NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPad Mini 16GB køb.

Apple iPad Mini 16GB

Apple iPad Mini 16GB er designet til at tage med.

Apples iPad Mini 16GB er meget mere end bare en iPad på skrump. Med et unikt design og stærk funktionalitet, er Apple iPad Mini 16GB et brugervenligt alternativ til storebroderen. Særligt hvis du er typen, der altid har din tablet med dig.

Allerede ved lanceringen fik Apple iPad Mini 16GB roser med på vejen hos teknologianmelderne. Det gode design og den unikke brugervenlighed, der gør iPad Mini til noget særligt, gik ikke de professionelles opmærksomhed forbi, og det er der mange gode grunde til. Kigger man for eksempel på udformningen, er Apple iPad Mini 16GB både mindre i bredde, højde og tykkelse. Med en størrelse på 200 x 135 mm og kun 7.2 mm i dybden, har Apple kunnet holde vægten på en iPad mini nede på bare lidt over 300 gram. Det betyder at Apple iPad Mini 16GB rent faktisk komfortabelt kan holdes i en hånd, mens man for eksempel taster med den anden. Dimensionerne gør også Apple iPad Mini 16GB meget mere transportabel end større tablets.

Apple iPad Mini 16GB er udstyret med en syv-tommer-skærm, der har samme opløsning som den større skærm fra en 10 tommers iPad. Det giver flere pixel og Apple iPad Mini 16GB ender med en opløsning på 163 ppi (pixel pr. inch/tomme). Sammenlignet med for eksempel en iPad 2, der har en opløsning på 132 ppi, er det mærkbart bedre. Apple iPad Mini 16GB gengiver farver flot, ligesom displayet er synligt fra alle vinkler, hvilket gør det nemmere, hvis man er flere, der kigger sammen.

Når det gælder indmaden er Apple iPad Mini 16GB udstyret med en 1GHz dual-core CPU med 512 MB RAM. Det er det samme som i en iPad 2, hvilket får alle apps og almindelige funktioner til at køre smertefrit og flydende. Indeni i en iPad er selvfølgelig også batteriet, der er særlig vigtigt i en iPad, der markedsføres som hypertransportabel. Og her skuffer Apple iPad Mini 16GB bestemt ikke. Ifølge tests, der indebærer kontinuerlig videoafspilning holder en Apple iPad Mini 16GB mere end 12 timer og 30 minutter, hvilket er mere end de fleste konkurrenter og nok til selv meget lange flyrejser.

Da Apple iPad Mini 16GB er designet til at tage med, er det også oplagt at bruge den til videoopkald og til at tage billeder. TIl det første her iPad Mini udstyret med et 1,2 megapixel Facetime-kamera foran og et kamera på 5 megapixel bagpå. Apple iPad Mini 16GB kan optage video i 1080p.