• Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
Flere butikker under denne annonce
 • D:E:R

 • Electrolux støvsuger

 • På lager

  3 - 5 Dage
 • kr 2.295 inkl. fragt

  kr 2.295 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Electrolux UltraSilencer ZUSORIG+ køb.

Electrolux UltraSilencer ZUSORIG+

Ekstra lydløs kvalitetsstøvsuger fra Electrolux.

Nu kan du få en støvsuger med en utrolig høj ydeevne, der samtidig er yderst støjsvag.

Electrolux har udviklet deres UltraSilencer med fokus på at være ekstra lydsvag. Som navnet antyder, lover den meget, men den leverer også. På trods af hele 700 Watts ydeevne, kan du knapt høre, at den er i gang.

Dette er afløseren for tidligere støjsvage modeller fra Electrolux, men denne gang har de altså overgået sig selv. Det kan være svært at forstå, hvordan Electrolux formår at lave en støvsuger, der er så støjsvag, men som samme tid har en utrolig kraftig sugeevne. Med 700 Watts og en sugeeffekt på hele 650 Watt, får du en maskine, der virkelig udnytter sine kræfter. På trods af den kraftige motor giver den alligevel et usædvanlig lavt støjniveau på små 61 dB. Hvis du ikke lige ved, hvad 61 dB er, så er det lavere end en normal samtale. Det er denne innovative og patenterede teknologi, der netop adskiller maskinerne fra Electrolux med konkurrenternes.

Udover at være god til at støvsuge og samtidig lav i støj, er den også rigtig miljøvenlig. Med en energiklasse i AAA, kan du spare på elregningen og samtidig gøre huset rent med god samvittighed.

Du kan også let gøre hele huset rent med denne kraftige støvsuger, da den har en effektiv aktionsradius på hele 12 meter. Du behøver altså ikke at gå rundt og skifte strømstik hele tiden, selvom du går videre med rengøringen til næste rum. I et smart blåt design er den også en fornøjelse at arbejde med. Med sine små 5,98 kg glider den let med rundt over gulvet uden at være til besvær og uden at lave nogle mærker i jeres gulv.

Med et smart og let aftageligt filter er den nye støvsuger fra Electrolux rigtig let at rengøre og tømme, så den hele tiden kan bevare sin optimale sugeevne. På hårdt gulv er den specielt god, hvor den er blevet kvalificeret i klasse A. Men selv på gulvtæppe gør den det godt med en C klassificering. Forskellige smarte mundstykker gør det også let og hurtigt at skifte fra det ene rum til det næste, hvis i skulle have forskellige typer af gulve. Det er også ekstra rart, når man skal komme ind til hjørner eller andre områder, der ikke er helt så tilgængelige.