Flere produkter under denne reklame

Opbevaringsboks, Farve Blå, Grå, Grøn, Gul, Lilla, Orange, Rosa, Rød, Sort, Hvid, TurkisTe..., Stor Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Relaterede kategorier:

Pris

Type

Farve

Tema

Højde

Længde

Dybde

Bredde

Vægt ?

Mærke

Butik

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 2565

Børneværelse

Børneværelser. Engang var det bare et lille hummer med plads til en smal seng, et skrivebord og en stol. Flere søskende kunne sagtens dele et lille værelse på få kvadratmeter. I dag bruger forældre mindre formuer på at skabe det perfekte børneværelse. Sammen med køkken-alrummet bliver børneværelser prioriteret højest i de danske familier, viser flere undersøgelser. Derfor er børneværelserne blevet meget større, når vi enten bygger nyt hus eller bygger om. Børneværelset har også fået flere funktioner, end det havde før. For nu skal der helst være plads til leg med gyngeheste, ridderborge, sansegynger, hængekøjer og rutschebaner inden døre. Og der skal være rum til kreativitet, skolearbejde, fjernsyn, computer og Playstation.

Børneværelset følger tiden

Vi bruger meget tid på at søge inspiration og idéer og investerer gerne mange penge i indretningen af det perfekte børneværelse. I begyndelsen er det forældre, der tager beslutningen om, hvordan børneværelset skal se ud. Det kan være et pink børneværelse til den lille prinsesse eller et sejt værelse med sørøvertema til sønnen. Når børnene vokser og skifter interesser som vinden blæser, følger indretningen på børneværelset med. Nu skal børneværelset hos drengen signalere hans sportsinteresse – måske med plads til basketballkurv, boksepude i loftet, fodboldpokaler i reolen og FC Barcelona sengetøj på køjesengen. Datteren skifter måske det lyserøde lillepige-univers ud med mere mørk, mystisk stemning fra Fantasy-genren. Nu vil hun have en hyggelig hule under højsengen, hvor hun kan sidde og læse sine Fantasy-bøger i en fed FatBoy sækketstol. På væggen skal der være wallstickers med feer, alfer og andre overnaturlige væsener. Eller måske er din skolepige mere til et sølvglitrende børneværelse med discolamper, lyskæder og mikrofon-anlæg i bedste diva-stil. Når børnene bliver til bevidste teenagere skal værelset igen opdateres i en mere trendy stil. Med plads til privatliv og pligter som skolearbejdet.

Billigt eller dyrt børneværelse

Der er heldigvis masser af muligheder for at indrette børneværelset i præcist den personlige stil, som børnene drømmer om. Enten på budget eller med et solidt indhug i bankkontoen. Fra det seje til det søde børneværelse, fra det skægge til det stilrene og til de små og de store børn. Der er et enormt udvalg af møbler og tilbehør til moderne børneværelser. Og der kommer hele tiden nyt til børneværelset. Fra de billige børnemøbler til dyre designerdrømme. Tremmesenge, udtrækssenge, højsenge, køjesenge og juniorsenge. Der findes specielle skriveborde og legeborde til børneværelset, og der er sjove legetæpper til de mindste børns værelser og cool lædertæpper til teenageren, børnetapeter og søde tegneserie-wallstickers, små natlamper, lavalamper og lækre bløde møbler, formet som søde dyr.

Børneværelset er fristed

Et børneværelse skal først og fremmest være barnets eget rum. Et helle med plads til hygge. Et fristed for både de små og store børn. Det skal være et værelse, hvor barnet virkelig kan få lov til at udfolde sig uden alle de begrænsninger, der ellers kan være i hjemmets andre rum, hvor man måske ikke vil have legetøj liggende i ugevis. Et børneværelse skal være et sted, hvor man må rode, regere, rase ud, finde ro og have det rigtig sjovt med sit legetøj, elektronik og hemmeligheder – enten alene, sammen med sine søskende og venner. Et godt børneværelse skal helst have masser af gulvplads, siger indretningseksperter. For det er i gulvhøjde, at alle de gode lege som regel foregår for mindre børn. Med bamser, dukker, tog-og racerbaner og byggeklodserne.

Møbler og ting til børneværelset

Møbler på børneværelset skal være møbler i børnestørrelse til de mindste. Som små sofaer, stole og borde i miniature-størrelse. For de større børn er sovesofaer, sækkestole, store gulvpuder og sjove puffer et godt bud til indretning af børneværelset De kan nemlig bruges til mange forskellige leg, til huler eller til at ligge og dase i, mens børnene læser, spiller eller ser fjernsyn . Det er også nødvendigt med et godt skrivebord, hvor børnene kan tegne, klippe og klistre, lave skolearbejde eller have en computer stående. Hvis der ikke er så meget plads på børneværelset kan man vælge et klapbord, som kan hægtes på væggen, når der skal være plads til at lege. Lave reoler er også en supergod idé til små børn. Så kan de bedre selv nå legetøjet. Opbevaring af legetøjet på børneværelset er også vigtigt. Det skal helst være hurtigt at rydde op og det skal det være nemt for børnene at overskue, hvad de egentlig har. Lave gulvkasser med hjul er geniale. De skaber masser af ekstra plads på børneværelset, fordi de kan køres ind og gemmes under bordet, reolerne og sengen. Søg inspiration og de bedste priser på møbler, opbevaring og udstyr til børneværelset her på PriceRunner.