til dit hjem.

Funktionalitet og komfort frem for alt

Efter et veloverstået måltid skal der slappes af. Slæng dig i den bløde ”Mags” sofa eller flad ud i lænestolen ”About A Lounge Chair”, der er polstret med slidstærke tekstiler eller ægte læder, der sikrer god siddekomfort. Stolen har skønne træben, der giver den et moderne og nordisk udtryk. Herfra kan ligeledes nydes en drink eller to i godt selskab, før aftenen går på hæld, men vil du skåne de fine tekstiler, er der også mulighed for at indtage drinken på ægte bar-manér. ”About A Stool” og ”Hee” barstolene er perfekte til hjemmebaren, hvis man skulle være heldig at ligge inde med sådan en og er ligeledes praktiske at have stående i køkkenet, hvis man bare lige skal nyde en hurtig mad og helst vil undgå at skulle dække op ved spisebordet. Stolene er lige til at trække hen, så man kan sidde ved køkkenbordet.

Noget for alle og enhver

HAY tilbyder altså dansk design i topklasse til en rigtig god pris. Stilen er nordisk og afdæmpet og tiltaler derfor de fleste. Yderligere er mulighederne rigtig mange, når det kommer til de små detaljer som materialer og farvevalg, og du får herved personligt design tilpasset netop dine behov.