På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPad Mini 16GB køb.

Apple iPad Mini 16GB

Apple iPad Mini 16GB er designet til at tage med.

Apples iPad Mini 16GB er meget mere end bare en iPad på skrump. Med et unikt design og stærk funktionalitet, er Apple iPad Mini 16GB et brugervenligt alternativ til storebroderen. Særligt hvis du er typen, der altid har din tablet med dig.

Allerede ved lanceringen fik Apple iPad Mini 16GB roser med på vejen hos teknologianmelderne. Det gode design og den unikke brugervenlighed, der gør iPad Mini til noget særligt, gik ikke de professionelles opmærksomhed forbi, og det er der mange gode grunde til. Kigger man for eksempel på udformningen, er Apple iPad Mini 16GB både mindre i bredde, højde og tykkelse. Med en størrelse på 200 x 135 mm og kun 7.2 mm i dybden, har Apple kunnet holde vægten på en iPad mini nede på bare lidt over 300 gram. Det betyder at Apple iPad Mini 16GB rent faktisk komfortabelt kan holdes i en hånd, mens man for eksempel taster med den anden. Dimensionerne gør også Apple iPad Mini 16GB meget mere transportabel end større tablets.

Apple iPad Mini 16GB er udstyret med en syv-tommer-skærm, der har samme opløsning som den større skærm fra en 10 tommers iPad. Det giver flere pixel og Apple iPad Mini 16GB ender med en opløsning på 163 ppi (pixel pr. inch/tomme). Sammenlignet med for eksempel en iPad 2, der har en opløsning på 132 ppi, er det mærkbart bedre. Apple iPad Mini 16GB gengiver farver flot, ligesom displayet er synligt fra alle vinkler, hvilket gør det nemmere, hvis man er flere, der kigger sammen.

Når det gælder indmaden er Apple iPad Mini 16GB udstyret med en 1GHz dual-core CPU med 512 MB RAM. Det er det samme som i en iPad 2, hvilket får alle apps og almindelige funktioner til at køre smertefrit og flydende. Indeni i en iPad er selvfølgelig også batteriet, der er særlig vigtigt i en iPad, der markedsføres som hypertransportabel. Og her skuffer Apple iPad Mini 16GB bestemt ikke. Ifølge tests, der indebærer kontinuerlig videoafspilning holder en Apple iPad Mini 16GB mere end 12 timer og 30 minutter, hvilket er mere end de fleste konkurrenter og nok til selv meget lange flyrejser.

Da Apple iPad Mini 16GB er designet til at tage med, er det også oplagt at bruge den til videoopkald og til at tage billeder. TIl det første her iPad Mini udstyret med et 1,2 megapixel Facetime-kamera foran og et kamera på 5 megapixel bagpå. Apple iPad Mini 16GB kan optage video i 1080p.