Medieafspillere

 

Medieafspillere

Streamingbølgen er over os. Netflix, Viaplay og andre streamingtjenester er stormet frem de seneste år, og har du ikke et såkaldt Smart TV med hertil indbyggede apps, kan en medieafspiller være den rette vej for dig. Med de små enheder, der enten står på stereobænken eller bag fjernsynet, kan du udforske den kæmpestore streamingverden.
Flere medieafspillere har også mulighed for at afspille materiale, du har liggende på computeren og som kan deles via dit hjemmenetværk. En medieafspiller kan derfor også være løsningen for de, der har gjort hele deres filmsamling digital, og som mangler noget at afspille den på. Udvalget af medieafspillere er kæmpestort, og der findes medieafspillere i alle størrelser - lige fra den lille Chromecast til de store mediecentre.

Populære Medieafspillere

Flere produkter under denne reklame

Medieafspiller, 32 GB HDD,Airplay, Bluetooth, USB, Full HD (1920x1080), 802.11n, HDMI, Digital Mere Info

Middelbedømmelse: 4.3 357 Brugeranmeldelser

Ny! Medieafspiller, USB, Full HD (1920x1080), 802.11n, HDMI, Android 4.1, iOS 8.0, Mac OS X 10..., Digital Mere Info

Middelbedømmelse: 4.2 114 Brugeranmeldelser

Medieafspiller, 64 GB HDD,Airplay, Bluetooth, USB, Full HD (1920x1080), 802.11n, HDMI, Digital Mere Info

Middelbedømmelse: 4.3 357 Brugeranmeldelser

Medieafspiller, Full HD (1920x1080), 802.11n, Android 4.1, Apple iOS 7, Apple iOS 8 Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Mærke

Harddisk ?

AirPlay ?

Wi-Fi ?

Full HD (1920x1080) ?

HDMI-stik ?

3D ?

802.11n ?

HDMI ?

LAN Port ?

USB

DLNA ?

Højde

Bredde

Dybde

Forhandler

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 8

Media Center

Verden er over de seneste årtier blevet mere omskiftelig. Dette gør sig gældende på mange områder, men specielt den teknologiske udvikling har haft fart på. Ser vi eksempelvis på udviklingen af computere, er der sket meget mere, end man for 30 år siden troede var muligt. Siden de første personlige computere kom frem i 1970’erne, er det ikke kun computernes hastighed med også ydeevne, hukommelse, størrelse samt mange andre elementer, der har gennemgået en omfattende udvikling. Nogenlunde parallelt med computerens udvikling blev også videomaskiner udviklet og markedsført.

Over de seneste årtier har måden hvorpå og i hvilke formater vi lytter til musik også gennemgået store forandringer.
Som det ses af ovenstående, har den teknologiske udvikling været særdeles omfattende, lige som udviklingen til dels er foregået i parallelle forløb. De seneste år har der dog været en tendens til at integrere flere teknologier, som førhen var adskilte. Et eksempel på en innovation, som forener flere teknologier, er media centret.

Et media center samler dine film, billeder samt din musik i én enkelt enhed, som tilsluttes dit fjernsyn. Ved at samle alle disse ting på et sted gør media centret din hverdag og brug af diverse medier meget mere bekvemmelig.
Forestil dig at du en eftermiddag ønsker at slappe af og underholde dig selv. Du sætter dig i sofaen og tænder dit fjernsyn og dit media center. Fra media centret har du nu adgang til hvilket som helst medie, du måtte ønske.

Vil du gennemse billeder fra familiens seneste rejse, vil du lytte til noget musik fra din musiksamling, eller vil du hellere se en film? Alt dette kan du gøre uden at skulle rejse dig fra sofaen. Med et tryk på en knap giver dit media center dig adgang til alle ovennævnte muligheder.
I stedet for at skulle investere i en videoafspiller, musikafspiller og et billedalbum, hvor du selv skal fremkalde billederne, kan du anskaffe dig et media center og have adgang til alle medier fra en enkelt enhed.

Sammenlign priser på media center.